Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(zaliass @ 2020 04 10, 21:39)
As irgi kraciau,nu galvoju jis toks tirstas taip ir turi vos issikrapstyt  doh.gif bet kvapas jo kaip man patinka  wub.gif
Papildyta:

Issisaugojau nuoroda,bandysiu sita dar  mirksiukas.gif  Aciu  wub.gif

kas liecia kvapa, tai man visiskas atradimas yra sita linija OUAI , nu kazkoks kosmosas kaip skaniai kvepia viskas wub.gif turiu scruba kuno, leave-in condicionieriu, ir duso zele

body cleanser.

realiai nezinau ar man kada nors kuri duso zele kvepejo skaniau nei sita blink.gif toks fresh scent, labai refreshing , kaip lietaus kvapas, bet dar geriau . gaila kad nera pigus ir pvz jums siustis reikia, bet va tuoj bus 20 % nuolaida, ir kaip komentaruose raso vertas kiekvieno cento, ir galima pataupant naudoti , pvz tik per iseigines biggrin.gif as irgi ne kiekviena diena naudoju ax.gif
sita chill pills nusiziurejau pirkti, i vonia cia su aliejukais ale tabletes tokios, kai duos nuolaida, ciupsiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 10 balandžio 2020 - 20:54
QUOTE(NORIKA @ 2020 04 10, 20:04)
Oi, Daliuk, pas mane situacija gerokai liūdnesnė  unsure.gif Mano šiaip plaukas pūstas, garbanotas, tokių pietietiškų bruožų  biggrin.gif O dar blondinimas gerai apėdė, tuoj nupliksiu, kai viena "superkirpėja" pasidarbavo, tai graudu blink.gif  Jau metai laiko ir niekaip neatsistato  verysad.gif Dabar olaplex'ui meldžiuos, gal atsigaus... unsure.gif

https://pandorabeaut...3-oz-16663.html

Norika - mano lygiai tokie patys plaukai - garbanoti, sausi, šviesinti. Nepadeda man niekas. Aišku - reik nebedažyti, bet ne blodė nenoriu būti rolleyes.gif Dabar galvoju, kad reik keisti dažus - einu pas labai gerą kirpėją, dažo mane su Lorealiu, bet plaukas taaaaaaip nusausėja blink.gif ... Taip kad tepk netepus tais aliejukais.
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2020 04 10, 21:53)
Norika - mano lygiai tokie patys plaukai - garbanoti, sausi, šviesinti. Nepadeda man niekas. Aišku - reik nebedažyti, bet ne blodė nenoriu būti  rolleyes.gif Dabar galvoju, kad reik keisti dažus - einu pas labai gerą kirpėją, dažo mane su Lorealiu, bet plaukas taaaaaaip nusausėja blink.gif ... Taip kad tepk netepus tais aliejukais.

o kirpeja nenaudoja olaplex ? sako kai su juo maiso dazus, ne taip iseda plauka tas peroksidas

Papildyta:
Desiu 6pm krepsiuka. junkites 4u.gif

www.6pm.com
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2020 04 10, 21:02)
o kirpeja nenaudoja olaplex  ? sako kai su juo maiso dazus, ne taip iseda plauka tas peroksidas

Vat būtent kad nenaudoja - kirpykla dirba tik su lorealio ir kerastaze linija, tad nieko kito nei rekomenduoja, nei naudoja.
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2020 04 10, 22:06)
Vat būtent kad nenaudoja - kirpykla dirba tik su lorealio ir kerastaze linija, tad nieko kito nei rekomenduoja, nei naudoja.

hm, bet kiek as suprantu tai nera svarbu su kokiais dazais dazo , tas olaplex tiesiog pilasi papildomai i dazu misini, pries tepant ant plauku.Na ten kelios fazes yra. Jus paklauskit kirpejos, arba kirpykla kita pabandykit, sako kad su olaplexu maziau sugadinami plaukai , gal atrasit ka geriau 4u.gif
Papildyta:
kam kas dar jungsis su populiariosiomis striukemis, susidejau krepseli, pirksiu ne uz ilgo

striukes tik 14.99 $ !
Atsakyti
Sakykit, gal kartais Klaipėdoje siuntinukas jau gautas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2020 04 11, 00:26)
Sakykit, gal kartais Klaipėdoje siuntinukas jau gautas? 4u.gif

yup, parasykit Dilmai smile.gif

kvieciam prisijungti prie tokios naujos parduotuveles, nesam pirkusios dar, bet turim uzsakymu smile.gif

akibrand
Atsakyti
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.nordstromrack.com

Sale -40%
www.levi.com

www.michaelkors.com

-40%
www.tommyhilfiger.com

www.fossil.com

www.lordandtaylor.com

www.macys.com

www.uniqlo.com

www.yoox.com
-10%

www.fragrancenet.com
-37%

www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com

www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com

www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com

www.katespade.com
www.calvinklein.com

www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com

www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 04 10, 10:46)
Laukiu prisijungianciu,turime dar papildoma 10% nuolaidos koduka  thumbup.gif
www.marcjacobsbeauty.com

Vel renkasi MJ krepselis mirksiukas.gif
Atsakyti
TedBaker gerbejoms fainas laikrodukas wub.gif
www.nordstromrack.com

Bearpaw basutes
www.nordstromrack.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 11 balandžio 2020 - 09:42
Laba,noriu uzsakyti Dr Martens basuciu.ar atitinka dydi,raso ,kad sios firmos reik imti dydziu mazesniu
Atsakyti