Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

kas dar i kompanija vitaminams ? renkasi vel krepsiukas , junkites 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ka perkat grazaus? Depresija po apsilankymo parduotuvese, visi isproteje del viruso, net prie muilo eiles blink.gif
Sunui garderoba i universiteta isruost jau uzsakiau, o dabar paciai kazko norisi, bet nezinau ko ax.gif Gal shirt dress kokiu uzmatet kur? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zivija @ 2020 03 07, 22:57)
Ka perkat grazaus? Depresija po apsilankymo parduotuvese, visi isproteje del viruso, net prie muilo eiles  blink.gif
Sunui garderoba i universiteta isruost jau uzsakiau, o dabar paciai kazko norisi, bet nezinau ko  ax.gif Gal shirt dress kokiu uzmatet kur?  ax.gif

Prasom,fainas modeliukas mirksiukas.gif
www.nordstromrack.com

Sitie geruliai wub.gif
www.nordstromrack.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 07 kovo 2020 - 22:14
QUOTE(zaliass @ 2020 03 07, 23:12)
Prasom,fainas modeliukas  mirksiukas.gif
www.nordstromrack.com

Sitie geruliai  wub.gif
www.nordstromrack.com

kokios super abi, bet kaip man dydi nusitaikyt gal galit patart? Pasiziurejau su fit predictor sako 8, bet paziurejus pagal ismatavimus tai tokiu dydziu net lentelej nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zivija @ 2020 03 07, 23:25)
kokios super abi, bet kaip man dydi nusitaikyt gal galit patart? Pasiziurejau su fit predictor sako 8, bet paziurejus pagal ismatavimus tai tokiu dydziu net lentelej nera biggrin.gif

8 tai butu kazkur 38 arba M rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 03 07, 23:38)
8 tai butu kazkur 38 arba M  rolleyes.gif

siunciu smile.gif vos keli dydziai belike
Atsakyti
QUOTE(zivija @ 2020 03 07, 22:57)
Ka perkat grazaus? Depresija po apsilankymo parduotuvese, visi isproteje del viruso, net prie muilo eiles  blink.gif
Sunui garderoba i universiteta isruost jau uzsakiau, o dabar paciai kazko norisi, bet nezinau ko  ax.gif Gal shirt dress kokiu uzmatet kur?  ax.gif

va junkites prasom prie paula sveitiklio

du sugrupuoju ir gaunasi po 29.50 $ super kaina ir daro gerius odai wub.gif

man kosmetologe sake naudoti rugstis, kad lygintu oda, ir nuo pigmentiniu demiu ir visokiu kitu nelygumu, demes visokios isduoda senstelejusia oda

rugstinis sveitiklis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 07 kovo 2020 - 23:21
Merginos, Renatos nebus diena, pasijungsiu tik as savo laiku, tai neissgaskit kad temoje nerasom, siuskit i pasta uzsakymus kas ka uzmatysit, pirksiu savo laiku viska 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gal ir man pagelbesite su suknele ;) gegužę į vestuves esu pakviesta. Ieškau kokios suknelės, bet ne "balinės" . Gal kazkas užkliuvo? S dydis
Atsakyti
Gal kas noretu Hudabeauty lupdazius isbandyti. Dabar viena perki, kitas free:
https://www.shophuda...k-HB00232M.html
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2020 03 07, 21:22)
pirko viena mergaite sita pudra is sephoros, ir paskui maciau kelios influenceres gyre labai , kad ir pudra ir kremas kartu, su hyaluronu ir cinku, ir visokiais geriais kitais, niekas nebandet ? Norika Tu make'up zinove, gal girdejai ka ?  pas mus gaila kad vietineje sephoroje nera, pabandyciau
Ilia pudryte

Va kažkaip apie tokią nieko negirdėjau... unsure.gif Ir šiaip pastaruoju metu nelabai poreikis didelis pudrom, tai visos ir stovi tos pačios iš senų laikų, reik damušt, o tai naujienų pilna per tą laiką atsirado biggrin.gif
Aš po Glow Recipe linijos labai odą susitvarkiau ir rūgštinį ODA prausiklį į tarpą naudojau, tai kažkaip neturiu priekaištų odai. Dabar dar toniką FILORGA rūgštinį damušinėju, o eilėje PIXI rūgštinis tonikas laukia ir PeterThomasRoth visa linija rūgštelių wub.gif Žodžiu užrūgštėsiu tongue.gif
Pudras dengiu dažniausiai mineralines, LauraMercier arba BellaPierre.
Iš lengvesnių žiauuuuuriai patiko Burberry BB kremas, nu pasaka, tikrai vertas savo kainos. Beje krempudra iš Burberry labai labai labai wub.gif Tik matau Sephora neprekiauja dekoratyvine Burberry, matau tik Saksfifthavenue turi ir tai ne kažką.

Beje ar turit dar bergdorfe kosmetikai nuolaidą? Kažko gražaus pavasariui noriu ir pakuotės gražios, žodžiu užnorėjau saldainio lotuliukas.gif
Atsakyti