Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

www.macys.com
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(NORIKA @ 2023 04 21, 11:32)
Spalva kokia faina ir kaip įdomiai susimažina  wub.gif Man tokia biški Hermes kvapo turintis modeliukas  biggrin.gif

Man irgi iskart i aki krito spalva wub.gif ir kniedes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 21 balandžio 2023 - 10:41
QUOTE(zaliass @ 2023 04 21, 12:25)
Labai daili  wub.gif

QUOTE(NORIKA @ 2023 04 21, 12:32)
Spalva kokia faina ir kaip įdomiai susimažina  wub.gif Man tokia biški Hermes kvapo turintis modeliukas  biggrin.gif

kažkaip užkabino ir atrodo niekas nebepatinka . Tikiuosi dar bus kai sulauksiu koduko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingošša @ 2023 04 21, 11:41)
kažkaip užkabino ir atrodo niekas nebepatinka . Tikiuosi dar bus kai sulauksiu koduko  biggrin.gif

Klausimas.... Nuolaida gera, gali ir be kodo prapirkt unsure.gif
Jaučiu pirkinys bus min 5 metam, turėtų būt labai kokybiška ir patvari... Tik nuo lietaus pasaugočiau, nežinia kaip oda sureaguos unsure.gif Brangesnėm tašytėm būna pirkt apsauginiai maišeliai per lietų, kad nepaliktų klioksai nuo lašų... biggrin.gif Pati niekaip neprisiruošiu susirast kur ir kas tokius pardavinėja ir įsigyt, o reikėtų unsure.gif
Atsakyti
www.6pm.com
Atsakyti
23.12$

www.coachoutlet.com
Atsakyti
Renkasi krepselis

www.finishline.com
Atsakyti
www.finishline.com
Atsakyti

Klausimas.... Nuolaida gera, gali ir be kodo prapirkt unsure.gif
Jaučiu pirkinys bus min 5 metam, turėtų būt labai kokybiška ir patvari... Tik nuo lietaus pasaugočiau, nežinia kaip oda sureaguos unsure.gifBrangesnėm tašytėm būna pirkt apsauginiai maišeliai per lietų, kad nepaliktų klioksai nuo lašų... biggrin.gifPati niekaip neprisiruošiu susirast kur ir kas tokius pardavinėja ir įsigyt, o reikėtų unsure.gif

Kada aš ją lankau kiekviena dieną jau savaitę  :D Kad pirkinys ilgesniam laikui tai taip, mėgstu geriau brangiau , bet ilgam . Kažkaip tašes ne taip ir dažnai keičiu. Dabar coach tysioju jau keli metai tą pačią , bet reik talpesnės biški. Dėl apsaugos Ačiū už rekomendacijas  :wub: 

Atsakyti
www.macys.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 21 balandžio 2023 - 12:18
26$
www.jcrew.com

28.80$

www.jcrew.com
Atsakyti