Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

50.40$

www.yoox.com
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(NORIKA @ 2023 03 16, 15:39)

As sia norejau nusipirkti,bet S ismeta is krepselio apmokant,o M bijau,kad labai jau atstojus bus,nes raso,kad didinta ir rekomenduoja imti dydziu mazesne ax.gif

www.yoox.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 16 kovo 2023 - 15:03
Bet tie vardinukai labai dažnai būna į mažesnę pusę unsure.gif Man meta kad reik L, nors viso kito rekomenduoja M.... Suprask kaip nori. Žiūrėjau ir aš į ją,m bet man spalvų per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 03 16, 16:19)
Bet tie vardinukai labai dažnai būna į mažesnę pusę  unsure.gif  Man meta kad reik L, nors viso kito rekomenduoja M.... Suprask kaip nori. Žiūrėjau ir aš į ją,m bet man spalvų per daug  biggrin.gif

Pasimeciau dabar del dydzio visai doh.gif As spalvas megstu wub.gif
Atsakyti
29.99$

www.joesnewbalance.com
Atsakyti
34.20$

www.yoox.com
Atsakyti
www.asos.com
Atsakyti
renkasi vel YOOX krepsiukas su papildoma 10% nuolaida , junkitess wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2023 03 16, 16:03)

kokia wub.gif wub.gif wub.gif net as uzsimaniau ax.gif zaliass vis perliuku istraukia , o man jie patinka , nes musu skoniai macina mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas!

QUOTE(Ingošša @ 2023 03 17, 09:30)
kokia  wub.gif  wub.gif  wub.gif net as uzsimaniau  ax.gif zaliass vis perliuku istraukia , o man jie patinka , nes musu skoniai macina  mirksiukas.gif

Man tai labai wub.gif isivaizduoju prie vienspalviu dzinsu ar kelniu mmm wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 17 kovo 2023 - 08:44
QUOTE(zaliass @ 2023 03 16, 16:43)
Pasimeciau dabar del dydzio visai  doh.gif As spalvas megstu  wub.gif

O neina į originalų psl įlyst ir pastudijuot jų dydžių lenteles unsure.gif Gal aiškiau būtų....Nors kiek ant odelio matau, tai tokia ji laisvoka, su vietos rezervu biggrin.gif Tai gal kjei žiūrėt kaip į oversized, gal ir M gerai būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 03 17, 09:49)
O neina į originalų psl įlyst ir pastudijuot jų dydžių lenteles  unsure.gif Gal aiškiau būtų....Nors kiek ant odelio matau, tai tokia ji laisvoka, su vietos rezervu  biggrin.gif  Tai gal kjei žiūrėt kaip į oversized, gal ir M gerai būtų  unsure.gif

man irgi pagal rekomendacijas L dydi meta ax.gif
Atsakyti
Baltinukai į komplektą biggrin.gif
https://www.yoox.com...p...C&sizeId=-1
Atsakyti