Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

www.saksoff5th.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Su kodu MIDSZN minusuojasi iki 50% nuo raudonos kainos

www.reebok.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 04 balandžio 2023 - 10:29
www.6pm.com
Atsakyti
Jcrew 53.99$ wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 04 balandžio 2023 - 11:45
16.25$

www.reebok.com
Atsakyti
Kur paieškot gražių, kokybiškų pižamikių (šortai, maikutė) vasarai unsure.gif Arba kaina nesveika, arba sintetika, arba žiūrėt nėra į ką biggrin.gif
Atsakyti
www.saksoff5th.com
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 04 04, 13:04)
Kur paieškot gražių, kokybiškų pižamikių (šortai, maikutė) vasarai  unsure.gif Arba kaina nesveika, arba sintetika, arba žiūrėt nėra į ką  biggrin.gif

Su linu bananarepublic

Tomio pizama

O jei vs? Arba jcrew?
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2023 04 04, 13:39)
O jei vs?  Arba jcrew?

Ačiū, einu žiūrėt bigsmile.gif
VS išvis man paskutiniu metu kažkokie kliedesiai, anksčiau ir naktinių, chalatų, pižamų gražių turėdavo, dabar kažkokios nesąmonės, kainos kosminės, o žiūrėt išvis nebelikę į ką unsure.gif Galvoju, gal gražesni modeliai nugula parduotuvėse, juos išperka, o iki psl ir nedaeina blink.gif Nežinau net ką galovot, jau ir apatinių nebeišsirenku jokių ten, nors anksčiau akys raibdavo nuo grožių unsure.gif
Jcrew aplamai nemėgstu anei pro kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 04 04, 14:04)
Jcrew aplamai nemėgstu anei pro kur  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Dedu krepseli,galite dar prisijungti mirksiukas.gif

www.32degrees.com
Atsakyti
Kooookią mielą suknelę radau SAKSFIFTHAVENUE, matau taiko nuo 250$ -20% nuolaidą. Jamčiau tą suknę, bet ji tiek nekainuoja, gal kas prisijungsit? Labai gera akcija, taiko ir SALE prekėm, rūbam, batam, rankinėm wub.gif Ne viskam, turi būt raudonom raidėm prierašas 20% Off $250+ with Code SHINE23SF.

Prisijunkit, nes man labai reikia tos suknelės bigsmile.gif wub.gif Aš ją šiai dienai net į pižamą iškeisčiau lotuliukas.gif Jei nepavyks surinkt nuolaidai, tada pirksiu pižamą lotuliukas.gif
Atsakyti