Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

renkasi CARTERS , laukiam prisijungianciuju 4u.gif
Atsakyti
Turim kelis PT pads nuo rauksliu, pirktu po 16.80 $, rasykit kas norit i pasta idesim 4u.gif

peel pads
Atsakyti
Labas rytas!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2023 04 29, 14:57)
Kaunas dalinasi jau siunta  wub.gif

Kokia happy as sitais,tik viena beda abiems su vaikiu tinka  rolleyes.gif  Aisku atiduodu jam,bet ir sau labai noriu tokiu  wub.gif

OMG kokie geruliai wub.gif bigsmile.gif wub.gif Tos nmelynosjuostelės prie mėlynų džinsų kaip gražiai susižiūri...... bigsmile.gif Ir aš taip noriu unsure.gif
Kur, už kiek?

Lygiai tokius norėjau mažiui paimt, bet kai parodžiau, iškart ėmė klykt ne ne ne.... blink.gif Nu sakau ir skonis pas tave, nesupranti kas gražu, kas ne biggrin.gif Tai išsirinko tuos kur Daliux įmetė su aulais, tai kiek vargom kol radom, internete kainos nesiskiria nuo parduotuvėse pas mus, tai gavom tik Kauno akropolyje ir tai tik už "smulkius" 120 pinigus doh.gif blink.gif

QUOTE(daliux78 @ 2023 04 29, 23:29)
as situ labai noriu, bet taip gaila sumoketi 180 $  angel_sadangel.gif  biggrin.gif  kazin ar sulauksiu nuolaidu nes ir dydziu net nebera  , sluoja juos  visi uzsimerke  unsure.gif

Jo jo, arba dydžių, arba spalvų nėra, arba kaina virš 150, tai vaikui bent man jau per brangu sakyčiau, nesvarbu kad jo koja nėra bais greit auganti... unsure.gif

Aš tai noriu džemperio, bet kokio vardinio ir idealu be kapišono kad būtų, atsibodo iš MB skolytis jo bliuzonus biggrin.gif Noriu turėt savo gerą, gražų ir sau mielą bei jaukų wub.gif Nu nėr laiko pasidairyt normaliai sad.gif
Atsakyti
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

-25%
www.michaelkors.com

www.ralphlauren.com

www.nordstromrack.com

www.tommyhilfiger.com

www.macys.com

-10%
www.yoox.com

www.uniqlo.com

-37%
www.fragrancenet.com

www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com

www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com

www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com

www.katespade.com
www.calvinklein.com

www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com

www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 05 03, 09:47)
OMG kokie geruliai  wub.gif  bigsmile.gif  wub.gif Tos nmelynosjuostelės prie mėlynų džinsų kaip gražiai susižiūri...... bigsmile.gif Ir aš taip noriu  unsure.gif
Kur, už kiek?

Lygiai tokius norėjau mažiui paimt, bet kai parodžiau, iškart ėmė klykt ne ne ne.... blink.gif Nu sakau ir skonis pas tave, nesupranti kas gražu, kas ne  biggrin.gif Tai išsirinko tuos kur Daliux įmetė su aulais, tai kiek vargom kol radom, internete kainos nesiskiria nuo parduotuvėse pas mus, tai gavom tik Kauno akropolyje ir tai tik už "smulkius" 120 pinigus doh.gif blink.gif

Tai cia tie patys is vaiku skyriaus uz 60 kelis $,man su 39 peda puikiai tinka 6,5 dydis
Atsakyti
www.jcrew.com
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2023 05 03, 09:48)
Tai cia tie patys is vaiku skyriaus uz 60 kelis $,man su 39 peda puikiai tinka 6,5 dydis

Nėr akcijos unsure.gif Reik pasekt....
Atsakyti
22.49$

www.bananarepublic.com
Atsakyti
www.macys.com
Atsakyti
24.87$

www.tommyhilfiger.com