Žaliass, labai gerai žiūrisi ant Jūsų

Tikiuosi sulauksit ir sortu,man jis kartu geriausiai ziurisi,fainas pirkinys uz tokia kaina

Man tie meskiai labai patinka,labai

Gal kuri ką nors esat girdėjusios, o gal net pirkusios iš Poshmark parduotuvės? Dairausi ir nesuprantu, originalai ten ar ne
Aš kiek suprantu, čia kažkas panašaus į mūsų Vinted, parduoda nebereikalingus dalykus, bet žiūriu kai kas visai neblogom kainom, tik suglumau dėl originalumo....
Gal kas pakomentuos apie tą pardą
Dėl originalumo nežinau. Būtų tikrai įdomu sužinoti. Bet tai užsienietiška Vinted. Aš kartais įlendu pažiūrėti, kaip realybėje atrodo prekė, kurią ketinu užsisakyti iš usa. Ir matmenys būna nurodyti
Pagaliau pasiėmiau tory burch džinsines espadriles, tai galiu pasakyti, kad labai fainos Dar nebuvau apsiavus, bet iš pažiūros labai kruopščiai pasiūtos, turi guminį padą, ties kulnu viduj yra zomšinis minkštas įsiuvas. Nėr ką lygint su RL, kurias turėjau anksčiau. Nu labai patiko, tikrai bandysiu ir kt batus šios dizainerės
Lauksiu dbr komandos grįžtant iš atostogų ir tory burch nuolaidų
Pagaliau pasiėmiau tory burch džinsines espadriles, tai galiu pasakyti, kad labai fainos
Dar nebuvau apsiavus, bet iš pažiūros labai kruopščiai pasiūtos, turi guminį padą, ties kulnu viduj yra zomšinis minkštas įsiuvas. Nėr ką lygint su RL, kurias turėjau anksčiau. Nu labai patiko, tikrai bandysiu ir kt batus šios dizainerės
Lauksiu dbr komandos grįžtant iš atostogų ir tory burch nuolaidų
![]()
kaip dydis? Ar atitiko? Koki nesiojat ir koki pirkot?