Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(violetam @ 2020 02 18, 10:46)
O jei esu salimais ir skambinu 1 val laiko, tai cia skaitosi normalu???? Daliux,keiskit dalintoja, kodel prie mandarino dalintojos nebuvo problemu???

Kitą kart pasitikslinkit dalinimo laiką iš anksto, nereiks dalintojos keist tongue.gif , nes šiaip jau tai pas Daivą angel.gif kantrybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabusyte: 18 vasario 2020 - 13:53
Reikia prisijungianciu prie siu batuku,poros kaina gaunasi 37.49$

www.offbroadwayshoes.com

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gal kas iš Baltupių, Jeruzalės, Santariškių, Justiniškių, Fabijoniškių, Žirmūnų ar Antakalnio važiuos Vilniaus siuntiniko paimti mano vieną mažutį prigriebtų ax.gif
Atsakyti

Šįryt buvau netoliese ryte, paskambinau, nepakėlė, bet po keleto min pati perskambino, kas tikrai jai nepriklauso, sukrovė prekes per 10 min ir pasiėmiau. Esu labai patenkinta dalintoja, kantrus ir atsakingas žmogus! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamose: 18 vasario 2020 - 15:10
QUOTE(Lux @ 2020 02 18, 15:37)
Gal kas iš Baltupių, Jeruzalės, Santariškių, Justiniškių, Fabijoniškių, Žirmūnų ar Antakalnio važiuos Vilniaus siuntiniko paimti mano vieną mažutį prigriebtų ax.gif

as galiu sian vakare, jei priims po 20, arba ryt vakare 4u.gif
Atsakyti
ECCO nemazas pasirinkimas,kainos su musu koduku thumbup.gif

37.49$
26.24$
22.49$

Atsakyti
Kokia sita man faina wub.gif Nugaroj truputi prailginta

www.nordstromrack.com

Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2020 02 18, 15:21)
as galiu sian vakare, jei priims po 20, arba ryt vakare 4u.gif

Labai tinka, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Marimekko megztukai po 14.90$

www.uniqlo.com
Atsakyti
QUOTE(strashylka @ 2020 02 18, 10:00)
as irgi labai noreciau komentaro del dydzio 4u.gif

bet tai niekas ir nepakomentuoja verysad.gif

QUOTE(zaliass @ 2020 02 18, 10:13)
As turiu Disruptorius su auliuku kur is finishline pirkom,dauguma batu perku 8 dydi su 39 koja,o siuos pirkau 8,5 ir man dydis idealiai
Kalbu apie siuos
Esu girdejus,kad ir be auliuko truputi i mazesne puse

man mazi buvo sitie, mamai palikau LT, as lyg 7 emiau dydi unsure.gif bet ir jai sake noretusi didesniu o jos dar mazesne koja, kazkaip numazinti jie man gerokai pasirode
QUOTE(violetam @ 2020 02 18, 11:46)
O jei esu salimais ir skambinu 1 val laiko, tai cia skaitosi normalu???? Daliux,keiskit dalintoja, kodel prie mandarino dalintojos nebuvo problemu???

zinokit ir prie mandarino buvo kad ne visoms itiko smile.gif niekada nebuna 100 % gerai visoms smile.gif

QUOTE(Ingošša @ 2020 02 18, 12:30)
Ikisiu trigrasi ir pasisakysiu  ax.gif merginos , moterys , jeigu jums kazkas netinka , tiesiog keiskite pacios kazka, neburbekit ir nenurodynekite Daliux ka turetu keisti. Musu daug , o Daliux su savo komanda mazuma , mes turetume jausti pagarba joms ir derintis prie ju . As sia grupe nerealiai patenkinta daug metu , tiek seimininke , tiek dalintojom, tiek pirkejom . Visada malonus pasikalbejimai, pasitarimai  wub.gif  Aciu mergaitem  bis.gif

aciu Ingut wub.gif

QUOTE(mamose @ 2020 02 18, 16:09)
Šįryt buvau netoliese ryte, paskambinau, nepakėlė, bet po keleto min pati perskambino, kas tikrai jai nepriklauso, sukrovė prekes per 10 min ir pasiėmiau. Esu labai patenkinta dalintoja, kantrus ir atsakingas žmogus! wub.gif

wub.gif

junkites prie www.uniqlo.com bandysiu deti krepseli ir labai laukiam www.nordstromrack.com striukiu yra gerom kainom !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 18 vasario 2020 - 17:15
bareminerals.com - 15 % kodukas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 18 vasario 2020 - 17:34
Turiu baltus fila disruptor.Daugumą batų perku 7.5 ,šie man tinka 8 dydžio .Taip,jie šiek tiek mažinti.Viduje nepilnai 25 cm,sunku tiksliai išmatuoti rolleyes.gif
Atsakyti