QUOTE(Jolanta:) @ 2022 02 10, 10:20)
Sveikos, kažkaip labiai tylios ramios paskutiniu metu forume: tyliai perkat, bet nesigiriat, tai aš pasigirsiu paskutiniais siuntinukais
aciu uz pirkinukus
IHERB duoda papildoma -14 % off nuolaida
Ir aš ateinu padėkot už siuntinį ir už lojalumą
Labiausiai bijojau dėl striukės TNF, beeeeeet, bingoooo, pataikėm kaip sūnui siūta. Jau patenkintas iki dangaus, ne tik tiko, bet ir labai labai patiko, ypač spalva ir patogumas. Nu už tokią striukę tikrai sumokėjau juokingai mažai
Man švarkas-megztinis idealiai, nepaisant to, kad gerokai išdidintas, bet jau nusiteikus tam buvau, iš atsiliepimų mačiau kad didesnis bus
MB akiniai iš gucci tobulai, irgi liko patenkintas belekaip ir šiaip bais dailūs, paveiksliuke manęs jie visai nesudomino, o pamačiau gyvai - visai kita kalba
Ačiū už viską
Labiausiai bijojau dėl striukės TNF, beeeeeet, bingoooo, pataikėm kaip sūnui siūta. Jau patenkintas iki dangaus, ne tik tiko, bet ir labai labai patiko, ypač spalva ir patogumas. Nu už tokią striukę tikrai sumokėjau juokingai mažai
Man švarkas-megztinis idealiai, nepaisant to, kad gerokai išdidintas, bet jau nusiteikus tam buvau, iš atsiliepimų mačiau kad didesnis bus
MB akiniai iš gucci tobulai, irgi liko patenkintas belekaip ir šiaip bais dailūs, paveiksliuke manęs jie visai nesudomino, o pamačiau gyvai - visai kita kalba
Ačiū už viską
QUOTE(NORIKA @ 2022 02 10, 22:01)
Ir aš ateinu padėkot už siuntinį ir už lojalumą
Ačiū už viską

Ačiū už viską
aciu Norikute
VS renkasi krepsiukas vel, junkites
Papildyta:
QUOTE(Jurgi @ 2022 02 10, 22:23)
Gal esate užsisakinėje RL iš big girl skyrelio
noriu sportiniu kelnių. Kaži kokiem išmatavimam XL dydis tinkamas 
perka daznai is ten merginos, gal papasakos kas del dydziu
QUOTE(Jurgi @ 2022 02 10, 22:23)
Gal esate užsisakinėje RL iš big girl skyrelio
noriu sportiniu kelnių. Kaži kokiem išmatavimam XL dydis tinkamas 
Ismatavimu nepasakysiu,bet atitiktu mazdaug moteriska XS tik,as sau is mergaiciu skyriaus negaliu pirkt,man permazi buna
QUOTE(zaliass @ 2022 02 10, 23:44)
Ismatavimu nepasakysiu,bet atitiktu mazdaug moteriska XS tik,as sau is mergaiciu skyriaus negaliu pirkt,man permazi buna 
Ačiū QUOTE(Jurgi @ 2022 02 10, 22:48)
As sau is berniuku skyriaus renkuosi
Su sia siunta gavau is Jcrew berniuku skyriaus kasmyrini megztuka,tai XL sakyciau atitinka mazdaug moteriska S,nera mazas,bet noretusi laisvesnio