Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Nu coach tikriausiai juokauja su tais savo dealais, stebiu tą paprastą jes crossbody, vakar kainavo 99, šiandien net 98,40!  :gun_bandana:  :gun_bandana:  :gun_bandana:

Nu nieko, man ne skubu, galiu ir palaukti  :devil: o gal.. O gal per black friday susimils ir papigins  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2020 11 18, 15:07)
Tai spaminkit spaminkit, aš prieš jūsų postus kavos nubėgu pasidaryt ir sėdu kaip knygos skaityt  biggrin.gif  wub.gif Man labai patinka jūsų rašliavos, idėjų prisirenku ir šiaip įdomūs ne tik mano pačios, bet ir kitų pirkėjų įspūdžiai, nes nu nieks nesigiria ir nesirodo čia temoj, o taip įdomu kas ką perka  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasitaisysiu kitąkart, nes tikiuos, kad jau sephora džiaugsiuos kitą savaitę rolleyes.gif
Atsakyti
Desiu Fragrancenet krepseli,gal yra norinciu i kompanija?

-35%
www.fragrancenet.com
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 11 18, 15:52)
<p>Nu coach tikriausiai juokauja su tais savo dealais, stebiu tą paprastą jes crossbody, vakar kainavo 99, šiandien net 98,40!  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif</p><p>Nu nieko, man ne skubu, galiu ir palaukti  devil.gif o gal.. O gal per black friday susimils ir papigins  biggrin.gif </p>

Zaidzia centukais bigsmile.gif gal per BF ir duos kazka geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2020 11 18, 15:54)
Kokį dydį imti aukštam kūdam vyrukui Levis džempo unsure.gif Ateitų dar iki švenčių?

Lieknam sunui 192 cm ugio Levis dzemperi pirkau L, tai tiko. M per trumpas butu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fia: 18 lapkričio 2020 - 15:47
Vel Belk iki free shipo truksta 1$ ax.gif

www.belk.com
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2020 11 18, 08:34)
Laba ryta , sitas pyragas nerealus <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.beatosvirtuve.lt/receptai/vilmos-obuoliu-ir-varskes-pyragas/'>https://www.beatosvirtuve.lt/receptai/vilmos-obuoliu-ir-varskes-pyragas/</a></p>

o aciu ! issisaugojau wub.gif

QUOTE(Jolanta:) @ 2020 11 18, 12:04)
Ačiū labai mergaitėms už paskutinius siuntinukus, labai nudžiugino jie mane  bigsmile.gif
Kadangi šiuomkart tai VS apatiniai (kurie tikrai puikūs), nuostabios figūrėlės kalėdiniam (ir ne tik) miesteliui, tai smarkiai nespaminu, tik viešai pasidžiaugiu YSL blizgiu https://www.yslbeaut...fc4122556c24174 (nude steam spalva) : nors foto atrodo ryškus, iš tikrųjų ryškumas priklauso nuo tepimo intensyvumo, taigi, laisvai galima ir neryškiai, ir ryškiau pasidažyti  biggrin.gif spalva tikrai skani, kai netepu intensyviau, kasdien drąsiai naudoju, laiko irgi neblogai, taigi, užskaitytas pirkinys kaip sėkmingas  wub.gif
Ačiū dar kartą mergaitėms  4u.gif

aciu uz pirkinukus wub.gif

QUOTE(zaliass @ 2020 11 18, 13:36)

dedu krepsiukus Peter, junkites 4u.gif
Atsakyti
MACYS renkasi krepsiukas, junkites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 11 18, 14:46)

gal kas turite sia tasyte?
kaip ji realiai?
talpi ? minksta ? wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2020 11 18, 19:18)
gal kas turite sia tasyte?
kaip ji realiai?
talpi ? minksta ?  wub.gif  wub.gif

Maciau ja gyvai,oda ta pati kaip ir populiariosios Jes rankines,o del talpumo ji dar mano akimis talpesne
Atsakyti
Iherb pirksiu ne uz ilgo, Norikute siauteja vel biggrin.gif junkites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 11 18, 17:29)
Maciau ja gyvai,oda ta pati kaip ir populiariosios Jes rankines,o del talpumo ji dar mano akimis talpesne

Tik be uztrauktuko si (kam aktualu) 4u.gif
Atsakyti