Ir kvepaliukai,kvapas ne bacaratai,bet tikrai labai labai panasus,uz tokia kaina galima vanotis ju negailint

Noriu tokių džinsų ;)
As skalbiu skalbenkej,man no problem,imetu vilnai programa su perwol issisuka,isdziuna ir puiku,istraukus is spintos pragarinu jei yra koks bumbuliukas nuburbuluoju su aparaciuku ir kaip naujas
Tik reik neprasaut,neuzstatyt paprasto skalbimo,nes vakar kaip tik su kaimyne pasijuokem,ziuriu i fb stories idejus savo mergaite su kasmyriniu megztuku,o man krito i aki tas megztukas,nes ir as turiu,rasau vaje isskalbtas ne vilnos programa,nes matosi,kad dydis jau tinkamas tik mergaitei,raso atspejai
Del isgaunamos zaliavos nesidomejau,kazkaip net nesusimasciauvat ko ko,bet kailiniu ant manes tikrai nieks neuzdetu,va cia tai gaila man gyvunu
Net tiesa pasakius perkant rankine,pinigine ar net batus niekada neziuriu ar tai naturali oda,jei gerai nesiojasi man net smagiau jei ji nenaturali
As irgi viena ne vilnos programa isskalbiau ir sugadinau😬 su vilnos programa viskas ok plius skaiciau kad ju nereik kabinti tai padedu ant dziovykles, kad neissitampytu.