Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

www.itcosmetics.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
18.37$ wub.gif
Atsakyti
Jau uzkniso karantinas.... tuoj visa seima sienom lipsim biggrin.gif
Stalo zaidimais prizaista, filmu priziureta. Merginos, ka veikiat (kai nedirbat ir pamoku neruosiat su vaikais biggrin.gif)?
Amerikoj Koronos skaiciai kazkaip nedziugina blink.gif
Atsakyti
www.giorgioarmanibeauty.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 04 14, 17:19)

Dar geras labai sale Petet Thomas ,kaukiu yra zaliu ir moliuginiu ,2 uz 1-nos kaina ! Tai apsimoka paporavus pasidalint po viena kam reikia . Geros priemones siaip Peter Thomas wub.gif Patiko man bent ax.gif
https://www.petertho...o_essentials_v2
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2020 04 14, 16:06)
Jau uzkniso karantinas.... tuoj visa seima sienom lipsim  biggrin.gif
Stalo zaidimais prizaista, filmu priziureta. Merginos, ka veikiat (kai nedirbat ir pamoku neruosiat su vaikais biggrin.gif)?
Amerikoj Koronos skaiciai kazkaip nedziugina  blink.gif

Uzkniso juodai gun_bandana.gif Bet ka padarysi,taip ir trinames s... doh.gif Jau tie zaidimai man irgi mega_shok.gif Pasedim kiekvienas prie savo pc,nusibosta vaikiui sedet,eina suni pakankint,tas miega nenori zaist pyksta ant jo,kad ji judina,gaila ir vaiko ir sunio rolleyes.gif Greiciau stotu viskas i savo vezes,laukiu kaip palaimos angel_not.gif
Papildyta:
Renkasi krepselis 4u.gif

www.thebalm.com

Atsakyti
Dzinsai po 19.99$

www.ae.com

Atsakyti
www.hautelook.com
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2020 04 14, 16:06)
Jau uzkniso karantinas.... tuoj visa seima sienom lipsim  biggrin.gif
Amerikoj Koronos skaiciai kazkaip nedziugina  blink.gif

sunku, bet ka padarysi ? sedim ir tiek unsure.gif .. daug apmastyti gali uztat visko smile.gif man kas labiausiai stringa is visos sitos situacijos , tai kad gamta pradejo "sveikti" ar kaip cia issireiskus, uzdarius zmones namuose. visgi didziausias parazitas/virusas sioje zemeje yra zmogus. yra labai geras filmas " Mother" , ziurejau pries pora metu gal, tada pamenu is galvos neisejo labai ilgai, ir dabar vis prisimenu

QUOTE(jottauute @ 2020 04 14, 16:31)
Dar geras labai sale Petet Thomas ,kaukiu yra zaliu ir moliuginiu ,2 uz 1-nos kaina ! Tai apsimoka paporavus pasidalint po viena kam reikia . Geros priemones siaip Peter Thomas  wub.gif Patiko man bent  ax.gif
https://www.petertho...o_essentials_v2

man irgi labai patinka Peter Thomas wub.gif tokios sudetys geros, prieinanom kainom, as vis galvoju pabandyti ta PRo ju produkcija, kur skirta kosmetikos salonams, kazin ar iseitu namu salygomis wow efekta isgauti biggrin.gif ir kaina su akcija gera gaunasi ax.gif

pro strength produktai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 14 balandžio 2020 - 17:52
QUOTE(zaliass @ 2020 04 14, 17:33)
Dzinsai po 19.99$

www.ae.com

faini ae dzinsai man, kokybe superine, ilgai nesiojasi, junkites angel.gif
Atsakyti
perkamiausi produktai, su 50 % wub.gif

cleasing lotion su ramunelem jautriai odai

irish mud valantis poras valiklis

moliugu kauke su enzymais

drekinanti agurku kauke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 14 balandžio 2020 - 18:36
kas dar jungiasi i kompanija ARMAF kvepaliukams, su koduku kaina tik 18.26$ wub.gif

Le parfait

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 14 balandžio 2020 - 20:08