Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(daliux78 @ 2020 03 04, 19:51)
viesinu nes rasot nesamones, ir dar izeidinejat.

Kurioj vietoj aš ką įžeidinėju? Kadangi žmogus rašo, kad žino, tai pasiteiravau ką. Labai prašyčiau užtušuot vardą/pavardę, labai neprofesionaliai atrodote, kai viešinote savo klientus blink.gif Siaubas, o ne tarpininkės blink.gif
Atsakyti

:oro_buckis:  :birthday2: Daliux su Gimtadieniu !!! Geru metu , geru pirkeju , bukit grazios ir mus grazinkite !!! 
:flirt2: tris kart valioooo :dovana: 

Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2020 03 04, 20:26)
Taip, čia ateinama pasidairyti, ką perkate, ką įdomaus randate, gi grupė nėra uždara  rolleyes.gif  Per durnumą ir užsisakiau mažą prekę per jus, tai NEVER AGAIN, nežinau, kas man čia susišvietė, nuo šiol tik rudaplaukė.

papasakokit apie savo durnuma prasau placiau, kas nutiko tokio kad priverte parasyti toki posta ?

QUOTE(Highlander @ 2020 03 04, 20:39)
Tikrai taip kaip ir kitos tarpininkės, sooooo?  fool.gif Silpnoka visažinė iš tamstos...

cia yra izeidimas. kai atsiprasysit Renatos, tada uztusuosiu pavardes. geda kad pazins kas ? ar tik po nick'u pasislepus galit rasyti tokio lygio postus ? kazkaip ribu jau nebejauciat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 04 kovo 2020 - 20:00
QUOTE(daliux78 @ 2020 03 04, 19:58)
geda kad pazins kas ?  ar tik po nick'u pasislepus galit rasyti tokio lygio postus ?

Negėda, aš tiesiog pasibaisėjusi jūsų darbo etika blink.gif O kur čia įžeidimas? Žmogus sako, kad žino, ką žino, pasirodo yra ne tiesa, tai tikrai silpnoka visažinė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 04 kovo 2020 - 20:01
QUOTE(Highlander @ 2020 03 04, 20:53)

Kiek galima, galvojau jau baigėsi...
Visad tyliai perku, temoj mažai pasisakau, na bet tikrai, sunku susilaikyti, koks šlapimas čia smegenis užpylė kai kurioms...
Na pirkot, nepatiko, ir einat iš čia.
Aš niekad negrįžtu ten,kur man nepatiko. O šiandien susidaro toks vaizdas, kad atėjot pasilinksminti. Tačiau visai nejuokingai atrodot. APGAILĖTINAI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2020 03 04, 21:00)
Negėda, aš tiesiog pasibaisėjusi jūsų darbo etika  blink.gif

jus galit konkreciau pasakyti kas jusu atveju neitiko/nepatiko ? as sudejau jusu uzsakymo emailus, ir visa eiga , kaip buvo ivykdytas jusu uzsakymas, kurioje vietoje taip pasibaisejot kad va atejus rasot tokius postus ?
Papildyta:
QUOTE(vaida_ @ 2020 03 04, 21:02)
Kiek galima, galvojau jau baigėsi...
Visad tyliai perku, temoj mažai pasisakau, na bet tikrai, sunku susilaikyti, koks šlapimas čia smegenis užpylė kai kurioms...
Na pirkot, nepatiko, ir einat iš čia.
Aš niekad negrįžtu ten,kur man nepatiko. O šiandien susidaro toks vaizdas, kad atėjot pasilinksminti. Tačiau visai nejuokingai atrodot. APGAILĖTINAI mirksiukas.gif

as neissivaizduoju kas gali atsitikti zmogui, kad va taip rasytu, perskaiciau visus laiskus, nei vieno nesusipratimo, viskas idealiai nuo A iki Z, uzsakymai buvo priimti, nupirkti, issiusti ir prekes atsiimtos. viskas. ir va taip ateina ir tokio lygio postus raso . tyciojasi sau ir linksminasi.
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2020 03 04, 20:04)
jus galit konkreciau pasakyti kas jusu atveju neitiko/nepatiko ? as sudejau jusu uzsakymo emailus, ir visa eiga , kaip buvo ivykdytas jusu uzsakymas,  kurioje vietoje taip pasibaisejot kad va atejus rasot tokius postus  ?

Manau žmogus teisingai pasisakė - kas nori pirkti, tas pirks, kas nenori, tas tegu neteršia eterio, temą uždarau. Bet net įdomu, kaip ten reikalai su asmens duomenų apsauga ir ar galima taip tarpininkėms viešinti klientų sąrašą, apie darbo etiką matau 0 supratimo blink.gif P.S, tai kad neatsiimtos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 04 kovo 2020 - 20:14

Kadangi užeidavau į temas, tai žinau, kad turėjo.

Tikrai ne visos turėjo, pati pirkau, tik čia ir dar viena tarpininkė tuo metu turėjo,bet ji jau stabdė pirkimus iš sieros 🙂 šiaip tikrai,jei netinka, tai pirkite kitur, pati patyriau vienos tarpininkės nepagarbų ekgesį ir never again, nesusidedu,ir man ramu 🙂

Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2020 03 04, 21:00)
Negėda, aš tiesiog pasibaisėjusi jūsų darbo etika  blink.gif O kur čia įžeidimas? Žmogus sako, kad žino, ką žino, pasirodo yra ne tiesa, tai tikrai silpnoka visažinė  rolleyes.gif

As su irodymais biggrin.gif O jusu isprusimas nulinis 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2020 03 04, 21:29)
Net pamiršusi buvau, ačiū, kad primenat, tik šiaip: o tai kažkam įdomu, ką aš perku? Nu drąskykitės, kiek tik poreikio yra, už tai, kad pasakiau, jog niekad daugiau nepirksiu per jus  rolleyes.gif

draskytis jus pradejot, ne as. pulti absoliuciai be jokio pagrindo.

p.s dar klausimas ar mes jums pirktumem daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 04 kovo 2020 - 20:40
QUOTE(zaliass @ 2020 03 04, 20:35)
As su irodymais  biggrin.gif  O jusu isprusimas nulinis  4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Apie kodukus tikrai iišprusimas nulinis, tik žinau, kad ta tarpininkė, per kurią visad perku, turėjo kodą, o kad čia kažkas neturi, tai kažkaip silpnas įrodymas. Ypač kai mėgstate susirašinėjimus viešinti su vardais/pavardėm, tai kažkaip keista, kad čia netaikot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2020 03 04, 21:40)
Apie kodukus tikrai iišprusimas nulinis, tik žinau, kad ta tarpininkė, per kurią visad perku, turėjo kodą, o kad čia kažkas neturi, tai kažkaip silpnas įrodymas. Ypač kai mėgstate susirašinėjimus viešinti su vardais/pavardėm, tai kažkaip keista, kad čia netaikot smile.gif

tai ir reikejo ten pirkti ,nesuprantu del kokiu priezasciu atejot pas mus pirkti ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 04 kovo 2020 - 20:56