Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(zaliass @ 2020 11 20, 17:13)
Labai nedaug truksta iki free shipo  ax.gif

www.belk.com

Chalaciukai vel super kaina 4u.gif

www.belk.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Ingošša @ 2020 11 20, 17:55)
Rekomenduoju 100 %  wub.gif megasaizeri sio kremo jau islaiziau, rezerve turiu nauja banke  biggrin.gif ir dar uzsisakiau  bis.gif aplamai sitas brendas osom wub.gif naudoju tikrai daug produktu , visi super pasiteisine  wub.gif
p.s. Labai laukiu RL kokio nuolaidu koduko , ale neduoda rupuzes  gun_bandana.gif

Mano uzsakymas kremui jau DONE biggrin.gif
RL skregina nuolaidu,as laukiu jau sia savaite saskaitu,pareina man nemazai gerio ir tas baltas RL dzempas wub.gif
Atsakyti

Chalaciukai vel super kaina 4u.gif

www.belk.com
df725300850636d82995ef28118a30d0858.png
Papildyta:
Mano uzsakymas kremui jau DONE biggrin.gif
RL skregina nuolaidu,as laukiu jau sia savaite saskaitu,pareina man nemazai gerio ir tas baltas RL dzempas wub.gif

As dzinsus ntuosius noriu nukaut  :D , kaina pamazinta , bet norisi plius koduko papildomai :D dar megztukeli koki  :B stebiu kiekviena diena , po kelis kartus vis tikrinu . Manau turetu ismest black koduka. Kad tik kainu nesukeltu  :ninja: 

Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2020 11 20, 18:30)
As dzinsus ntuosius noriu nukaut  biggrin.gif , kaina pamazinta , bet norisi plius koduko papildomai biggrin.gif dar megztukeli koki  cool.gif stebiu kiekviena diena , po kelis kartus vis tikrinu . Manau turetu ismest black koduka. Kad tik kainu nesukeltu  ninja.gif </p>

Jei ant BF neismes,tai jau geda peleda jiems rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 11 20, 18:03)

RL skregina nuolaidu,as laukiu jau sia savaite saskaitu,pareina man nemazai gerio ir tas baltas RL dzempas  wub.gif

jau turesi pasirodyti su juo bigsmile.gif gal ir as papirksiu jeigu ismes nuolaidu kokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2020 11 20, 18:43)
jau turesi pasirodyti su juo  bigsmile.gif  gal ir as papirksiu jeigu ismes nuolaidu kokiu  ax.gif

Butinai,ziuresiu kaip jo dydis bus,ruosiausi pirkti S,bet kai pamaciau,kad kita uz mane smulkesne pirkeja perka M,ai galvoju gal ir man bus geriau M biggrin.gif
Atsakyti

Butinai,ziuresiu kaip jo dydis bus,ruosiausi pirkti S,bet kai pamaciau,kad kita uz mane smulkesne pirkeja perka M,ai galvoju gal ir man bus geriau M biggrin.gif
Parodyk koks  :D as dabar papus bisk pakeliau ir pasimazinau , bus lengviau prisitaikyt su dydziais   :lol:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingošša: 20 lapkričio 2020 - 17:57
QUOTE(Ingošša @ 2020 11 20, 18:56)
Parodyk koks  biggrin.gif as dabar papus bisk pakeliau ir pasimazinau , bus lengviau prisitaikyt su dydziais   lotuliukas.gif

sitas
Atsakyti

Kietas  :wub: uz kiek nukovei ?  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2020 11 20, 19:03)
Kietas  wub.gif uz kiek nukovei ?  rolleyes.gif 

Buvo 159.99$ minus 25% tai gavosi 119.99$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 20 lapkričio 2020 - 18:09
QUOTE(zaliass @ 2020 11 20, 18:48)
Butinai,ziuresiu kaip jo dydis bus,ruosiausi pirkti S,bet kai pamaciau,kad kita uz mane smulkesne pirkeja perka M,ai galvoju gal ir man bus geriau M  biggrin.gif

jin skudesi ant taves laiske kad uzrodei temoje sita grozi, nematei ? tongue.gif
QUOTE(Ingošša @ 2020 11 20, 18:56)
Parodyk koks  biggrin.gif as dabar papus bisk pakeliau ir pasimazinau , bus lengviau prisitaikyt su dydziais   lotuliukas.gif

pas ka daretes operacija jeigu ne paslaptis ? neskaudejo labai ? planuoju ir as biski pasiremontuoti bet bijau kaip omg
angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2020 11 20, 19:22)
jin skudesi ant taves laiske kad uzrodei temoje  sita grozi, nematei ?  tongue.gif

Maciau biggrin.gif ,busim mudvi pasipuosusios,kad tik butu kur eit angel_sadangel.gif
Atsakyti

jin skudesi ant taves laiske kad uzrodei temoje sita grozi, nematei ? tongue.gif pas ka daretes operacija jeigu ne paslaptis ? neskaudejo labai ? planuoju ir as biski pasiremontuoti bet bijau kaip omg angel_sadangel.gif
Gabriele Latakaite dare  :wub:  super gydytoja , beja papai jos arkliukas  :D . Ne neskaudejo ir neskauda . Sian savaite kaip po operacijos  :mirksiukas: labai dziaugiuosi , kad pasidariau :yahoo:

as pas ja geguzes men akiu voku plastine dariausi , prie to pacio suderinom ir papus 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingošša: 20 lapkričio 2020 - 18:30