Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

22.49$

www.saksoff5th.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
14.99$

www.saksoff5th.com
Atsakyti
67.49$

www.saklsoff5th.com
Atsakyti
Sale -40%

www.levis.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 09 kovo 2023 - 17:04
34.79$

www.levis.com
Atsakyti
www.columbia.com
Atsakyti
www.YSL.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2023 03 09, 14:51)

Vos poros $ truksta iki free shipo ax.gif
Atsakyti
Ačiū labai už siuntinuką wub.gif Daivai ypatingai didelis dėkui už kantrybę wub.gif
viskas labai laukta ir super patiko, pasirodau akinukus, labai džiaugiuosi, kad šiuos ėmiau, nes mano kai toks apvalainas veidas, manau kad labai gerai, nors tie, kur Zaliass pirko, vistiek mane traukia biggrin.gif bet žodžiu baisiai laiminga biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 09 kovo 2023 - 22:10
QUOTE(Leslie @ 2023 03 09, 23:09)
Ačiū labai už siuntinuką  wub.gif  Daivai ypatingai didelis dėkui už kantrybę  wub.gif
viskas labai laukta ir super patiko, pasirodau akinukus, labai džiaugiuosi, kad šiuos ėmiau, nes mano kai toks apvalainas veidas, manau kad labai gerai, nors tie, kur Zaliass pirko, vistiek mane traukia  biggrin.gif  bet žodžiu baisiai laiminga  biggrin.gif

Labai ispudingai atrodo wub.gif gero nesiojimo,dabar laukiam siltesniu ir sauletu dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2023 03 09, 22:15)
Labai ispudingai atrodo  wub.gif gero nesiojimo,dabar laukiam siltesniu ir sauletu dienu  mirksiukas.gif

Ačiū wub.gif kai kalbėjom tada, "ant rytojaus' išmetė labai gera kaina, tai ir padėjo apsispręsti dėl modelio:))), nuskilo žodžiu biggrin.gif
lauksim saulės ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2023 03 09, 23:18)
Ačiū  wub.gif  kai kalbėjom tada, "ant rytojaus' išmetė labai gera kaina, tai ir padėjo apsispręsti dėl modelio:))), nuskilo žodžiu  biggrin.gif 
lauksim saulės  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

Su praeita siunta vyrui siuos itaisiau,neregeta kaina nupirkau ir labai faini ir tinka svarbiausia jam thumbup.gif

Nu zodziu lobiu lobis ta Amerika wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 09 kovo 2023 - 22:38