Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(GammaOrionis @ 2020 02 27, 16:44)
Kaip RL Polo džinsų dydžiai? Atitinka lentelę? 

As vienus ju turiu,tai iprastinis dydis pas mane 27 kaip ir visu dzinsu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 27 vasario 2020 - 16:07

As vienus ju turiu,tai iprastinis dydis pas mane 27 kaip ir visu dzinsu ax.gif

Kol svarsčiau, vėl neliko dydžio  :oh:  jau antrą kartą  :oh: neišeina vis iš galvos, nu ką vėl lauksiu

Atsakyti
Sita fainuole,spalvos thumbup.gif

www.samsonite.com

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2020 02 27, 14:42)
Turiu aš šias, tikrai fainos kaukės, po pirmo karto jaučiasi oda pateptą, gaivi, stangri, bet suprantu pagal instrukciją, kad jas reik kas vakarą uzsimest norint gero efekto....
Nu ir prisimink žmogus, kad kasdien reik dėtis  unsure.gif Aš dabar prie lovos pasidėjau, tipo kad prisiminciau  biggrin.gif

as ta pati darau su tais kremais kur nakciai reikia tepti , gerai visai veikia , retai kada praleidu ax.gif

laukiam kompanijos www.puritans.com krepsiukui, lyskit vitaminui groziui, ir tt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 27 vasario 2020 - 16:59
MK tasytes is www.bloomingdales.com

MK melyna

MK bordo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 27 vasario 2020 - 19:17
Sita fainuole,spalvos thumbup.gif

www.samsonite.com[/size]

reikia dar vienos kuprinytes ir nupirktumem, junkites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 27 vasario 2020 - 19:52
susirinkes fragrancenet.com krepsiukas su 37% koduku, junkites dar kas, luktelesiu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, bėgam jungtis prie Colourpop užsakymo - dabar visos 9 spalvų paletės tik po $9 bigsmile.gif Turiu jų keletą net (Blue Moon, Uh huh Honey, Brown Sugar ir Just My Luck) ir na superinės jos savo kokybe - išbandyta tikrai nemažai mano šešėlių, tai šie savo kokybe tikrai nenusileidžia visokiems UD ir MAC šešėliams, o už tokią kainą verta bandyti. Ypač manau patiks visoms populiarioji Going Coconuts paletė:
https://colourpop.co...eshadow-palette

Super neutralios bronzinės spalvos, nėr per daug oranžinės, labai pamėgta paletė tarp grožio youtuberių ir instagramerių wub.gif

https://colourpop.co.../9-pan-palettes
Atsakyti
uzvertet tais dezinfekuotojais omg 000189.gif bet juk Lietuvoje dar nera atveju uzfiksuotu unsure.gif man stresa varot , tuoj pradesiu bijoti ir pati, nors pas mus mieste yra atvejai jau uzfiksuoti, bet kazkaip nestresuoju unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2020 02 27, 22:20)
Merginos, bėgam jungtis prie Colourpop užsakymo - dabar visos 9 spalvų paletės tik po $9 bigsmile.gif Turiu jų keletą net (Blue Moon, Uh huh Honey, Brown Sugar ir Just My Luck) ir na superinės jos savo kokybe - išbandyta tikrai nemažai mano šešėlių, tai šie savo kokybe tikrai nenusileidžia visokiems UD ir MAC šešėliams, o už tokią kainą verta bandyti. Ypač manau patiks visoms populiarioji Going Coconuts paletė:
https://colourpop.co...eshadow-palette

Super neutralios bronzinės spalvos, nėr per daug oranžinės, labai pamėgta paletė tarp grožio youtuberių ir instagramerių wub.gif
https://colourpop.co.../9-pan-palettes

illuminated tai daziukuose narso , pasaulis verciasi aukstyn kojom o jin paletes perka ir vargo nemato biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 27 vasario 2020 - 21:57
QUOTE(daliux78 @ 2020 02 27, 21:42)
uzvertet tais dezinfekuotojais omg  000189.gif   bet juk Lietuvoje dar nera atveju uzfiksuotu  unsure.gif man stresa varot , tuoj pradesiu bijoti ir pati, nors pas mus mieste yra atvejai jau uzfiksuoti, bet kazkaip nestresuoju  unsure.gif

Nežinau, kaip tiksliai Amerikoj, bet LT tai tikrai nu labai liūdna matyt aklai panikuojamčius žmones, šluojančius tas chirurgines kaukes ir dezinfekcinius gelius, kuriuos šiaip bet kokiu atveju higieniniais sumetimais yra naudinga turėt (dėl ko irgi siunčiau užsakymą, o juolabiau dar kvepia skaniai biggrin.gif). atrodo nesupranta žmonės, kad užsidėjęs tą kaukę tu ne tik kad neapsisaugosi nuo nieko, bet masiškai pirkdamas padėsi sukurti dirbtiną deficitą tiems laikams, kai galbūt jau jų tikrai reikės ir ypač profesionalams, dirbantiems ir turintiems didžiausią kontaktą su sergančiaisiais. Apie perpardavinėjimą už 20/30€ ir melagystes portalų komentaruose ir feisbukuose tai išvis neturiu žodžių verysad.gif

Turbūt didžiausia baimė mūsų šaly yra žmonėms dėl to, jog yra didelis nepasitikėjimas savo vyriausybe ir jos gebėjimu suvaldyti tokį virusą, nes tos priemonės tai butaforinės atrodo kol kas. Bet panika tai turbūt pats blogiausias dalykas visiems šitoj situacijoj unsure.gif

edit: nu jei jau mirt čia visiems reikės tai bent gražiai pasidažius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 27 vasario 2020 - 21:59
QUOTE(illuminated @ 2020 02 27, 22:58)

edit: nu jei jau mirt čia visiems reikės tai bent gražiai pasidažius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kas tiesa tai nemelas biggrin.gif pasidazius ir su louboutin'ais bis.gif

labai laukiu uzsakymu is www.dillards.com shipukui pasidalinti ,junkites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 27 vasario 2020 - 22:09
tommy.com taiko 30 % koduka, laukiam uzsakymu wub.gif
Atsakyti