QUOTE(NORIKA @ 2021 11 30, 22:20)
Tai dėl hialurono dzin, cia toks vyriškis užsiprašė, nes žiemoja Ispanijoje, tai prie sausoko oro norisi odai drėgmės, aš kažkaip prirodžiau (nes geriamą hialuroną nuolat iš jūsų perku jam, tai patenkintas labai) ir susigundė

Ar purškiasi netikrinau, nes kai ne sau, tai nenoriu prapurkšt... Bet manau labai nesupyks
O pasta tą apsauginį užklijuota blizgutį turėjo, tik jis lyg įpjautas, įplėštas būtų ir pratryškę net pastos kažkiek, dar MB parodžiau, keistai antakius pakilnojo, sako lupkit žemėn ir eikit dantų valyt nesiknisinėję

Nepaguodė

Dėžutė buvo ties uždarymu vienas tas didysis kur uždaro net visai nuluptas, o kiti du iš šonų kur užsilenkia tai buvo tokie paglamžyti. Bet pastą ėmiau vaikui, tai sueis. Jau ir išbandėm, labai faina, nu labai

Tik tiek, kad per N metų pirmas toks atvejis kai taip apniurkytos priemonės pareina, gal muitinėj lupinėjo
kad muitine atidarineja dezes tai faktas, gal ir susispaude kur, sunku pasakyti , as pati dabar gavau is UK siuntini, ten tokios kosmetikos pirkausi, tai buvo idetas lapukas kad muitine tikrino, ir aisku nesukiso atgal graziai tai vienas sepetelis ten toks susilenkes atejo, aisku ne tragedija, atlanksciau ir sueis, gerai kad neluzo
as visalaik galvoju cia sau, o kodel jus pastas siunciates, jos man atrodo taip neapsimoka siustis, manot geresnes JAV ? nes pigiau tai kazin

as kai LT bunu tai man labai tinka ir patinka pastos Lietuvoje pirktos ,pvz kai buvau LT si pavasari tai ir dazu plaukams zinokit uzsipirkau ir atsiveziau i JAV, man pasirode tokie geri jie
PANOS turim UGGS gerom kainom pagautu, sau pasiemiau ir dar extra poru, juoda spalva, turim 7 bei 8 dydzius, pirkom uz 119 $ dabar kainuoja 170 $ , rasykit pastan kas noretumet
sitas modelis didintas
UGGS