Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(zaliass @ 2021 01 08, 13:57)

mergaites, ar sitiems dar yra papildoma 40% nuolaida, ar cia 59,99 jau kaina su nuolaida? per gerai turbut noriu?
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 01 09, 18:03)

graziu kokiu isrinkai wub.gif as lysiu pinigines paziureti, sugalvojau kad reikia naujos man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2021 01 09, 18:38)
mergaites, ar sitiems dar yra papildoma 40% nuolaida, ar cia 59,99 jau kaina su nuolaida? per gerai turbut noriu?

Kaina jau su nuolaida mirksiukas.gif Gaila jie jau senai nustojo siusti papildoma 25% koduka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 01 09, 18:47)
Kaina jau su nuolaida  mirksiukas.gif  Gaila jie jau senai nustojo siusti papildoma 25% koduka  blink.gif

bet idomu ko cia uzspaudie anie unsure.gif

renkasi nordstromrack krepselis , visokiu geriu yra . lyskit panarsyti ax.gif
Atsakyti
mergaitės, aš vėl su klausimu apie srovės keitiklius. gal kas siuntėtėa DYSON plaukų džiovintuvą ar siurblį iš amerikos ir radot, koks srovės keitiklis tinka būtent šitiems ar panašiems prietaisams su smart chip? gal Daliukas žinotų? būčiau be galo dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2021 01 09, 19:58)
mergaitės, aš vėl su klausimu apie srovės keitiklius. gal kas siuntėtėa DYSON plaukų džiovintuvą ar siurblį iš amerikos ir radot, koks srovės keitiklis tinka būtent šitiems ar panašiems prietaisams su smart chip? gal Daliukas žinotų? būčiau be galo dėkinga  4u.gif

Dyson turėtų būt International Voltage, pasidomėkit pas pardavėja, parašykit laišką. Beje ar apsimoka siųstis? Kainos ir usa nemažos, o kur dar siuntimai ir visa kita... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2021 01 09, 19:58)
mergaitės, aš vėl su klausimu apie srovės keitiklius. gal kas siuntėtėa DYSON plaukų džiovintuvą ar siurblį iš amerikos ir radot, koks srovės keitiklis tinka būtent šitiems ar panašiems prietaisams su smart chip? gal Daliukas žinotų? būčiau be galo dėkinga  4u.gif

oi as nezinau tikrai unsure.gif

ANNTAYLOR renkasi, sale 70 % nuolaida krepselyje

sitas grozis 24 $ po nuolaidos wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 09 sausio 2021 - 19:42
QUOTE(daliux78 @ 2021 01 09, 00:21)
renkasi ABERCROMBIE krepsiukas

Per kur įeinat į aberį?per tunell nebeįleidžia
Atsakyti
QUOTE(zelviukas @ 2021 01 09, 20:50)
Per kur įeinat į aberį?per tunell nebeįleidžia

gal parasys kas is merginu kaip atsiuncia krepsiukus

dedu TOMMY 50 % sale prekems ( kainos su nuolaida ) junkites wub.gif
Atsakyti
86.40 $ su nuolaida

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 09 sausio 2021 - 21:23
Labas rytas!
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2021 01 09, 20:26)
gal parasys kas is merginu kaip atsiuncia krepsiukus
dedu TOMMY 50 % sale prekems ( kainos su nuolaida ) junkites  wub.gif

Labas rytas, gal galit parodyt kokiu zieminiu pukiniu striukiu turi ilgesniu su kainom, niekaip neieinu per jokias programas unsure.gif
Atsakyti