Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(Jolanta:) @ 2021 03 24, 10:40)
ks mielas, pakankamai kuklus, lyg sakė, kad patenkinta, tai tikiuosi  bigsmile.gif
Jau kurį laiką ieškojausi gerų (pasiryžau ir daugiau sumokėti, kad tik būtų patogu, universalu ir padoru) balerinkių. Bent jau man (be kedų  biggrin.gif ) vienas universaliausių apavų šiltą pavasarį ar vasarą. Rinkausi tarp kelių ir apsistojau ties šiais https://www.blooming...ategoryID=16961 Man asmeniškai labai faini, žiauriai patogūs (aišku, ilgesniam pasivaikščiojime neišbandyti, bet jau vien pasimatavus, kaip sako, prie kojos prilipo), kaip balerinkės pakankamai dailios, jaučiu, kad tikrai gerus ir patogius batus įsigijau, tfu tfu tfu  wub.gif

Aš irgi galvoju balerinas kokias geresnes nukaut vasarai unsure.gif Lyg noriu juodu, prie visko ir visur, o gal kūno spalvos, bet aš kai tokia batų dėvėtoja, tuoj nukapoju nosis, šonus, tai vėl susimėčiau-ar verta investuot ir per mėnesį nukapot blink.gif Raudonos? Nu nežinau, gražu, bet nekyla joms poreikis... Žiūriu šiemet geltona ant bangos, radau tokias Tory Burch, bet vėl, nu kur aš jas tokias neeilines paskui derinsiu ax.gif Žodžiu irgi dar plaukioju tarp norų, galvoju geriau vienas, bet geresnes...
Ir šiaip vyras sako pasidaryk drabužinėj reviziją, nebereiks batų 2 metus į priekį lotuliukas.gif

QUOTE(Madam V @ 2021 03 24, 13:15)
Tory burch batai kooosmosas kokie patogūs, bet kainuoja LT brungiai. Gal galit pasidalinti patirtimi, ar tiko dydis? Nėra mažinti ar didinti? Dėkoju jums už komentarą. </p>

O kur jų LT galima įsigyt? Nesu mačius unsure.gif
Aš turiu espadriles, niu tikrai labai patogios ir dailios, tik tokios nusiaurintos sakyčiau, bet kai medžiaginės, baigiu pratąsyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2021 03 24, 10:40)
Sveikos, mergaitės  4u.gif belaukiant naujos siuntos pagaliau atėjau pasigirti paskutine siunta, o tai pati viena sau džiaugiuos ir nesidalinu  biggrin.gif
Tai toks kuklus mano šio siuntinuko atsiskaitymas, labai labai ačiū mergaitėms  4u.gif ir jau laukiu sekančio (o tai dušo želė ir kremai baiginėjasi, o atkeliauja bathandbody  tongue.gif )

aciu Jolanta uz pirkinukus ir komentarus wub.gif

QUOTE(zaliass @ 2021 03 24, 16:37)

aww ciuckis wub.gif pasiilgau as jau foto su bernaiciu tavo biggrin.gif
Atsakyti
desiu krepsiuka, junkites

QUOTE(daliux78 @ 2021 03 23, 21:29)
renkasi 32degrees   ax.gif

fainos kelnes 14.99$

Atsakyti
koks VS grozis. 14.99$ wub.gif
Atsakyti
renkasi Sierratradingpost nedaug truksta iki nemokamo, junkites ax.gif

fainas AHAVA rinkinukas, tik 12 $, kuno prausiklis, ranku kremas ir kuno losjonas wub.gif

rinkinys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 24 kovo 2021 - 22:30
Sveiki gal kas galėtume pakomentuoti Forever21 dydžius kelnių didintos mažintos
Atsakyti
QUOTE(sypsniuke @ 2021 03 24, 23:33)
Sveiki gal kas galėtume pakomentuoti Forever21 dydžius kelnių didintos mažintos

butent kelniu tai neturiu, bet turiu maikuciu ir dzemperiu tai bent kiek man pasitaike tai biski loterija pas juos, pvz M kiek pirkau tai kai kurios labai dideles buvo maikutes, o kai kurios kaip tik, nezinau net, nesuprantu as ten dydziu unsure.gif
Atsakyti

O kur jų LT galima įsigyt? Nesu mačius unsure.gif
Aš turiu espadriles, niu tikrai labai patogios ir dailios, tik tokios nusiaurintos sakyčiau, bet kai medžiaginės, baigiu pratąsyt biggrin.gif

Aš perku eavalyne.lt Tik kainos nekrikščioniškos, bet kokybė puiki. Šiaip aš jums pritariu dėl batų pirkimo. Kartais ilgai svarstau del spalvos. Perku brangius ir tik kelias poras sezonui. Nemėgstu nutrintų ar šiek tiek patrintų batų. Tokie keliauja į šiukšlinę. Išimtis kai kurie laisvalaikio batai, skirti ilgam vaikščiojimui ar kelionėms. Tai revizija mano spintoj įvyksta 4 kartus per metus  :D 

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 03 24, 19:05)
Aš irgi galvoju balerinas kokias geresnes nukaut vasarai  unsure.gif Lyg noriu juodu, prie visko ir visur, o gal kūno spalvos, bet aš kai tokia batų dėvėtoja, tuoj nukapoju nosis, šonus, tai vėl susimėčiau-ar verta investuot ir per mėnesį nukapot  blink.gif  Raudonos? Nu nežinau, gražu, bet nekyla joms poreikis... Žiūriu šiemet geltona ant bangos, radau tokias Tory Burch, bet vėl, nu kur aš jas tokias neeilines paskui derinsiu  ax.gif  Žodžiu irgi dar plaukioju tarp norų, galvoju geriau vienas, bet geresnes...
Ir šiaip vyras sako pasidaryk drabužinėj reviziją, nebereiks batų 2 metus į priekį lotuliukas.gif
O kur jų LT galima įsigyt? Nesu mačius  unsure.gif

biggrin.gif o aš kažkaip priešingai, po žiemos masinės juodos aprangos ir apavų, man visiškai nebesinori tos juodos spalvos, tai iš šiltojo sezono apavo (ir aprangos) mažiausiai turiu juodos spalvos, nu nesinori, nors tu ką biggrin.gif Beje, jie ne ryškiai raudoni, tokie tamsūs, labiau bordo, ir spalva prabangiai skamba: Roma red tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.nordstromrack.com

Sale -50%
www.levi.com

www.champion.com