QUOTE(zaliass @ 2022 05 17, 11:24)
As savo pirkiniais apsipatenkinus
ir labai dziaugiuosi, kad spejo atkeliauti vaiko rubai pirmajai komunijai 
Pasirodykit ką pirkot, mūsų ta pati ceremonija laukia, aišku parsisiųst jau nebespėsiu, bet gal kokia idėja nukopijuosiu ir čia LT kažko paieškosiu
Kada pasirodys Sephora pirkiniai, matau nupirkta balandžio 11d
QUOTE(NORIKA @ 2022 05 19, 10:47)
Pasirodykit ką pirkot, mūsų ta pati ceremonija laukia, aišku parsisiųst jau nebespėsiu, bet gal kokia idėja nukopijuosiu ir čia LT kažko paieškosiu
Buvau įlindus į kelias pardes, bet nieko neužkabinau. Dabar toks durnas metas, kaip ir nebe vaikas, bet dar ir ne suaugęs, o tokių pereinamųjų rūbų gaut sunkiausia, berniukiškų batų 37-38 dydžio problema rast
, radau pašte sąskaitą, bet ne tą kurios laukiau
Jau taip noriu išbandyt Backstage 
Pirkau is Ralp Lauren baltus marskinukus ir kelnes klasikines,apsiaus adidas superstarus
Backstage pirkau as per praeitas nuolaidas sephoroje,man labai patinka,neapsunkina,o tik tokio svytejimo priduoda
O sakykit, leidimų atsiimti Klaipėdos siuntinuką dar nėra? Mano Beauty of joseon saulės kremukai parėjo, labai knieti jau atsiimti ir kuo greičiau bandyt tepliotis
QUOTE(illuminated @ 2022 05 19, 15:23)
O sakykit, leidimų atsiimti Klaipėdos siuntinuką dar nėra? Mano Beauty of joseon saulės kremukai parėjo, labai knieti jau atsiimti ir kuo greičiau bandyt tepliotis

Tikriausiai siandien pasius
Labai laukiu prisijungianciu
www.uniqlo.com
www.uniqlo.com