Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(daliux78 @ 2021 04 07, 07:06)
o geras  blink.gif  as net pamirsau, o 20 % kazin, nebus koks 15 % ?

Ar yra nuo šiandien Sephoroj nuolaida? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgi @ 2021 04 09, 16:33)
Ar yra nuo šiandien Sephoroj nuolaida?   ax.gif

Taip,galite jungtis wub.gif

-20%
www.sephora.com

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 09 balandžio 2021 - 14:44
Pabandysiu sia Powder-no-Powder
Atsakyti
www.coachoutlet.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 04 08, 18:02)
Vel nedaug truksta iki free shipo  ax.gif

-10%
www.yoox.com

Ir vel nedaug truksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 04 09, 16:32)

Baikit vest iš kelio frusty.gif Jau užnorėjau šios pudros, nors turiu dvi naujas unsure.gif Nežinau kiek ta visa linija Backstage gera, bet jau šėšėliai, tai pasakiški wub.gif Jei ir pudra tokia, tai kaip atsilaikyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 04 09, 09:38)
Sako ateityje reikės, dabar suprantu dar nereikia nieko. Mes kai neturim nei ko, nei pas ką ten važinėt, tai kažkaip neaktualu ir net netraukia keliaut į tą pusę.
Aš tik Azijos krypčių laukiu, bet jie ten įsileidinės tik skiepytus šią vasarą unsure.gif Lauksiu kol pradės ir normalius žmones įsileist  biggrin.gif  Įtariu kažkur išsiraut nepavyks artimiausius bent metus  blink.gif

as tai turiu ir pazystamu ir planavau i UK pavaziuoti, nu ka darysi pirksim visas biggrin.gif labai noriu road tripo po UK salis, noriu ekstrymo su kitos puses vairavimu isbandyti ir siaip man gamta labai grazi ten, up north ypac wub.gif + man dar british accent labai patinka biggrin.gif

nezinau kaip LT situacija , bet pas mus visai lengvai gali vakcinas gauti, dukra va uzsirase, jinai turejo bilietus kovo menesi i Tokyo , ir cancelino skrydi tai sako, gana, varau skiepytis, as tai vilkinu nes bijau vakcinu unsure.gif nu bet reiks skiepytis jauciu nieko nepadarysi

QUOTE(zaliass @ 2021 04 09, 16:32)

as isvis nieko naturiu is dior, faina atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 09 balandžio 2021 - 18:04
QUOTE(NORIKA @ 2021 04 09, 18:13)
Baikit vest iš kelio  frusty.gif Jau užnorėjau šios pudros, nors turiu dvi naujas  unsure.gif  Nežinau kiek ta visa linija Backstage gera, bet jau šėšėliai, tai pasakiški  wub.gif Jei ir pudra tokia, tai kaip atsilaikyt wub.gif

Galit šešėlių nuorodą įmesti?
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 04 09, 19:13)
Baikit vest iš kelio  frusty.gif Jau užnorėjau šios pudros, nors turiu dvi naujas  unsure.gif  Nežinau kiek ta visa linija Backstage gera, bet jau šėšėliai, tai pasakiški  wub.gif Jei ir pudra tokia, tai kaip atsilaikyt wub.gif

Man didziausia dilema kuri atspalvi imt,pasiimiau 3,gal labai neuzsitamsinsiu hmm.gif Siaip noriu,kad butu vasarai truputi tamsesne ir as naudoju labai minimaliai,kad tik vos patepu lengvai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 04 09, 20:19)
Man didziausia dilema kuri atspalvi imt,pasiimiau 3,gal labai neuzsitamsinsiu  hmm.gif  Siaip noriu,kad butu vasarai truputi tamsesne ir as naudoju labai minimaliai,kad tik vos patepu lengvai  rolleyes.gif

nu jo, tas tai sudetinga yra, as ilia tris pudras turiu ir miksuoju vis, nes bunu tai rudesne nei sviesesne tai viena atspalvi tureti man niekaip netinka unsure.gif

pirksiu siandien SEPHORA, daug jau uzsakymu, junkites wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kaktuselis @ 2021 04 09, 19:47)

sitie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2021 04 09, 19:47)

QUOTE(daliux78 @ 2021 04 09, 22:20)

Aha, šitie wub.gif Mano spalva CoolNeutral, man jie idealiai tinka. Aišku ryškaus makiažo neišgausi, tokie lengvi, skirti lengvam, naturaliam padazymui 4u.gif

Aš tai keliavimo atsisakau vardan to, kad netektų skiepytis, nesu antivaksere, bet čia ne tas atvejis kad taip lengvai pasirašyčiau. Todėl teks pasėdėt kokius metelius tyliai biggrin.gif Tada sprendimą sėsiu svarstyti iš naujo.
Beje, sakau vyrui šiandien, noriu keliaut į Vladivostoka, gal Sachalina ar kokį Chabarovska, jam net ziabtai atkrito, sako tai jau į kokią Graikiją nebelygis biggrin.gif Bet tiek uznorejau į rytų Rusija, dar pro šalį lekdama į Mongolija uzsukciau su didžiuliu malonumu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2021 04 09, 22:31)
Aha, šitie  wub.gif Mano spalva CoolNeutral, man jie idealiai tinka. Aišku ryškaus makiažo neišgausi, tokie lengvi, skirti lengvam, naturaliam padazymui  4u.gif

Aš tai keliavimo atsisakau vardan to, kad netektų skiepytis, nesu antivaksere, bet čia ne tas atvejis kad taip lengvai pasirašyčiau. Todėl teks pasėdėt kokius metelius tyliai  biggrin.gif Tada sprendimą sėsiu svarstyti iš naujo.
Beje, sakau vyrui šiandien, noriu keliaut į Vladivostoka, gal Sachalina ar kokį Chabarovska, jam net ziabtai atkrito, sako tai jau į kokią Graikiją nebelygis  biggrin.gif  Bet tiek uznorejau į rytų Rusija, dar pro šalį lekdama į Mongolija uzsukciau su didžiuliu malonumu  wub.gif

nesu ir as pries vakcinas, bet jas sukurti uztrunka labai ilga laika, tie trial ispradziu su gyvunais buna, paskui tik su zmonem ir uztrunka visa tai ne vienus metus ir ne du, o cia kad taip iskepe greitai, baisu man unsure.gif
jega rytu Rusija,Mongolija irgi wub.gif

as vakar netflixe dokumentini ziurejau " Elizabeth and Margaret love and loyalty" , siandien ziuriu mire Elizabeth vyras unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 09 balandžio 2021 - 21:38