Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(nieko_sau @ 2022 11 30, 08:41)
<p><span>Merginos daug žinot, gal matet kur yra tokio tipo megstinių pirkti? Aukštu kaklų, nugaroje kiek ilgesnis.
<span>vartotojo įkelta nuotrauka</span></span>
</p>

Kazkas panasaus. 4u.gif

https://www.nordstro...amp;color=BLACK
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2022 11 30, 12:16)
Ačiū

Pvz sis is jcrew

QUOTE(rimaitytetyte @ 2022 11 30, 13:14)

Labai megstu sia firma,kai kurie kasmyriniai megztiniai jau keliu metu ir neesu nuemus nei vieno bumbulo,nes jie tiesiog nesibumbuluoja,fantastiniai wub.gif

QUOTE(NORIKA @ 2022 11 30, 13:05)
Pažiūrėkit koks grožis vasarai  bigsmile.gif , neatlaikė mano bortai, griebiau sau PINK spalvos, kaina ledinė  wub.gif  Tikiuos ir kokybė bus tokia pat  biggrin.gif
Kažkada pirkau visai nepigų GOTTEX, mokėjau panašiai, tai tarnavo n metų, morališkai atsibodo, atidaviau mamai po sodą dėvėt  biggrin.gif Nežinau kiek dar metų mama jį po daržus tąsys  biggrin.gif  Tikrai verta investuot į gerą, gražų daiktą.
Pagalvojau, juk man jūra nuo namų ~1,5km, tai privalu turėt gerą, gražią maudymkę  wub.gif

https://www.versace....=814000#start=1

Geras pirkinys wub.gif Tik man jis primena viena LT influencere,visa vasara pakaitom rodesi tai su juodu,tai su melynu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 30 lapkričio 2022 - 12:51
36$

www.ralphlauren.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2022 11 30, 13:50)
Geras pirkinys  wub.gif  Tik man jis primena viena LT influencere,visa vasara pakaitom rodesi tai su juodu,tai su melynu  rolleyes.gif

Čia kas tokia? blink.gif Aš kai jokių LT influencerių neseku, tai nemačiau ir neužkliuvo biggrin.gif Aš iš užsieninių užmačiau šitą grožį rolleyes.gif Bet ir šiaip jis man gražus, be influencerių pagalbos biggrin.gif
Atsakyti
Baigesi jau polo nuolaida ax.gif

QUOTE(NORIKA @ 2022 11 30, 14:23)
Čia kas tokia? blink.gif Aš kai jokių LT influencerių neseku, tai nemačiau ir neužkliuvo  biggrin.gif  Aš iš užsieninių užmačiau šitą grožį rolleyes.gif Bet ir šiaip jis man gražus, be influencerių pagalbos  biggrin.gif

Siegel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 30 lapkričio 2022 - 13:28
www.macys.com
Atsakyti
www.fossil.com
Atsakyti
www.macys.com

www.macys.com