Laba zaliass sian dasigrioviau iki cremines red tabako isuostyt
apsipurskiau nuo galvos iki koju
man ju reikia skubiai
QUOTE(Ingošša @ 2021 12 07, 20:38)
Laba
zaliass sian dasigrioviau iki cremines red tabako isuostyt
apsipurskiau nuo galvos iki koju
man ju reikia skubiai

Laba,nu man jie istrigo labai

Bet kaip buvo wholesaleFragranceshop pardei nepirkau

Prisijaukinau Kirke tuos visai patinka ir sitie,bet va kad promaha dejau su Ganymedais tai negaliu,stovi visas butelis ir visai man jie neeee

Laba,nu man jie istrigo labai
Bet kaip buvo wholesaleFragranceshop pardei nepirkautada jie apie 60$ buvo,o dabar kur paziurejau visur virs 100$,tai biski neprikolas pirkt
Prisijaukinau Kirke tuos visai patinka ir sitie,bet va kad promaha dejau su Ganymedais tai negaliu,stovi visas butelis ir visai man jie neeee
Nu man kirke miksuojant su kitais as megstu , vieni jie mane pradeda erzinti . O sitie redai tai nerealus nu stebim , gal dar bus po 60 pinigu kaledom
BELK nedaug truksta iki nemokamo, junkites

QUOTE(zaliass @ 2021 12 07, 13:47)
QUOTE(Ingošša @ 2021 12 07, 21:19)
Nu man kirke miksuojant su kitais as megstu , vieni jie mane pradeda erzinti . O sitie redai tai nerealus
nu stebim , gal dar bus po 60 pinigu kaledom 

O man ir vieni kirke limpa

Redus vis reik patikrint toj wholesale pardej,vistiek manau juos imes

Dar turiu vienus apie kurios svajoju,jie tokie smilkaliniai,gavau testeri tai labai labai patiko,busit kreminej pasiuostykit

Amouage Rose Incense
Situs dar idomu butu pasiuostyt Mancera
QUOTE(zaliass @ 2021 12 07, 21:08)

O man Ganymede toks žiemos kvapas, labai patinka

QUOTE(Cypass @ 2021 12 07, 23:15)
O man Ganymede toks žiemos kvapas, labai patinka
O va Kirke
erzina, net kai užuodu šalia 

Nu jo cia skonio reikalas,kas patinka vienam nebutinai patiks kitam

Ganymedus dar pasilaikysiu,bet esu kelis kartus nupurskus ir vis kyla mintys galbut idet skelbima pardavimui

Vakar vakare su drauge aptarinejom manikiurisciu darbus,tai net jauciau kaip ant manes pyktelejo,ji man pasakoja kai primarmaliuoti nagai super atrodo,as sakau kaip senamadiskai,o ji ka tu cia sneki cia naujausios technologijos

Man tas ilgis,margumas,akuciu priklijavimas