Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

13.99$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
www.bloomingdales.com
Atsakyti

Laba  :4u: zaliass sian dasigrioviau iki cremines red tabako isuostyt  :wub: apsipurskiau nuo galvos iki koju  :wub: man ju reikia skubiai  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2021 12 07, 20:38)
Laba  4u.gif zaliass sian dasigrioviau iki cremines red tabako isuostyt  wub.gif apsipurskiau nuo galvos iki koju  wub.gif man ju reikia skubiai  biggrin.gif​ 

Laba,nu man jie istrigo labai thumbup.gif
Bet kaip buvo wholesaleFragranceshop pardei nepirkau doh.gif tada jie apie 60$ buvo,o dabar kur paziurejau visur virs 100$,tai biski neprikolas pirkt rolleyes.gif
Prisijaukinau Kirke tuos visai patinka ir sitie,bet va kad promaha dejau su Ganymedais tai negaliu,stovi visas butelis ir visai man jie neeee unsure.gif
Atsakyti

:B 

Laba,nu man jie istrigo labai thumbup.gif
Bet kaip buvo wholesaleFragranceshop pardei nepirkau doh.giftada jie apie 60$ buvo,o dabar kur paziurejau visur virs 100$,tai biski neprikolas pirkt rolleyes.gif
Prisijaukinau Kirke tuos visai patinka ir sitie,bet va kad promaha dejau su Ganymedais tai negaliu,stovi visas butelis ir visai man jie neeee unsure.gif

Nu man kirke miksuojant su kitais as megstu , vieni jie mane pradeda erzinti . O sitie redai tai nerealus  :wub: nu stebim , gal dar bus po 60 pinigu kaledom  :B 

Atsakyti
BELK nedaug truksta iki nemokamo, junkites 4u.gif

QUOTE(zaliass @ 2021 12 07, 13:47)

Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2021 12 07, 21:19)
Nu man kirke miksuojant su kitais as megstu , vieni jie mane pradeda erzinti . O sitie redai tai nerealus  wub.gif nu stebim , gal dar bus po 60 pinigu kaledom  cool.gif

O man ir vieni kirke limpa wub.gif
Redus vis reik patikrint toj wholesale pardej,vistiek manau juos imes mirksiukas.gif
Dar turiu vienus apie kurios svajoju,jie tokie smilkaliniai,gavau testeri tai labai labai patiko,busit kreminej pasiuostykit mirksiukas.gif
Amouage Rose Incense
Situs dar idomu butu pasiuostyt Mancera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 07 gruodžio 2021 - 20:42
SIERRA renkasi, junkites 4u.gif

29$

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 07 gruodžio 2021 - 21:53
QUOTE(zaliass @ 2021 12 07, 21:08)

Prisijaukinau Kirke tuos visai patinka ir sitie,bet va kad promaha dejau su Ganymedais tai negaliu,stovi visas butelis ir visai man jie neeee  unsure.gif

O man Ganymede toks žiemos kvapas, labai patinka biggrin.gif O va Kirke unsure.gif erzina, net kai užuodu šalia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2021 12 07, 23:15)
O man Ganymede toks žiemos kvapas, labai patinka biggrin.gif O va Kirke unsure.gif erzina, net kai užuodu šalia biggrin.gif

Nu jo cia skonio reikalas,kas patinka vienam nebutinai patiks kitam mirksiukas.gif
Ganymedus dar pasilaikysiu,bet esu kelis kartus nupurskus ir vis kyla mintys galbut idet skelbima pardavimui rolleyes.gif

Vakar vakare su drauge aptarinejom manikiurisciu darbus,tai net jauciau kaip ant manes pyktelejo,ji man pasakoja kai primarmaliuoti nagai super atrodo,as sakau kaip senamadiskai,o ji ka tu cia sneki cia naujausios technologijos blink.gif Man tai tragedija doh.gif
Man tas ilgis,margumas,akuciu priklijavimas rolleyes.gif Bet kazkam tai tobula mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 07 gruodžio 2021 - 22:56
Labas rytas!
Atsakyti
4u.gif oi ne cia pataikiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 08 gruodžio 2021 - 08:45