Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.michaelkors.com

www.ralphlauren.com

www.saksoff5th.com

www.nordstromrack.com

www.swarovski.com

www.tommyhilfiger.com

www.macys.com

-10%
www.yoox.com

www.uniqlo.com

www.wholesaleFragranceshop.com

www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com

www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com

www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com

www.katespade.com
www.calvinklein.com

www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com

www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com
Atsakyti
www.jcrew.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2022 03 21, 18:13)
Renkasi krepselis  4u.gif

25$

Reikia kompanijos 4u.gif
Atsakyti

Sveikos :4u:

Gal kaunas gavo 11 dienos siuntinuka?

Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2022 03 23, 12:00)
Sveikos 4u.gif
Gal kaunas gavo 11 dienos siuntinuka?

Laba,gavo,neuzilgo surasysiu laiskelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu raudonu kainu -25% thumbup.gif

www.nordstromrack.com

Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2022 03 22, 11:25)
Kas dar galvojat del siu Timberlandu,tai superiniai  wub.gif

53.99$

Gražūs... 4u.gif Tik jau man tiek varstyt kantrybė neneštų biggrin.gif

Mergikės pasidalinkit patirtim, žinau daug kas turit TNF striukių, paltų.
Paėmiau ir aš dičkiui, ryškiai geltoną, net keista kad tokios užnorėjo, nes bais jis pas mane konservatyvus. Taip apsidžiaugiau, kad pagaliau bus ryškus, kitoks, bet.... Nepraėjus nei mėnesiui nukrito nuo priekio užrašo raidės blink.gif hmm.gif Pasirodo jos paklijuotos buvo, ar gali būt TNF su paklijuotom? Nes kiek mačiau tai visos būna pasiuvinėtu logotipu striukėse. Vaikis taip nusiminė, sako gal padielka, bet pirkau Sierroj unsure.gif Nulupom likusias raides, tai dbr taip nebegražiai atrodo, vistiek liko tokie įspaudai kur raidės buvusios, dabar nei su užrašu, nei be jo verysad.gif Aišku kaina buvo lb pigi, nu bet vistiek bent man brangu, kai galima striukiu ir už 50-60 pinigų prigaudyt...
Pasidalinkit ar pas visas logo siuvinėtas ar yra kam paklijuotos raidikės unsure.gif Nu toks liūdesys, nepanešiojo nei mėnesio... angel_sadangel.gif
Atsakyti
29.99$
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2022 03 23, 13:03)
Gražūs...  4u.gif  Tik jau man tiek varstyt kantrybė neneštų  biggrin.gif

Mergikės pasidalinkit patirtim, žinau daug kas turit TNF striukių, paltų.
Paėmiau ir aš dičkiui, ryškiai geltoną, net keista kad tokios užnorėjo, nes bais jis pas mane konservatyvus. Taip apsidžiaugiau, kad pagaliau bus ryškus, kitoks, bet.... Nepraėjus nei mėnesiui nukrito nuo priekio užrašo raidės  blink.gif  hmm.gif Pasirodo jos paklijuotos buvo, ar gali būt TNF su paklijuotom? Nes kiek mačiau tai visos būna pasiuvinėtu logotipu striukėse. Vaikis taip nusiminė, sako gal padielka, bet pirkau Sierroj  unsure.gif Nulupom likusias raides, tai dbr taip nebegražiai atrodo, vistiek liko tokie įspaudai kur raidės buvusios, dabar nei su užrašu, nei be jo  verysad.gif Aišku kaina buvo lb pigi, nu bet vistiek bent man brangu, kai galima striukiu ir už 50-60 pinigų prigaudyt...
Pasidalinkit ar pas visas logo siuvinėtas ar yra kam paklijuotos raidikės  unsure.gif Nu toks liūdesys, nepanešiojo nei mėnesio...  angel_sadangel.gif

Lengvai tie batrasciai vaiksto,nereikia ju varstyt,patempi ir atsilaisvina,uzsidejus patempi uz sniuriuku ir uzsiverzia mirksiukas.gif

O del striukes tai ziauriai gaila unsure.gif Apziurejau savo spinta,pas mane dvejos,pas dieda dvejos ir vaiko striuke,ir ant visu zenkliukai siuvineti rolleyes.gif Gal ji kokios senesnes kolekcijos ir raides klijuotos,o nuo pabuvimo neatlaike ir pradejo krist,ir net neskalbus?
Atsakyti
25.99$

34.99$

25.99$
Atsakyti
www.michaelkors.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2022 03 23, 13:21)
O del striukes tai ziauriai gaila  unsure.gif  Apziurejau savo spinta,pas mane dvejos,pas dieda dvejos ir vaiko striuke,ir ant visu zenkliukai siuvineti  rolleyes.gif  Gal ji kokios senesnes kolekcijos ir raides klijuotos,o nuo pabuvimo neatlaike ir pradejo krist,ir net neskalbus?

Nu ar senesnė tai nežinau, nes pažiūrėjau mūsų LT puslapiuose ji pilnai pardavinėjama. Na bent šį likusį sezoną pakentėt galėjo, gavom vasarį, o jau pyst... ir nėra verysad.gif Gaila...
Atsakyti