Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(zaliass @ 2023 01 03, 12:14)
Ir gerai,kad nebuvo  mirksiukas.gif  Siaip nepatogus,vieninteliai ash kuriais nusivylus  rolleyes.gif kazkaip pjauna tas krastas koja  unsure.gif

Padaužykit, paplakit tas vietas plaktku. Aišku ne kojos, o bato krašto lotuliukas.gif
Aš pernai vasarai nusipirkau Valentino rockstud čežkes, tokios kietokos, tvirtos, galvoju užteks amžiams, bet išvedžiau pravėdint į Palangos Basankę biggrin.gif , tai tiek vienas kraštas pritrynė, net bato vidų iškruvinau, gerai kad kurortas ir vasara, tai grįžau namo basom.... unsure.gif Ilgai žaizdą gydžiau, užgijus galvoju vėl duosiu šansą, bet ir vėl trynė, neapsikentus paėmiau plaktuką ir pati "paremontavau" biggrin.gif Atsargiai paplakiau, patepiau vazelino lašeliu ir vuolia - išdėvėjau iki sezono galo be pretenzijų... wub.gif O jau buvau baimėj, kad teks parduot... unsure.gif Pabandykit... 4u.gif

Mergaitės, ar yra CETTIRE taxai? Užnorėjau Jacquemus kepurės, nors vyras išpeikė, nusprendžiau, kad pirkt reik tą, kas man patinka, o ne jam... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 01 04, 14:05)
Padaužykit, paplakit tas vietas plaktku. Aišku ne kojos, o bato krašto  lotuliukas.gif
Aš pernai vasarai nusipirkau Valentino rockstud čežkes, tokios kietokos, tvirtos, galvoju užteks amžiams, bet išvedžiau pravėdint į Palangos Basankę biggrin.gif , tai tiek vienas kraštas pritrynė, net bato vidų iškruvinau, gerai kad kurortas ir vasara, tai grįžau namo basom.... unsure.gif Ilgai žaizdą gydžiau, užgijus galvoju vėl duosiu šansą, bet ir vėl trynė, neapsikentus paėmiau plaktuką ir pati "paremontavau"  biggrin.gif Atsargiai paplakiau, patepiau vazelino lašeliu ir vuolia - išdėvėjau iki sezono galo be pretenzijų... wub.gif O jau buvau baimėj, kad teks parduot... unsure.gif Pabandykit... 4u.gif
Mergaitės, ar yra CETTIRE taxai? Užnorėjau Jacquemus kepurės, nors vyras išpeikė, nusprendžiau, kad pirkt reik tą, kas man patinka, o ne jam... biggrin.gif

Reikes kazka daryt,arba nesiot tik su kojinem ilgom,nors nezinau ar ir jos pades,nes net neisejus i gatve,namuose bevaikstant pjauna ta vieta kur kauliukas gun_bandana.gif

Cettire yra tax rolleyes.gif
Atsakyti
www.adidas.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2023 01 04, 15:00)
Reikes kazka daryt,arba nesiot tik su kojinem ilgom,nors nezinau ar ir jos pades,nes net neisejus i gatve,namuose bevaikstant pjauna ta vieta kur kauliukas  gun_bandana.gif

Cettire yra tax  rolleyes.gif

Pabandykite vidpadį įsidėti aukštesnį, pakils koja ir nebeturėtų pjauti. Mano sesei taip buvo, jai padėjo, nes per kauliuką pjovė. ax.gif
Atsakyti
www.adidas.com
Papildyta:
QUOTE(Cypass @ 2023 01 04, 15:56)
Pabandykite vidpadį įsidėti aukštesnį, pakils koja ir nebeturėtų pjauti. Mano sesei taip buvo, jai padėjo, nes per kauliuką pjovė. ax.gif

Variantas mirksiukas.gif ,aciu.
Atsakyti
www.macys.com
Atsakyti
www.macys.com
Atsakyti
www.asos.com
Atsakyti
www.nordstrom.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 04 sausio 2023 - 17:03
24$

www.tommyhilfiger.com
Atsakyti
61.49$

www.tommyhilfiger.com
Atsakyti
renkasi BANANA REPUBLIC geru kainu yra papildoma 30 % nuolaida krepselyje wub.gif

41.98$

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 04 sausio 2023 - 18:20