Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(zaliass @ 2022 03 15, 18:11)

Kam dar?
Atsakyti
13.20$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2022 03 15, 17:22)

Siandien tik 17$ 4u.gif
Atsakyti
www.vs.com
Atsakyti
www.peterthomas.com

35$
Atsakyti
Sale -50%

www.reebok.com

Atsakyti
60ml testeris 27.69$
Atsakyti
www.belk.com

www.belk.com

www.belk.com

www.belk.com
Atsakyti
69.99$
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2022 03 16, 10:13)
tai skirtingi dalykai... kaip manote kodel jo tabletes buvo israsytos tik tam tikram atstumo ratui nuo astravo??? 100km. kam kitiems tas jodas? toliau jis nenukeliaus, o nuo kitu radioaktyviu daleliu neapsaugo... cia kaip su sikpopierium per covido pradzia, ar kruopom kandims...

Aš irgi stengiuos nepasiduot tai panikai. Jau ir taip iš kaimynų pusės atskrenda kandys iki mūsų, nes su tom kruopom ryškiai perlenkta lazda buvo per karantina. Kai kas iki šiol jas ėda ir suėst niekaip negal..... biggrin.gif
O juolab galvoju kad išrašo tai po 4 tab, o kam man visa bonka jų...? unsure.gif
Nei kruopų perku, nei konservų, nei šikpopieriaus, nemanau kad prireiks unsure.gif Bent nuoširdžiai tikiuos kad nereiks.... ax.gif Tikiu Ukraina wub.gif

QUOTE(zaliass @ 2022 03 16, 15:06)

Grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2022 03 16, 15:23)
Tikiu Ukraina  wub.gif

wub.gif

QUOTE(zaliass @ 2022 03 16, 14:27)

Susirinkes krepselis,neuzilgo pirksiu,galite dar prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 16 kovo 2022 - 14:45
QUOTE(NORIKA @ 2022 03 16, 14:23)
Aš irgi stengiuos nepasiduot tai panikai. Jau ir taip iš kaimynų pusės atskrenda kandys iki mūsų, nes su tom kruopom ryškiai perlenkta lazda buvo per karantina. Kai kas iki šiol jas ėda ir suėst niekaip negal..... biggrin.gif 
O juolab galvoju kad išrašo tai po 4 tab, o kam man visa bonka jų...? unsure.gif
Nei kruopų perku, nei konservų, nei šikpopieriaus, nemanau kad prireiks  unsure.gif Bent nuoširdžiai tikiuos kad nereiks.... ax.gif Tikiu Ukraina  wub.gif
Grožis  wub.gif

Mes irgi stengiamės niekas nepanikuot, o tai iš tos panikos nulis naudos. Jei jau tfu tfu tfu kažkas nutiktų, nu ir kuo tie konservai su tualetiniu popierium padėtų, jei namus palikti reikėtų, juk neišsiveši visos maximos kartu su savim ant kupros... pasitikim NATO ir gyvenam ramiai, ukrainiečiai stiprūs, nepasiduos lengvai jie irgi. wub.gif Ir reik tikėtis, kad visi baisumai labai greit baigsis.
Atsakyti