Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(zaliass @ 2021 12 16, 14:47)
Didzioji dalis siuntos gauta,tik viena dezute uzvelavo,joje ir jusu preke,tikimes ta pavelavusi atkeliaus kartu su 10d siuntinuku  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
www.finishline.com
vartotojo įkelta nuotrauka

www.finishline.com
Atsakyti
Kas dar neuzsipirkot?

39.33$
Atsakyti
www.macys.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 12 14, 22:41)
Tesiu pazada  mirksiukas.gif

super viskas labai labai grazu wub.gif
QUOTE(zaliass @ 2021 12 15, 15:35)
Turime laisvas sias dvi kaukes pirktas uz 26$,kas norite rasykite i pasta  mirksiukas.gif

www.peterthomas.com

1 vnt beturim, paskutine 4u.gif

QUOTE(Ingošša @ 2021 12 16, 11:49)
mano plati , tikrai super nespaudzia  4u.gif
Papildyta:
Aciu mergaites uz siuntinuka    wub.gif Megztinukas Jcrew ziauriai fainas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif
Atsakyti
Oho dzinsu kaina pasidare ax.gif PP
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 12 14, 22:41)
Tesiu pazada  mirksiukas.gif
KL maikonas ir minkstutis JF kostiumelis,daug buvo ji pirkusiu  wub.gif

Žaliass - dailiai Jums wub.gif
Pasiėmiau ir aš šitą, bet man su tuo Jcrew tai vargo vakarienė, realiai pradinė jo kaina 228$, gavus ilgai nesupratau už ką tie pinigai, net black išpardavimo vargiai vertas unsure.gif . Man jis neatrodo taip gražiai, kaip pliumpė, nors nėr didelis unsure.gif Padėvėjus kelias dienas namie iškart apsivėlė burbulais po pažastim, ties keliais, klyne, man su juo namie per karšta. Spalva liuksinė, bet daugiau nieko unsure.gif O foto kad gražiai pateiktas, nors tris skirtingų spalvų pasiimk rolleyes.gif Namie pas mamą bus jaukiai, ten gerokai vėsiau, tik iki šiol niekaip nesuprantu, už ką jcrew neria tokius pinigus, kai ten nei didelio grožio, nei kokybės su žiburiu nerasta... Rašo sudėtyje vilna, bet nepamini, kad jos ten vos 7% biggrin.gif
Užsuku ten gal kartą metuose, beveik neperku iš ten ir bac - užsiroviau eilinį kartą biggrin.gif

Beje ačiū už Dior paletę, labai graži, dar neišbandžiau, nebuvo progų, šią savaitę paskaitos namie prie kompo, tai kaip kūtvėla niekur neišlendu ir dažytis nėra prieš ką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 16 gruodžio 2021 - 17:34
QUOTE(NORIKA @ 2021 12 16, 18:33)
Žaliass - dailiai Jums  wub.gif
Pasiėmiau ir aš šitą, bet man su tuo Jcrew tai vargo vakarienė, realiai pradinė jo kaina 228$, gavus ilgai nesupratau už ką tie pinigai, net black išpardavimo vargiai vertas  unsure.gif . Man jis neatrodo taip gražiai, kaip pliumpė, nors nėr didelis  unsure.gif Padėvėjus kelias dienas namie iškart apsivėlė burbulais po pažastim, ties keliais, klyne, man su juo namie per karšta. Spalva liuksinė, bet daugiau nieko  unsure.gif O foto kad gražiai pateiktas, nors tris skirtingų spalvų pasiimk  rolleyes.gif  Namie pas mamą bus jaukiai, ten gerokai vėsiau, tik iki šiol niekaip nesuprantu, už ką jcrew neria tokius pinigus, kai ten nei didelio grožio, nei kokybės su žiburiu nerasta... Rašo sudėtyje vilna, bet nepamini, kad jos ten vos 7%  biggrin.gif 
Užsuku ten gal kartą metuose, beveik neperku iš ten ir bac - užsiroviau eilinį kartą biggrin.gif
Beje ačiū už Dior paletę, labai graži, dar neišbandžiau, nebuvo progų, šią savaitę paskaitos namie prie kompo, tai kaip kūtvėla niekur neišlendu ir dažytis nėra prieš ką biggrin.gif

Aciu wub.gif
Uz 228$ tai as irgi tikrai nebuciau pirkus,siaip kiek ju rubu turiu tai visi daugmaz popigiai pirkti,bet as neesu nusivylus ju kokybe,o pasibumbulavimo as nebijau,pereinu su tuo aparaciuku ir vel kaip naujas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2021 12 16, 17:32)
Oho dzinsu kaina pasidare  ax.gif  PP

blink.gif

Labai faini realiai jie wub.gif Jaučiu ,kad bus dažnai nešiojami

Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2021 12 16, 21:13)
blink.gif 

Labai faini realiai jie  wub.gif Jaučiu ,kad bus dažnai  nešiojami

Situs dar isidejus i dream boxa,bet pries kelias dienas kaina buvo irgi apie 60$
Atsakyti
Labas rytas!
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.nordstromrack.com

www.tommyhilfiger.com

www.macys.com

-10%