Dar gi ne tik apie Jcrew rašo, bet ir Madewell ir Gymboree, bet nesigilinau, per prastos mano anglų k. žinios
Bet tai kai pagalvoji, jei ne LT pirkėjos, gal prieš metus būtų bankrutavę

O antra vertus, aš jau kokį 7metai kaip visiškai nesuprantu Jcrew, kainos kažkokios kosminės, o daiktai atsiprašau, bet absoliučiai
šūdini 
Aišku nepirkau aš sijonų/megztinių iš serijos po 200$, bet užteko keletą maikių, kardiganų, tai mazgotės, ne kitaip

Porą teko išmest, nes vienas megztukas per siūlę prairęs buvo, maikė išplyšo po pirmo išėjimo per siūlę, bet ten iš sale (nors pradinė kaina tikrai ne papigiam), kelios maikes su dydžiais kosmosas, užsakiau M, o gavau lietuvišką xxl

O tos tisue, tai išvis nesuprantu aš tokių rūbų-voratinklių, bijok prisiliest, patempt, tuoj plyšta, prayra
Mano patirtis su jais nekokia, todėl jau ir Daliux mato, kad aš beveik niekad iš ten neužsakinėju, plius diduma modelių kažkokie figūrą išdarkantys, nei trumpi nei ilgi, nei platūs nei normaliai siauri, nu man tai nei šis nei tas.
Pamenu prieš kokį 10m viena mano pažystama labai mėgo Jcrew, tai tokių gražių derinukų susikurdavo, man seilės bėgdavo, dabar nei su žiburiu nieko panašaus jų psl nebematau, o kainos
jofana, lyg kažkas labai gražaus būtų. Keista išvis kaip ji dar populiarumą išlaikė

. Man ta parduotuvė labai pasikeitus ir deja ne į gerą. Todėl gal ir gerai, kad bankrutuoja
Va kaip išsitaškiau nuo ryto 
Slenku į POLO, kad aistros nurimtų