Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(zaliass @ 2020 11 09, 14:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet siandien lauke tikras grazus pavasaris  wub.gif

Pas mus tai nea unsure.gif Labai didelis rūkas, dargana, vėsu pakankamai. Nu bet palauksiu iki kokiu +12 ir galėsiu drąsiai savo neonkes pravėdint lotuliukas.gif

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2020 11 09, 14:16)
Mes savo didelėj šeimoj, bet ir tai tik iš mano pusės, norėjom vaikams pirkti kaip visada po dovanėlę nuo kiekvieno(vaikų - 7) , o suaugusiems (kurių 10) traukti lapeliais. Bet nepavyko suderint, nes jauniausia sesė (kuriai seniai ne -niolika) įsižeidė, kaip vaikai gaus kelias dovanas, o ji tik vieną! biggrin.gif
ech, net negaliu patikėt, bet ir vėl perku iš savo pusės 16ai asmenų ir dar iš vyro pusės kol kas 5iems.. Dar smulkmenos draugytėms, vyro gimtadienis gruodį, ir dar 7 gimtadieniai gruodį ( ne tokie, kad labai daug išlaidaučiau, bet susidaro)

O bože... blink.gif Gerai, kad mūsų giminė - tiek mano, tiek MB nedidelės, per abi puses apie 15-17 veidų gaunasi rolleyes.gif Mano dičkis neprieštaravo vardų traukimui ir sutiko gaut tik vieną nedidelę dovanytę, bet jis nenujaučia, kad jį ištraukiau tai aš lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai laukiu prisijungianciu prie Fragrancenet 4u.gif

-35%
www.fragrancenet.com

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2020 11 09, 13:58)
Mes šiemet kaip mokykloj - visa giminė traukėm lapelius su vardais, kas kam dovanosim. Man pasisekė, ištraukiau savo dičkį  wub.gif Tik dičkiui nepasisekė, ištraukė mano anytą  biggrin.gif Nors tarėmės visi kad dovana neviršys 25 pinigų, nu manau aš savo dičkį vistiek pamylėsiu labiau, vistik vaikutis mano wub.gif 
O su MB nusprendėm, kad vienas kitam tyliai kokį niekutį vistiek pasidovanosim wub.gif  Kadangi MB šiemet buvo geras ir man nupirko dvi poras JimmyChoo batelių, aš jam užsakiau vienerius JimmyChoo kvepalus lotuliukas.gif Tai būsim praktiškai atsiskaitę  angel.gif  lotuliukas.gif 
Šiemet dovanoms biudžetas bus nedidelis, nes nereiks visiems be išimties "kažką nebrangaus" galvot.
Tik mano mažylis, pats mažiausias giminėj yra išimtis, jis niekam nieko nedovanos, tik dovanas iš visų susirinks  angel_not.gif  yahoo.gif  Pirmą kartą taikysim tokią sistemą, žiūrėsim ar pasiteisins, ar neliks nusivylusių tokiom kalėdom  biggrin.gif Bet manau ir laiko, ir pinigų, ir nervų sutaupysim gerokai  ax.gif

QUOTE(zaliass @ 2020 11 09, 14:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet siandien lauke tikras grazus pavasaris  wub.gif

Oras tai šian stebuklingas wub.gif
O dėl traukimo ir pas mane tokios mintys yra , teks taip ir pasielgti mirksiukas.gif na mergom savo , gal dar po niekuti koki uzmatysiu , nesvarbu ar kaledom bus, nu bet vistiek
irnesakyk.gif
Vyras mano siemet irgi dosnus buvo , balto aukso grandinele su deimanciuku padovanavo , tai gal as jam telefoniuka koki bandysiu nupirkt ax.gif , o su likusiais artimaisiais (sesem , broliais, ju vaikais ir t.t) kazkaip issigyvendinom dovanu pirkimus ( na aisku ir bendravimas nera toks tarp musu seseriskas ).
Atsakyti
Boss kelnaites vyrams 24.97$
Atsakyti
www.uniqlo.com
Atsakyti
www.macys.com
Papildyta:
www.sierra.com
Papildyta:
Su 10% nuolaida gaunasi 162$ wub.gif wub.gif wub.gif
www.yoox.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 09 lapkričio 2020 - 16:20
Furla kosmetine 33.30$
www.yoox.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 11 09, 12:34)
Tai as snioju tik sau dovanas  bigsmile.gif

laugh.gif

vieno truksta ir nupirksiu krepsiuka, junkites 4u.gif
Mergaiciai shuuemura ismete pagaliau 30 % nuolaida tai sitie blakstienu rietikliai tik 16.10 $ vietoj 23 $ dabar bis.gif jie buna dezuteje supakuoti, visai tiktu dovanai wub.gif
blastienu rietiklis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 09 lapkričio 2020 - 17:22

laukiam pageidavimu is sierros, vis dar yra tapuku gera kaina 4u.gif
19.99$

Atsakyti
Labai laukiu pageidavimu is nordstromrack.com wub.gif nedaug truksta iki nemokamo shipo
Atsakyti
PAJAR CANADA botai super kaina, 8/10 dydis dar yra wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 09 lapkričio 2020 - 20:43
paskutine diena SEPHOROJE 20 % nuolaidai

sitas riley sunday koks fainas rinkinukas, rytinei rutinai, daug kiek produktu wub.gif
Atsakyti