Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

www.jimmyjazz.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2023 02 09, 15:57)
Si maikute man superine  wub.gif  Juoda turiu,o su sia siunta dar ir balta gausiu  wub.gif

www.jimmyjazz.com

pasirodyk, koki dydi emei ? faina labai wub.gif
QUOTE(zaliass @ 2023 02 09, 18:02)

labai laukiu keliu uzsakymu, shipui pasikoperuoti, junkites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2023 02 09, 09:28)
Labas rytas , o kaip su ju dydžiais ? Tazzai buvo mazinti , kazi kaip sitie ?  hmm.gif

Į didesnę pusę tikrai, mano sūnus su 40 koja sulindo ir sau pasiimt norėjo. Man jie su 39 koja gerokai laisvi ir su šiltesne kojine dar lengvai lenda. Bet manau čia jų toks užmanymas, nes ne oda ir ne zomšas, neprasitemps padėvėjus, o kaskart vargt, stenėt per gvaltas kišant koja irgi ne biznis, tai jie manau šiek tiek juos didesnius ir pagamino. Bet čia tik mano išmąstymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 02 09, 22:16)
Į didesnę pusę tikrai, mano sūnus su 40 koja sulindo ir sau pasiimt norėjo. Man jie su 39 koja gerokai laisvi ir su šiltesne kojine dar lengvai lenda. Bet manau čia jų toks užmanymas, nes ne oda ir ne zomšas, neprasitemps padėvėjus, o kaskart vargt, stenėt per gvaltas kišant koja irgi ne biznis, tai jie manau šiek tiek juos didesnius ir pagamino. Bet čia tik mano išmąstymas  biggrin.gif

as taip ir nenusipirkau , maciau kazkur lyg po 40 $ buvo blink.gif bet labai grazus gyvai jie wub.gif

laukiu YOOX su musu 10 % koduku , nedaug truksta vel iki nemokamo, junkites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2023 02 09, 21:45)
pasirodyk, koki dydi emei ?  faina labai  wub.gif
labai laukiu keliu uzsakymu, shipui pasikoperuoti, junkites  ax.gif

Pas mane S,rase kad jos oversizines,tai man pilnai uztenko S
Atsakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 10 vasario 2023 - 08:37
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.michaelkors.com

www.ralphlauren.com

www.nordstromrack.com

www.tommyhilfiger.com

www.macys.com

-10%
www.yoox.com

www.uniqlo.com

-40%
www.fragrancenet.com

www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com

www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com

www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com

www.katespade.com
www.calvinklein.com

www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com

www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2023 02 09, 22:21)
as taip ir nenusipirkau ,  maciau kazkur lyg po 40 $ buvo  blink.gif  bet labai grazus gyvai jie  wub.gif
laukiu YOOX su musu 10 % koduku , nedaug truksta vel iki nemokamo, junkites  4u.gif

Oho, po 40$ Čia jau virš visko.... blink.gif
Aš mačiau Klaipėdoj mergikę su laimo spalvos tokiais UGG ir striukelę žalsva apsivilkus buvo, tai taip gražiai susižiūrėjo tas derinys tokioj cepeliniškoj aplinkoj, iškart rodos nuotaika net pasitaisė biggrin.gif

Mergaitės, gal jau mano Stella škurlinukės atkeliavo, kaip laukiuuuuuu, viliuosi dydis bus kaip tik man..... wub.gif Dar vienus Stella aulinukus iš Farfechto užsisakiau, didele nuolaida buvo, tai gavau atgal laišką kad sorry, tų batų nebebus ir grąžino pinigus, o taip norėjau jų pavasariui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 02 10, 10:21)
Oho, po 40$  Čia jau virš visko.... blink.gif
Aš mačiau Klaipėdoj mergikę su laimo spalvos tokiais UGG ir striukelę žalsva apsivilkus buvo, tai taip gražiai susižiūrėjo tas derinys tokioj cepeliniškoj aplinkoj, iškart rodos nuotaika net pasitaisė  biggrin.gif

Mergaitės, gal jau mano Stella škurlinukės atkeliavo, kaip laukiuuuuuu, viliuosi dydis bus kaip tik man..... wub.gif Dar vienus Stella  aulinukus iš Farfechto užsisakiau, didele nuolaida buvo, tai gavau atgal laišką kad sorry, tų batų nebebus ir grąžino pinigus, o taip norėjau jų pavasariui  unsure.gif

Patikrinau,tai pas Daliux jau atkeliavusios,su sekancia siunta turetu jau pajudet link LT mirksiukas.gif
Atsakyti
Daug Sale prekiu -60%

www.jcrew.com
Atsakyti
www.columbia.com
Atsakyti
Renkasi krepselis 4u.gif

www.ashford.com
Atsakyti