Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

www.saksoff5th.com
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Polo kasmyras gera kaina

www.jomashop.com
www.jomashop.com
Atsakyti
22.49$
Atsakyti
www.macys.com
Atsakyti
www.saksoff5th.com
Atsakyti
40$

55$

35$

50$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 06 sausio 2022 - 16:33
-50%

www.reebok.com
Atsakyti
www.saksoff5th.com
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2022 01 06, 00:46)
Ahoi... Atbegu dekot už siuntinį, viskas labai labai, ypač šilkas ir kasmyras. Keista kad šis kasmyras lyg grauzt mane norėtų, nes kiek turiu, visi kaip vata minkšti švelnus, o šis toks aštresnis, man lb oda jautriai reaguoja jei nors kiek turi šiurkštumo medžiaga. Bet šilko bliuska tai bus tobulai ideali, sutasysiu iki siūlo galo, prie kūno kaip antra oda prilipo  wub.gif  Abiejų dydžiai tiko, tik megztuko labiau oversaizinio norėčiau, dabar taip įprastai kabo ant mano strenu  biggrin.gif  Bet spalva labai  wub.gif
SISLEY BB kremas maniau bus tamsokas, bet kažkaip ištirpsta ant odos ir tinka idealiai, givenchy lupakas šiaip dovanai, bet nebūsiu aš jei neikisiu snapo pažiūrėt. Uzpavydejau net, grožis tos kinų naujų metų limitkes  wub.gif
Pagalvei uzvalktis tobulas, pakuotė kokia faina ir kelionine terbele jam yra, galėsiu su savim visur užvalkalą vežtis  biggrin.gif  Šilkas tvirtas, kokybiškas, greit išbandysiu.
Kvepalai pritiko, ėmiau nebandžius, bet viskas OK, sudorosiu iki dugno  tongue.gif  4u.gif
Aciu labai, kažin kaip Candy_Lips patiks visi tie gerai kuriuos bendrai pirkom. Grįš iš atostogų, gal pasidalins įspūdžiais apie pirkinius  ax.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif kokius kvepaliukus pirkot ? galvoju gal koki lucky scents parinkti, nes noriu kokiu nauju kokiu meginuku pabandyti wub.gif
Atsakyti
LEVIS dzinsai

17.99$

Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2022 01 06, 18:39)
aciu uz pirkinukus  4u.gif  kokius kvepaliukus pirkot ?  galvoju gal koki lucky scents parinkti, nes noriu kokiu nauju kokiu meginuku pabandyti  wub.gif

Al Harmain Amber Oud Rouge, saldoki sakyčiau, įkyresni nei Bacarrat 540, anie kad ir saldūs, bet taip maloniai, o šie intensyviau saldūs, bet ai... mažiau pšykų ir bus gerai biggrin.gif Bet tikrai lab ai labai panašūs į bacaratus bigsmile.gif
Atsakyti
victoria secret renkate?
Atsakyti