Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

Kasmyras
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
www.saksoff5th.com

www.saksoff5th.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 10 vasario 2022 - 14:22
www.macys.com
Atsakyti
Renkasi krepselis 4u.gif

www.lattelier.com

Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2022 02 10, 10:20)
Sveikos, kažkaip labiai tylios ramios paskutiniu metu forume: tyliai perkat, bet nesigiriat, tai aš pasigirsiu paskutiniais siuntinukais  biggrin.gif

aciu uz pirkinukus wub.gif

IHERB duoda papildoma -14 % off nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Ir aš ateinu padėkot už siuntinį ir už lojalumą biggrin.gif
Labiausiai bijojau dėl striukės TNF, beeeeeet, bingoooo, pataikėm kaip sūnui siūta. Jau patenkintas iki dangaus, ne tik tiko, bet ir labai labai patiko, ypač spalva ir patogumas. Nu už tokią striukę tikrai sumokėjau juokingai mažai 4u.gif
Man švarkas-megztinis idealiai, nepaisant to, kad gerokai išdidintas, bet jau nusiteikus tam buvau, iš atsiliepimų mačiau kad didesnis bus biggrin.gif
MB akiniai iš gucci tobulai, irgi liko patenkintas belekaip ir šiaip bais dailūs, paveiksliuke manęs jie visai nesudomino, o pamačiau gyvai - visai kita kalba wub.gif
Ačiū už viską 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 10 vasario 2022 - 21:04
Gal esate užsisakinėje RL iš big girl skyrelio rolleyes.gif noriu sportiniu kelnių. Kaži kokiem išmatavimam XL dydis tinkamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2022 02 10, 22:01)
Ir aš ateinu padėkot už siuntinį ir už lojalumą  biggrin.gif 
Labiausiai bijojau dėl striukės TNF, beeeeeet, bingoooo, pataikėm kaip sūnui siūta. Jau patenkintas iki dangaus, ne tik tiko, bet ir labai labai patiko, ypač spalva ir patogumas. Nu už tokią striukę tikrai sumokėjau juokingai mažai  4u.gif
Man švarkas-megztinis idealiai, nepaisant to, kad gerokai išdidintas, bet jau nusiteikus tam buvau, iš atsiliepimų mačiau kad didesnis bus biggrin.gif 
MB akiniai iš gucci tobulai, irgi liko patenkintas belekaip ir šiaip bais dailūs, paveiksliuke manęs jie visai nesudomino, o pamačiau gyvai - visai kita kalba  wub.gif
Ačiū už viską  4u.gif  wub.gif

aciu Norikute 4u.gif wub.gif

VS renkasi krepsiukas vel, junkites 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgi @ 2022 02 10, 22:23)
Gal esate užsisakinėje RL iš big girl skyrelio  rolleyes.gif  noriu sportiniu kelnių. Kaži kokiem išmatavimam XL dydis tinkamas  ax.gif

perka daznai is ten merginos, gal papasakos kas del dydziu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 10 vasario 2022 - 21:33
QUOTE(Jurgi @ 2022 02 10, 22:23)
Gal esate užsisakinėje RL iš big girl skyrelio  rolleyes.gif  noriu sportiniu kelnių. Kaži kokiem išmatavimam XL dydis tinkamas  ax.gif

Ismatavimu nepasakysiu,bet atitiktu mazdaug moteriska XS tik,as sau is mergaiciu skyriaus negaliu pirkt,man permazi buna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2022 02 10, 23:44)
Ismatavimu nepasakysiu,bet atitiktu mazdaug moteriska XS tik,as sau is mergaiciu skyriaus negaliu pirkt,man permazi buna  rolleyes.gif
Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti

63.75 $

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgi @ 2022 02 10, 22:48)

As sau is berniuku skyriaus renkuosi mirksiukas.gif

Su sia siunta gavau is Jcrew berniuku skyriaus kasmyrini megztuka,tai XL sakyciau atitinka mazdaug moteriska S,nera mazas,bet noretusi laisvesnio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 10 vasario 2022 - 22:53