Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(daliux78 @ 2020 04 09, 19:09)
gerass koks  ir be nuolaidos nera brangus baisiai, o atrodo super  wub.gif imti ir man reiks ko gero smile.gif  dar bliuzona parodyk, please, nusiziureti noriu biggrin.gif

labai laukiam joesnewbalanceoutlet.com turim 10 $ nuolaida perkant uz  100 $  4u.gif

NewYork wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 04 09, 19:26)

grazus wub.gif melyno noreciau tokio wub.gif

dedu www.macys.com krepsiuka, junkites 4u.gif
Papildyta:
Fainia RL kedukai wub.gif

RL sneakers

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2020 04 09, 16:13)
MK sliopancai dar karta  yahoo.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif tinkami labai platesnei pedai , pas ka siaura labai , manau bus per platus. Akmenukai zeri pries saule, tai spindesiu kaip sarka  lotuliukas.gif

Kokie gražūs wub.gif Mano stiliukas, by tik blizg lotuliukas.gif
Kiek atsiėjo jei ne paslaptis ir kur būtų galima rasti? ax.gif

QUOTE(daliux78 @ 2020 04 09, 17:34)
Renata, vis deda kava rytais, vaisina mus, as tai recepta noriu ideti,  gal daugelis ir zinot, gal tik man naujiena  ax.gif  bet super kava gaunasi  wub.gif  einu miegoti ir svajoju kaip ryte pasikelsiu ir makaluosiu sita skanumyna  biggrin.gif

dalgona kava

Kokia faina gogel-mogel wub.gif Tik kažin kuo galima pakeist cukrų, nes aš tokio net namuose neturiu unsure.gif Gal su medum išsiplaktų taip tirštai? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2020 04 09, 18:34)

Renata, vis deda kava rytais, vaisina mus, as tai recepta noriu ideti,  gal daugelis ir zinot, gal tik man naujiena  ax.gif  bet super kava gaunasi  wub.gif  einu miegoti ir svajoju kaip ryte pasikelsiu ir makaluosiu sita skanumyna  biggrin.gif

dalgona kava

oi visi dabar daro tą kavą, darau ir aš jau kelintą dieną biggrin.gif cukraus tai daug, bet skanu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2020 04 09, 20:38)
Kokie gražūs  wub.gif Mano stiliukas, by tik blizg  lotuliukas.gif
Kokia faina gogel-mogel wub.gif Tik kažin kuo galima pakeist cukrų, nes aš tokio net namuose neturiu unsure.gif  Gal su medum išsiplaktų taip tirštai? hmm.gif

https://www.michaelk...R-US_40R0ROFP2S wub.gif
Tikia kokia dabar kaina ir yra nupirko megaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2020 04 09, 20:38)
Kokie gražūs  wub.gif Mano stiliukas, by tik blizg  lotuliukas.gif
Kokia faina gogel-mogel wub.gif Tik kažin kuo galima pakeist cukrų, nes aš tokio net namuose neturiu unsure.gif  Gal su medum išsiplaktų taip tirštai? hmm.gif

su medum tai nelabai.. as pvz naudoju monk fruit saldikli, cia toks naturalus sintetinio cukraus pakaitalas smile.gif
QUOTE(illuminated @ 2020 04 09, 20:47)
oi visi dabar daro tą kavą, darau ir aš jau kelintą dieną biggrin.gif cukraus tai daug, bet skanu labai wub.gif

du saukstukai cukraus ir tt. , ta porcija man dviem puodukams iseina. siaip galima pamazinti manau siek tiek cukru, arba ta kieki padalinti ant triju puoduku pieno pvz smile.gif

www.finishline.com is sitos FLASH25 duoda 25 % papildoma nuolaida, junkites !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 09 balandžio 2020 - 20:47
Fainas MJ rinkinukas su koduku tik 18 % wub.gif

7 pieces set

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 10 balandžio 2020 - 03:26
Nagu laku rinkinukas su koduku 14.74$ wub.gif

nail lacquer set

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 10 balandžio 2020 - 04:35
steven maden basutes

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 10 balandžio 2020 - 04:51
Labas rytas!
Atsakyti
Merginos, bandet siuos eyelinerius?

https://www.marcjaco...03_color=MJ2133

Aisku spalvu nedaug su nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2020 04 10, 08:40)
Merginos, bandet siuos eyelinerius?

https://www.marcjaco...03_color=MJ2133

Aisku spalvu nedaug su nuolaida.

Aš anksčiau juos naudojau (dabar prie kitų persimečiau biggrin.gif ), tai bent jau man gerai laikė, pretenzijų neturiu 4u.gif
Atsakyti