Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(zaliass @ 2020 03 18, 09:36)
Labas rytas!
vartotojo įkelta nuotrauka

Laba ryta !
net seile nutyso pamacius sita kokteili wub.gif doh.gif
Atsakyti
Dar tik trecia diena, o namie jau rauna stoga biggrin.gif

Ar macys turit uzsakymu, reik kazkaip pasiimt ta ABH palete 4u.gif Nors lyg ir free shipingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta1477: 18 kovo 2020 - 11:16
QUOTE(asta1477 @ 2020 03 18, 12:12)
Dar tik trecia diena, o namie jau rauna stoga  biggrin.gif

Ar macys turit uzsakymu, reik kazkaip pasiimt ta ABH palete  4u.gif Nors lyg ir free shipingas.

Jau ir man frusty.gif

Turim free shipa Macys mirksiukas.gif
Atsakyti
Turime koduka -10$ nuo 100$

www.joesnewbalanceoutlet.com

Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 03 18, 11:30)
Renkasi krepselis karmyriuku,su nuolaida gera kaina gaunasi  thumbup.gif

www.lordandtaylor.com

Susirinkes jau krepselis 40% nuolaidai gauti,jei yra norinciu galite dar atsiusti,neuzilgo pirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
www.nordstromrack.com
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2020 03 18, 11:12)
Dar tik trecia diena, o namie jau rauna stoga  biggrin.gif

QUOTE(zaliass @ 2020 03 18, 11:22)
Jau ir man  frusty.gif

O man atvirkščiai, aš taip myliu namus, kad karantinas pusmetį tęstis galėtų biggrin.gif

Pagaliau radau laiko perskaityt knygą, žurnalus, susitvarkysiu spintą, batų ir rankinukų lentynas, rasiu laiko nufotografuot ir į skelbimus sukelt netinkamus rūbus, batus, atrinksim su sūnum jo išaugtinius rūbukus.
Gaminu šeimai skaniau valgyt, nes šiaip kasdien žiūri kad tik greičiau ką į pilvą įmest, nes arba laiko nėra, arba jėgų stovėt prie plytos unsure.gif Dabar šeimą lepinu wub.gif O ir vaikas nori virtuvėj reikštis, tai reiks kurią dieną numatyt virtuvinius pasižaidimus su juo biggrin.gif
Žaidžiam stalo žaidimus, kasdien žiūrim LRT tiesioginę pamoką.
Su sūnum atradom audio knygas, popiet kasdien klausom po 1-2 dalis knygos.
Dar man aišku laiko marios paskaitom ir atsiskaitymam ruoštis, darbus dėstytojam siųsti...
Kasdien išlendam gerai valandai į lauką ten kur nėra nei gyvo bimbalo biggrin.gif
Žodžiu man yra ką veikt iki kaklo ir šiaip aš mėgėja namie sėdėt, aišku patinka ir pramogos, išėjimai, keliavimai, bet jei sėdžiu, tai sėdžiu su dideliu malonumu, tai karantinas man labai tinka biggrin.gif Įtariu 2sav. man bus per mažai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 18 kovo 2020 - 14:24
QUOTE(NORIKA @ 2020 03 18, 15:21)
O man atvirkščiai, aš taip myliu namus, kad karantinas pusmetį tęstis galėtų  biggrin.gif

Pagaliau radau laiko perskaityt knygą, žurnalus, susitvarkysiu spintą, batų ir rankinukų lentynas, rasiu laiko nufotografuot ir į skelbimus sukelt netinkamus rūbus, batus, atrinksim su sūnum jo išaugtinius rūbukus.
Gaminu šeimai skaniau valgyt, nes šiaip kasdien žiūri kad tik greičiau ką į pilvą įmest, nes arba laiko nėra, arba jėgų stovėt prie plytos unsure.gif Dabar šeimą lepinu wub.gif O ir vaikas nori virtuvėj reikštis, tai reiks kurią dieną numatyt virtuvinius pasižaidimus su juo  biggrin.gif
Dar man aišku laiko marios paskaitom ir atsiskaitymam ruoštis, darbus dėstytojam siųsti...
Kasdien išlendam gerai valandai į lauką ten kur nėra nei gyvo bimbalo biggrin.gif
Žodžiu man yra ką veikt iki kaklo ir šiaip aš mėgėja namie sėdėt, aišku patinka ir pramogos, išėjimai, keliavimai, bet jei sėdžiu, tai sėdžiu su dideliu malonumu, tai karantinas man labai tinka biggrin.gif  Įtariu 2sav. man bus per mažai  biggrin.gif

O as tokia,man greit lekt reikia,cia nespeju ta padarysiu,oi to nespejau,nu ir nereikia,o dabar kai viska speju,tai nieko nenoriu ax.gif Sedziu apsikiautus biggrin.gif Vakar su suniu gal dvi valandas vaiksciojom,toks geras vakare oras buvo,pasaka wub.gif
Papildyta:
Kokia grazia mesku linija RL isleides,ale tik vyrams ir berniukams,bet nieko kai duos nuolaidu prisitaikysime ir sau mirksiukas.gif

RalphLauren
Atsakyti
www.marcjacobs.com
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2020 03 18, 14:21)
O man atvirkščiai, aš taip myliu namus, kad karantinas pusmetį tęstis galėtų  biggrin.gif

Gaminu šeimai skaniau valgyt, nes šiaip kasdien žiūri kad tik greičiau ką į pilvą įmest, nes arba laiko nėra, arba jėgų stovėt prie plytos unsure.gif Dabar šeimą lepinu wub.gif O ir vaikas nori virtuvėj reikštis, tai reiks kurią dieną numatyt virtuvinius pasižaidimus su juo  biggrin.gif
Žodžiu man yra ką veikt iki kaklo ir šiaip aš mėgėja namie sėdėt, aišku patinka ir pramogos, išėjimai, keliavimai, bet jei sėdžiu, tai sėdžiu su dideliu malonumu, tai karantinas man labai tinka biggrin.gif  Įtariu 2sav. man bus per mažai  biggrin.gif

Gerai, kad jums dirbti nereikia. Aš prie kompo visą dieną, tai tokiems maloniems dalykams nelabai laiko ir yra su trim vaikais mirksiukas.gif Bet kokiu atveju - džiaugiuosi, kad dar darbą turiu, kad ir tokiom sąlygom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaja: 18 kovo 2020 - 15:36
www.macys.com
Atsakyti

Merginos, gal kas norės perimti iš manęs 10 dydžio odinukus KEDS? Pirkta už 13.99dol, dar kol kas sąskaita negauta, bet planuoju parduoti, nes nusipirkau kitus labai panašius. Tai jei kas sugalvotumėt perimti iškart, brūkštelkit :4u:

https://www.nordstro...869?color=WHITE

Atsakyti