Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(zaliass @ 2021 02 28, 16:19)

Ir cia labai laukiama kompanija mirksiukas.gif
Atsakyti
Berniukams
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 03 01, 16:09)

renkasi krepsiukas junkites, daugeliui komestikos duoda geru nuolaidu wub.gif
Atsakyti
yoox labai nedaug truksta iki free shipo,viskam galioja 10% nuolaidos kodas ir tax nera ax.gif

www.yoox.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 01 kovo 2021 - 20:34
taip pat pirksiu siandien CARTERS krepsiuka , maudomams akcija yra perki viena, kitas nemokamas wub.gif
Atsakyti
Fainas koks TH dzempukas 19.99 $ wub.gif
Atsakyti
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.nordstromrack.com

www.champion.com

www.fossil.com

www.tommy.com

www.macys.com

-10%
www.yoox.com

www.uniqlo.com

www.wholesale.fragranceshop.com

www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com

www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com

www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com

www.katespade.com
www.calvinklein.com

www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com

www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com
Atsakyti
www.jcrew.com

www.factoryJcrew.com
Atsakyti
www.saksoff5th.com
Atsakyti
Sveikutės, ateinu ir aš pasidžiaugti kelių paskutinių siuntinukų gėriu biggrin.gif
kelis kartus buvau atsidarius šį megztuką https://www.google.c...=-fcPoNVcYm5AZM , vizualiai jis man buvo gražus, tik nerimavau, ar nebus per ilgas, visgi, kai buvo akcija, vėl prie jo grįžau ir nusprendžiau, kad jei jau tiek laiko žiūriu ir jei tokia kaina, reiškia reikia bigsmile.gif Ir labai džiaugiuos: mielas, patogus, dailus, pakankamai lengvai pritaikomas, jau išbandytas praktikoj ir užskaitytas tongue.gif Tuo pačiu pirkimu ir šią prisigriebiau (kažkaip labai daug suknelių paskutiniu metu išsirenku, amžius gal jau toks lotuliukas.gif ) https://www.google.c...=IrmTE7G84nzjaM taipogi labai patogi, jauki tokia suknelė, dailiai krenta, kad tik ta šiluma greičiau ateitų ar išleistų į šilumą biggrin.gif
Kaip visad, freepeople niekaip aš neapleidžiu ir menkiausiai progai pasitaikius (nuolaidai ar mano akimis atsiradus būtinai reikalingam aprėdui) griebiu jų gėrius (sakau, jau reiks daryt rimtą reviziją spintoj, arba dėliotis sukienkų nešiojimo grafikus), būtent tokios spalvos šią įkirtau https://www.google.l...=JT3_oLNxAhFq_M (pardavykloj jau nėr, tai rodausi taip): tikrai laabai faina, pečiai, jei nėra noro, tikrai neprivalomai nukrenta, gaunas pakankamai dailus didesnis kakliukas, tokia labai miela prie kūno, lyg "nekanda", laisvoka, ne aptempta (kas man gerai), gal šiek tiek trumpesnės norėtųsi, bet padėvėjus geriau žinosis smile.gif , dar kelis mielus daikčiukus (aišku, laisvalaikio suknelę ir marškinukus, bet nebėr jų) nukoviau, patenkinta baisiausiai, bet neapkrausiu gal labai eterio, tik pasidžiaugsiu savo pačios sau išsirinkta ir nusipirkta gimtadienio dovana (čia kai ieškai būdų pateisinti pirkimą tongue.gif ) https://www.freepeop...m...&quantity=1 (mano splavos jau nėr, dėl to ir nelaukiau akcijos, nes nerimavau, kad tikrai nebeliks smile.gif): jau senokai vis ieškausi "rimto" džinsinio kombinezono. Žinau, kad rūbas tik laisvalaikiui, bet man toks gėris jie, nerealiai, bet vis sunku atrasti, kad būtų toks labiau boho, neaptemptas, laisvokas, nu toks statybininkų tongue.gif Tai kai šis atsirado, ilgai negalvojusi ir griebiau bei palikau žiauriai patenkinta bigsmile.gif Jau ir dukra pašnairuoja ir neapsisprendžia, kaip nugriebt jį iš manęs wub.gif Dar dukros gimtadieniui papuošimų iš amazonės pasiėmiau, labai gerai pavyko nusirinkti, turėtų atlaikyti, bet tikrai neapkrausiu tokiomis smulkmenomis jūsų smile.gif
Dėkui labai mergaitėms už siuntinukus, gėrius ir praskaidrintą nuotaiką bigsmile.gif
Atsakyti
www.saksoff5th.com

QUOTE(Jolanta:) @ 2021 03 02, 12:16)
Dėkui labai mergaitėms už siuntinukus, gėrius ir praskaidrintą nuotaiką  bigsmile.gif

Aciu Jolanta:) uz pirkinukus ir kaip visada uz toki issamu aprasyma wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 02 kovo 2021 - 11:37