Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

www.nordstromrack.com
vartotojo įkelta nuotrauka

www.nordstromrack.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 18 gruodžio 2019 - 23:45
Jei gruodžio 6d. siunta jau LT tai gal kuri nors žinote,kada prekės bus Šiauliuose? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Papildyta:
QUOTE(motriska @ 2019 12 19, 00:49)
Jei gruodžio 6d. siunta jau LT tai gal kuri nors žinote,kada prekės bus Šiauliuose? unsure.gif

Greitu metu pasieks ir Siaulius,siandien ar ryt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Evameda1 @ 2019 12 18, 17:35)
Jei atsius, tai bus tiesiog nerealu wub.gif didelis dekui uz viska 4u.gif  wub.gif

Evameda1 puikios naujienos,ant megztuko raso Shipped biggrin.gif
Atsakyti
Koks stebuklingas megztukas? biggrin.gif Labai smalsu 4u.gif
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.michaelkors.com

www.ralphlauren.com

www.nordstromrack.com

www.macys.com

www.lordandtaylor.com

www.yoox.com

www.uniqlo.com

www.fragranceshop.com

www.fragrancenet.com
-37%

www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com

www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com

www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com

www.katespade.com
www.calvinklein.com

www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com

www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com

www.gymboree.com
www.vitacost.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2019 12 19, 10:43)

Evameda1 puikios naujienos,ant megztuko raso Shipped  biggrin.gif

Tikras Kaledinis stebuklas bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(asta1477 @ 2019 12 19, 10:48)
Koks stebuklingas megztukas?  biggrin.gif Labai smalsu  4u.gif

megztukas sis
https://www.ralphlau...term=0042377713

bet idomiausia jo pagavimo istorija smile.gif imete 1 vnt mano dydzio, bet ji maciau tik as per savo pc, mergaitems rode, kad jo nera ir tik per mano nusiusta krepseli pavyko pamatyti ir nupirkti..o siandien parduotuve jau issiunte, kazkas nerealaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2019 12 19, 09:29)
Tikras Kaledinis stebuklas  bigsmile.gif  wub.gif
megztukas sis

bet idomiausia jo pagavimo istorija  smile.gif imete 1 vnt mano dydzio, bet ji maciau tik as per savo pc, mergaitems rode, kad jo nera ir tik per mano nusiusta krepseli pavyko pamatyti ir nupirkti..o siandien parduotuve jau issiunte, kazkas nerealaus wub.gif

WOW koks grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gavau MK rankine (uzsakyta tik kitu niku 4u.gif ):

https://www.michaelk...6T7L?color=0513

Ieskojau talpios rankines butinai su uztrauktuku, kurioje galima nesioti laptopa (kuprines neprisijaukinu), o vaikscioti su keliom tasem uzkniso biggrin.gif
Emiau melyna, nes tik jai buvo nuolaida. Nors bordo man jauciu grazesne is foto wub.gif Bet pas mane drabuziai pagrinde Melyna/Juoda tai melyna kaip ir labiau tinka prie garderobo (cia guodziu save po to kai bordo spalvai padare nuolaida biggrin.gif )

Rankine tikrai faina, kokybiska, sunki, ne per daug fintikliusku (kas buna daznai man su MK). Aukso detales graziai susisaukia su melyna spalva ir nera per daug ikyrios. Viduje yra atskiras skyrelis PC/plancetei - cia buvo moloni staigmena, nes aprasyme sita fakta praleidau biggrin.gif
Ta plati rankena per peti labai patogi, nes daugiau pridejus nespaudzia peties. Pridejau vakar daug daiktu, tai rankine neissipucia ir neatrodo per didele. Jos dydis toks kad pilnai uztektu daiktams vietos vaziuojant kelioms dienoms i kelione (pilnai telpa PC, keli drabuziai, pinigine, kosmetine, smulkmenos).
Zodziu tikrai fainas kokybiskas daiktas wub.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2019 12 19, 10:58)
Gavau MK rankine (uzsakyta tik kitu niku  4u.gif ):

https://www.michaelk...6T7L?color=0513

Ieskojau talpios rankines butinai su uztrauktuku, kurioje galima nesioti laptopa (kuprines neprisijaukinu), o vaikscioti su keliom tasem uzkniso  biggrin.gif
Emiau melyna, nes tik jai buvo nuolaida. Nors bordo man jauciu grazesne is foto wub.gif  Bet pas mane drabuziai pagrinde Melyna/Juoda tai melyna kaip ir labiau tinka prie garderobo  (cia guodziu save po to kai bordo spalvai padare nuolaida biggrin.gif )

Rankine tikrai faina, kokybiska, sunki, ne per daug fintikliusku (kas buna daznai man su MK). Aukso detales graziai susisaukia su melyna spalva ir nera per daug ikyrios. Viduje yra atskiras skyrelis PC/plancetei - cia buvo moloni staigmena, nes aprasyme sita fakta praleidau biggrin.gif
Ta plati rankena per peti labai patogi, nes daugiau pridejus nespaudzia peties. Pridejau vakar daug daiktu, tai rankine neissipucia ir neatrodo per didele. Jos dydis toks kad pilnai uztektu daiktams vietos vaziuojant kelioms dienoms i kelione (pilnai telpa PC, keli drabuziai, pinigine, kosmetine, smulkmenos).
Zodziu tikrai fainas kokybiskas daiktas  wub.gif  Aciu  4u.gif

Grazi labai,aciu uz pirkinukus ir man melyna grazesne mirksiukas.gif
Atsakyti
Geros kainos thumbup.gif

www.rudsak.com

Maniske dar pigiau bigsmile.gif Labai esu ja patenkinta,labai maloni medziaga,silta,nu labai smagi uzsidejus wub.gif
Rudsak
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2019 12 19, 11:29)
Tikras Kaledinis stebuklas  bigsmile.gif  wub.gif
megztukas sis

bet idomiausia jo pagavimo istorija  smile.gif imete 1 vnt mano dydzio, bet ji maciau tik as per savo pc, mergaitems rode, kad jo nera ir tik per mano nusiusta krepseli pavyko pamatyti ir nupirkti..o siandien parduotuve jau issiunte, kazkas nerealaus wub.gif

Ojei koki grozi turesi !! Labai puosnus tavo meskis ! wub.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2019 12 18, 21:33)
Labai gera kaina, man ji visais gyvenimo atvejais. Vasarą iš šalytuvo traukiu, puikiai vėsina, gaivina, drėkina, o žiemą kaip naktinę kaukę naudoju, ryte oda pridrėkinta, minksta, svelni, gaivi.
Nuo tos kaukės ir užsikabinau už PeterThomasRoth  wub.gif Įsigyjau dabar su glikoliu prausiklį, toniką ir kremą veidui. O dar kaukes paterliosiu į tarpą, tai tikiuos iki pavasario švytėsiu  biggrin.gif

Kauke

Gal paakiu teko bandyt sita kremuka ?
https://www.petertho...me-2211244.html
Jei nuolaida dar yra ,kaina super ...
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2019 12 19, 12:53)
Jei nuolaida dar yra ,kaina super ...

Jei neklystu, savaitineje akcijoje berods buvo antros dienos pasiulymas už puse kainos. As irgi uzkibau uz sios firmos prieziuros priemoniu. Stebiu dabar, nes daznai pas juos buna nuolaidos
Atsakyti