Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(zaliass @ 2023 04 30, 17:27)

27.99$ thumbup.gif
Atsakyti
www.wholesaleFragranceshop.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Desiu krepsiuka,galite prisijungti mirksiukas.gif

www.walmart.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2023 04 30, 22:41)
Is vaiku skyriaus paziurek,tavo koja nedidele butu galima geresne kaina rast.

nenoriu is vaiku skyriaus, dydziu kaip ir tiktu, ir kaina geresne, bet patys batai skiriasi. as kai pirkausi air force is vaiku, paskui kitus is moteru ,gavus palyginau, tai is moteru skyriaus padai didesni , aulai irgi siek tiek, nu apskritai tokie suaugusiu batai, o is vaiku jie mazesni yra. reiks paieskoti foto, siunciau vienai pirkejai, nes perpirko jinai maniskius is moteru skyriaus, labai gaila buvo parduoti, bet sugebejau su dydziu nugrybauti , ir ispardave viska, tai ir keisti nesigavo , gal matysis skirtumas ir foto, nes realiai tai matesi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 01 gegužės 2023 - 12:28
QUOTE(daliux78 @ 2023 05 01, 14:25)
nenoriu is vaiku skyriaus, dydziu kaip ir tiktu, ir kaina geresne, bet patys batai skiriasi.  as kai pirkausi air force  is vaiku, paskui kitus  is moteru ,gavus palyginau, tai is moteru skyriaus padai didesni , aulai irgi siek tiek, nu apskritai tokie suaugusiu batai, o is vaiku jie mazesni yra. reiks paieskoti foto, siunciau vienai pirkejai, nes perpirko jinai maniskius is moteru skyriaus, labai gaila buvo parduoti, bet sugebejau su dydziu nugrybauti , ir ispardave viska, tai ir keisti nesigavo , gal matysis skirtumas ir foto, nes realiai tai matesi    ax.gif

Gali buti,kad vaikams daro smulkesnius,turiu air max90 is moteru skyriaus ir is vaiku,nu del idomumo dabar palyginsiu,bet siaip man akis nepastebejo,kas sis modelis skirtusi
Atsakyti
www.saksoff5th.com
Atsakyti
50.70$

www.tommyhilfiger.com
Atsakyti
74.25$

www.michaelkors.com
Atsakyti
www.nordstromrack.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2023 05 01, 14:10)
Gali buti,kad vaikams daro smulkesnius,turiu air max90 is moteru skyriaus ir is vaiku,nu del idomumo dabar palyginsiu,bet siaip man akis nepastebejo,kas sis modelis skirtusi

pasizurek, net idomu dabar, jeigu i aki nekrito tai gal ir panasus, nes man iskart pasimate mastau.gif
Atsakyti
www.nordstromrack.com
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2023 05 01, 19:54)
pasizurek, net idomu dabar, jeigu i aki nekrito tai gal ir panasus, nes man iskart pasimate  mastau.gif

Va imetu fotke,man maniskiai nesiskiria,juodi is vaiku skyriaus,rusvi moteriski
Atsakyti