Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(daliux78 @ 2020 05 20, 18:34)
so cute smile.gif  wub.gif

Tikrai lb cute..laukiam šiltų orų 😆

QUOTE(zaliass @ 2020 05 20, 19:06)
Si gerule,toks atsiputes meskis,tik gaila nuolaidos nera jai unsure.gif

Mano vyras turi juodą su meškiu..fainuolė..patinka jam 😄 pasiderinčiau 🤣
Atsakyti
Vo tai pavaidinsiu ir aš, man visai jie patinka biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(vaida_ @ 2020 05 20, 22:30)
Vo tai pavaidinsiu ir aš, man visai jie patinka biggrin.gif

Super Vaida thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaip faina, kiek visokiu derinuku fainu imetet siandien wub.gif wub.gif smagu skaityti bigsmile.gif aciu visoms uz pirkinukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida_ @ 2020 05 20, 20:34)
Tikiuosi koki S be ()() biggrin.gif
Daliux, kai gausit mano, pasimatuokit, žinosit  biggrin.gif

oi aciu aciu kad leidziat, bet nemanau kad tilpsiu unsure.gif et reiks moteru skyriu ieskoti kokio meskio

Laukiam vel ralphiuko , renkasi krepsiukas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2020 05 20, 20:27)
jcrew užsidaro? blink.gif

raso, kad taip
Atsakyti
Labas rytas!
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

Sale-60%
www.jcrew.com

www.ralphlauren.com

www.bloomingdales.com

www.coachoutlet.com

-40%
www.tommyhilfiger.com

www.katespade.com

www.macys.com

www.yoox.com
-10%

www.fragrancenet.com
-35%

www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com

www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com

www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com

www.katespade.com
www.calvinklein.com

www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com

www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com
Atsakyti
Dar gi ne tik apie Jcrew rašo, bet ir Madewell ir Gymboree, bet nesigilinau, per prastos mano anglų k. žinios ax.gif
Bet tai kai pagalvoji, jei ne LT pirkėjos, gal prieš metus būtų bankrutavę biggrin.gif O antra vertus, aš jau kokį 7metai kaip visiškai nesuprantu Jcrew, kainos kažkokios kosminės, o daiktai atsiprašau, bet absoliučiai šūdini unsure.gif Aišku nepirkau aš sijonų/megztinių iš serijos po 200$, bet užteko keletą maikių, kardiganų, tai mazgotės, ne kitaip unsure.gif Porą teko išmest, nes vienas megztukas per siūlę prairęs buvo, maikė išplyšo po pirmo išėjimo per siūlę, bet ten iš sale (nors pradinė kaina tikrai ne papigiam), kelios maikes su dydžiais kosmosas, užsakiau M, o gavau lietuvišką xxl blink.gif O tos tisue, tai išvis nesuprantu aš tokių rūbų-voratinklių, bijok prisiliest, patempt, tuoj plyšta, prayra unsure.gif
Mano patirtis su jais nekokia, todėl jau ir Daliux mato, kad aš beveik niekad iš ten neužsakinėju, plius diduma modelių kažkokie figūrą išdarkantys, nei trumpi nei ilgi, nei platūs nei normaliai siauri, nu man tai nei šis nei tas.
Pamenu prieš kokį 10m viena mano pažystama labai mėgo Jcrew, tai tokių gražių derinukų susikurdavo, man seilės bėgdavo, dabar nei su žiburiu nieko panašaus jų psl nebematau, o kainos jofana, lyg kažkas labai gražaus būtų. Keista išvis kaip ji dar populiarumą išlaikė unsure.gif . Man ta parduotuvė labai pasikeitus ir deja ne į gerą. Todėl gal ir gerai, kad bankrutuoja liezuvis.gif Va kaip išsitaškiau nuo ryto biggrin.gif
Slenku į POLO, kad aistros nurimtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 21 gegužės 2020 - 09:00
QUOTE(NORIKA @ 2020 05 21, 10:58)

As Jcrew kokybe nesiskundziu,nemazai ju rubu turiu,irgi ne simtinem kainom,vieninteli sijona reikejo nest pas siuveja siules sutvirtint,nes tikrai iro,bet labai megiamas mano tai gaila buvo istrenkt,sutvarke ir vuolia tarnauja mirksiukas.gif Megztiniai,maikutes man ju puikus wub.gif Nesekasi Norikai su Jcrew,Lyskit i Polo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 05 21, 09:15)
As Jcrew kokybe nesiskundziu,nemazai ju rubu turiu,irgi ne simtinem kainom,vieninteli sijona reikejo nest pas siuveja siules sutvirtint,nes tikrai iro,bet labai megiamas mano tai gaila buvo istrenkt,sutvarke ir vuolia tarnauja  mirksiukas.gif  Megztiniai,maikutes man ju puikus  wub.gif Nesekasi Norikai su Jcrew,Lyskit i Polo  biggrin.gif

Pritariu mirksiukas.gif Gal nuo paties daikto priklauso, bet as megztuku ju labai daug turiu, nei vienas nenusiburbuliavo, neisiro, neissitase ar pan... Na nenesioju istisai tu paciu daiktu, bet tiek, kiek nesioju, tarnauja puikiai biggrin.gif
O labiausia patinka man toje pardej spalvosss! Nu niekur nemacius vienoj vietoj tiek graziu spalvu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 21 gegužės 2020 - 10:21
Renkasi krepselis 4u.gif

www.aliceandolivia.com
Atsakyti