Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(illuminated @ 2020 02 26, 14:38)
Ieškau kompanijos išbandyt naujuosius glossier Skywash skystus šešėlius 4u.gif Matiniai, skaidrūs, dykumų spalvų įkvėpti wub.gif Norisi aišku iškart visų spalvų, bet kol kas turbūt protingiausia būtų poros pasieškoti biggrin.gif Perkant dviese ir dalinantis gaunasi po $15:
https://www.glossier...roducts/skywash

vartotojo įkelta nuotrauka

Labai man Valley spalva graži wub.gif
https://images.ctfas..._3-Valley_4.jpg

Wow kaip idomu, kazin kaip riebiaodems? unsure.gif nenuciuos viskas iskart...
Atsakyti

Ieškau kompanijos išbandyt naujuosius glossier Skywash skystus šešėlius 4u.gifMatiniai, skaidrūs, dykumų spalvų įkvėpti wub.gifNorisi aišku iškart visų spalvų, bet kol kas turbūt protingiausia būtų poros pasieškoti biggrin.gifPerkant dviese ir dalinantis gaunasi po $15:
https://www.glossier...roducts/skywash

new-glossier-eyeshadow-swatched.jpg

Labai man Valley spalva graži wub.gif
https://images.ctfas..._3-Valley_4.jpg

Kokia čia jiems akcija? Ar esat ką išbandę dar iš glossier? Labai populiarūs jų produktai pas blogeres. 

Atsakyti
Renkasi Yoox krepselis,turime -10% nuolaidele!

www.yoox.com

Atsakyti
Reebok groziai su 50% nuolaida 32.49$ wub.gif

www.reebok.com

Laukiam prisijungianciu,sale prekems 50% nuolaida!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 26 vasario 2020 - 16:22
Kazkam neuzteko,dabar vel viena butelka imete mirksiukas.gif

www.fragrancenet.com

Atsakyti
Sie dar tarp merginu populiarus bigsmile.gif

www.fragrancenet.com

Atsakyti
Renkasi krepselis 4u.gif

www.ralphlauren.com

Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2020 02 26, 09:27)
Labas visoms  4u.gif
Gavau MK striuke juoda , blizgi, bet tas blizgumas neerzina , nu bet man ji wau  wub.gif  wub.gif  wub.gif emiau L dydi , manyciau atitinka , ji tokia taip oversize tipo , butu gera ir M , bet pabijojau del mano didesniu (.)(.) ir peciai platesni pas mane , na bet neiskritau ir is L . Lengvute kaip pukas Labai cool striuke  bis.gif  Prie jos taip graziai ziurisi martensai , ir dar martens kuprine uzsimetu yahoo.gif
Swarovski dekliukai , kaip dukra sako olig  wub.gif  wub.gif  wub.gif grozis nerealus , prie lempu apsvietimo blizga nerealiai  flirt.gif
Aciu mergaites uz gerius  oro_buckis.gif

super kaippp , aciu Ingut wub.gif imeskit kokia foto, jeigu nesunku
nu ir as kazkaip manau kad su tais dydziais raso kad dviem net didinta, kurios issivaizdavo gal kaip tik striuke turi buti , o jos tokios oversized tai kazin ar ten dviem dydziais didinta ,nu gal vienu sutikciau bet dviem kazkaip tai nzn unsure.gif
Atsakyti
Labai laukiam ralphlauren.com krepseliu su 30 % wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 26 vasario 2020 - 18:54
QUOTE(special @ 2020 02 26, 15:33)
Wow kaip idomu, kazin kaip riebiaodems? unsure.gif nenuciuos viskas iskart...

Kaip suprantu jie liquid-to-powder, tepasi skysti bet užsitvirtina ir palieka “pudrinį” finišą. Juos tik vakar paleido į prekybą, tai sunku pasakyt kaip, bet aš su riebiais vokais rizikuosiu smile.gif Kiek jau spėjau pamatyt youtubėj reviewsų tai lyg ilgokai laikosi.

QUOTE(GammaOrionis @ 2020 02 26, 15:46)
Kokia čia jiems akcija? Ar esat ką išbandę dar iš glossier? Labai populiarūs jų produktai pas blogeres. 

Glossier akcijų neturi jokių, išskyrus savo Black Friday akciją, tai jokių kodų nėra irgi. Bet jie tam tikriems produktams (pvz. balzamams, šešėliams ir tt) taiko rinkinių nuolaidas - tai perkant 2 šešėlius vienetas išeina už $15 vietoj įprastų $18. Nuolaida nėr milžiniška, bet geriau nei nieko biggrin.gif

Iš glossier esu bandžius cloud paint skaistalus (man jų nr. 1 produktas, superiniai ir visiems galiu rekomenduot, ypač Storm spalvą - labai unikali ir labai nedaug reikia), haloscope highlighterį, lūpų dažus, boy brow, milky jelly prausiklį ir priming veido kremą - viskas patiko, gal mažiausiai lūpų dažai, nes kietokos konsistencijos, patinka man šiaip tokie blurry ir mažesnės, skaidresnės pigmentacijos lūpdažiai, bet iš tos serijos kokio MACo Powder Kiss daug geresni biggrin.gif
Atsakyti
kas dar jungiasi pink groziams is swarovski wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 26 vasario 2020 - 19:54

:4u: dviem tai tikrai ne ! Ji oversize ... atsiusiu  foto mergaites su mielu noru , jeigu nesupyksite ryt ryte apsirengsiu visa amunicija , kad vaizdelis butu geresnis  :rolleyes: sian po mokslu grizau , cuju tempos turiu , nes ir galva braska , tai nei jegu , nei nuotaikos  :( 

Atsakyti