Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Ruda CK rankine 39$
www.lordandtaylor.com

Skagen laikrodukas 35$
www.lordandtaylor.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2019 11 26, 14:46)
Radau 2,5cm  mirksiukas.gif

Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Neuzilgo pirksiu Levis krepseli,galite dar prisijungti mirksiukas.gif

www.levis.com

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Mergaites, kur perkat HH striukes vyryskas? gal kokia akcija kur uzmatet?  :hmm:  :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(metiolka @ 2019 11 26, 14:42)
<p>Mergaites, kur perkat HH striukes vyryskas? gal kokia akcija kur uzmatet?  hmm.gif  rolleyes.gif</p>

Cia neziurejot?
www.nordstromrack.com
Papildyta:
www.joesnewbalanceoutlet.com
Atsakyti
Lyskit i Lordandtaylor,mergaites labai geru prekiu randa superinem kainom 4u.gif

www.lordandtaylor.com
Atsakyti
Atsiprašau, kad visad tokia nekantri, bet gal Kaunas šiandien gaus dėžučių? biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2019 11 26, 16:14)
Atsiprašau, kad visad tokia nekantri, bet gal Kaunas šiandien gaus dėžučių?  biggrin.gif  bigsmile.gif

Nera del ko atsiprasinet,visad klauskit drasiai mirksiukas.gif
Neatveze siandien,turetu ryt atvest bigsmile.gif
Atsakyti
Prisijunkit mergaites,labai nedaug truksta nuolaidelei gauti 4u.gif

www.toryburch.com
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2019 11 26, 12:37)
Man saldus ni ni ni , man kad bažnyčia kvepėtų patinka  brunette.gif  hihihi.gif mėgstu sunkesnius kvapus  ax.gif  wub.gif

Tada jums tiktų ir patiktų Cacharel Lou Lou, jau man toookie kapeliai, mišios bažnyčioj... biggrin.gif Neprisijaukinau nei pro kur, atidaviau mamai, ji gėliu kvapus mėgsta, bet jau ir jai gėlių ir smilkalu zvakiu kvapo sunkumo per daug, stovi buteliukas be darbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2019 11 26, 17:03)
Tada jums tiktų ir patiktų Cacharel Lou Lou, jau man toookie kapeliai, mišios bažnyčioj...  biggrin.gif  Neprisijaukinau nei pro kur, atidaviau mamai, ji gėliu kvapus mėgsta, bet jau ir jai gėlių ir smilkalu zvakiu kvapo sunkumo per daug, stovi buteliukas be darbo  biggrin.gif

Man tai is baznytiniu CdG Avignon ir LM Kingdom of dreams patys paciausi wub.gif

Kate Spade

https://www.katespade.com/
Atsakyti
Renkasi Watchstation,liuksiniu kainu yra mirksiukas.gif
http://www.watchstat...o...d=23503&N=0

Merginos, watchstation kodas CYBER30, galite pasitikrinti ar taiko Jusu prekems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 26 lapkričio 2019 - 17:41