Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.nordstromrack.com

-40%
www.tommy.com

www.anntaylor.com

-30%
www.puma.com

www.macys.com

-10%
www.yoox.com

www.uniqlo.com

-35%
www.fragrancenet.com

www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com

www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com

www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com

www.katespade.com
www.calvinklein.com

www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com

www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com
Atsakyti
Vel renkasi Harney,rinkinukams irgi taiko 30% nuolaida mirksiukas.gif

www.harney.com

Atsakyti
Sveikos merginos , cia biski ne i tema , bet prasau pasidalinti patirtim. Reikia siurblio roboto, kad ne tik siurbtu , bet ir plautu. zaliass matau vis foto pas jus yra . Koki pirkote ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2020 12 04, 12:34)
Sveikos merginos , cia biski ne i tema , bet prasau pasidalinti patirtim. Reikia siurblio roboto, kad ne tik siurbtu , bet ir plautu. zaliass matau vis foto pas jus yra . Koki pirkote ?  4u.gif

Pas mane Xiomi gal S5,bet jam jau kokie 3 metai,tai as ji vadinu metu pirkiniu,man toks pasiteisines pirkinys wub.gif Ir siurbia,ir plauna,bet tas plovimas toks,kad tik gal dulkiu nuplovimas,ten kokio didesnio kliokso neatplauna,seniau budavo issiurbliuoju,isplaunu pareina seimyna ir terkst su batais imauroja,taip nervas imadavo atrodo sudraskysiu,o dabar net nekreipiu demesio i diena galiu paleist kad ir 5 kartus mirksiukas.gif
Po manes kaimyne nusipirko irgi labai dziaugiasi,mano suo nelabai seriasi,nes triminguojamas,o pas ja labradoras tai sakydavo negaliu pakest pastoviai tie plaukai skraido,o siurbli paleidziu per diena kelis kartus ir beveik nesijaucia tu plauku mirksiukas.gif
Pas mane toks,bet gal jau ju ir nebera tokiu pardavime,nes man jau senokai tarnauja jis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 04 gruodžio 2020 - 11:59
QUOTE(zaliass @ 2020 12 04, 13:51)
Pas mane Xiomi gal S5,bet jam jau kokie 3 metai,tai as ji vadinu metu pirkiniu,man toks pasiteisines pirkinys  wub.gif  Ir siurbia,ir plauna,bet tas plovimas toks,kad tik gal dulkiu nuplovimas,ten kokio didesnio kliokso neatplauna,seniau budavo issiurbliuoju,isplaunu pareina seimyna ir terkst su batais imauroja,taip nervas imadavo atrodo sudraskysiu,o dabar net nekreipiu demesio i diena galiu paleist kad ir 5 kartus  mirksiukas.gif
Po manes kaimyne nusipirko irgi labai dziaugiasi,mano suo nelabai seriasi,nes triminguojamas,o pas ja labradoras tai sakydavo negaliu pakest pastoviai tie plaukai skraido,o siurbli paleidziu per diena kelis kartus ir beveik nesijaucia tu plauku  mirksiukas.gif
Pas mane toks,bet gal jau ju ir nebera tokiu pardavime,nes man jau senokai tarnauja jis

Dabar naujesni XIAOMI S5 MAX
https://www.topocent...-max-white.html
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2020 12 04, 13:14)

Gali but,kad maniskio ir pardavimuose jau nera. As minti suku apie langu robota dar,bet kiek atsiliepimu skaiciau tai nelabai suzavi jie,nes pas mus 5 aukstas tai islyst per langus nera labai drasu,vis su vyru pajuokaujam,kad apdraustas jis ir tegul lenda jis,as ne rolleyes.gif
Atsakyti
-30%
www.adidas.com

Atsakyti
Renkasi krepselis,zvakes po 9.95$

www.bathandbodyworks.com

Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2020 12 04, 12:51)
Pas mane Xiomi gal S5,bet jam jau kokie 3 metai,tai as ji vadinu metu pirkiniu,man toks pasiteisines pirkinys  wub.gif  Ir siurbia,ir plauna,bet tas plovimas toks,kad tik gal dulkiu nuplovimas,ten kokio didesnio kliokso neatplauna,seniau budavo issiurbliuoju,isplaunu pareina seimyna ir terkst su batais imauroja,taip nervas imadavo atrodo sudraskysiu,o dabar net nekreipiu demesio i diena galiu paleist kad ir 5 kartus  mirksiukas.gif
Po manes kaimyne nusipirko irgi labai dziaugiasi,mano suo nelabai seriasi,nes triminguojamas,o pas ja labradoras tai sakydavo negaliu pakest pastoviai tie plaukai skraido,o siurbli paleidziu per diena kelis kartus ir beveik nesijaucia tu plauku  mirksiukas.gif

Na mes praktiskai gyvenam su dukra (19 metu) , vyras istisai uzsieni , o katinui mano jau 18 metu ( Siamo) , nuo senatves jau ir nebesiseria , bet dulkes vistiek renkasi, nors atrodo nera is kur doh.gif Vistiek siurbti kas antra - trecia diena reikia. Tad robotukas butu pats gazas, nes jau su siurbliu zilioti po buta uzknisa blink.gif Vat kaledom ir reikia dovanele po egle pasidet , neskaitant BF kiek prispirkus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2020 12 04, 14:22)
Na mes praktiskai gyvenam su dukra (19 metu) , vyras istisai uzsieni , o katinui mano jau 18 metu ( Siamo) , nuo senatves jau ir nebesiseria , bet dulkes vistiek renkasi, nors atrodo nera is kur  doh.gif Vistiek siurbti kas antra - trecia diena reikia. Tad robotukas butu pats gazas, nes jau su siurbliu zilioti po buta uzknisa blink.gif Vat kaledom ir reikia dovanele po egle pasidet , neskaitant BF kiek prispirkus  lotuliukas.gif

Nusipirkit,tikrai superinis daiktas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai laukiu prisijungianciu 4u.gif

www.walmart.com
Atsakyti