Iš originalaus VERSACE puslapio nuoroda buvo...
Nenormaliai gražus šitas, kaina dar nenormalesnė
https://www.versace....=814000#start=1
Jo, modelis šitas, tik mano spalva tokia... Jei kam reiks komentarų dėl kokybės ir dydžių, klauskit. Gyvai labai gražiai gula, jaučiu pliaže moterų žvilgsniusJei dar figūrytė būtų daili, tai pasakiškas grožis būtų...
https://modesens.com...-pink-48365379/
Omg koks jis man grazutis tai reikia del dydzio komentaru . Kaip dabar suprasti kokio man reik
www.saksoff5th.com
O wow,kaina tikrai gundanti
Si spalva irgi
Nu ir dabar pasakokit del dydzio su S-M dydziu tilpciau i 2 ar 3 reiktu?
Man M reikia

Si spalva irgi

Nu ir dabar pasakokit del dydzio su S-M dydziu tilpciau i 2 ar 3 reiktu?
Manau labiau tiktų 3, dar pastudijuokit dydžíų lentelę gal...

Man su USA10 arba M (krūtinė C) tiko jų 4, bet jau taip tik tik. Neduok D priaugt kokius 3-4kg ir būtų jau nebegražiai, veržtų per visur.
Šito maudomo krūtinė neturi nei kaušelių, nei pakietinimų, tik dvigubą standžią medžiagą ties ta vieta, bent man apsispaudžia ir užtektinai prilaiko C krūtinę, kojos (šlaunys) kirptos aukščiau nei įprastuose maudomuose. Komplekte yra maišelis, plastikinis su normaliu užtrauktuku, labai patogu susidėt į tašiuką kai būna šlapias.
Mano nuomone, labai vertas dėmesio, nes spalva lygiai tokia ryški kaip paveiksliuke, manau ir kitos spalvos nenuviltų, medžiaga kokybiška, standi, apspaudžia kur reikia ir paslepia ko nereikia, toks jausmas kad kad lyg paformuotų

Manau labiau tiktų 3, dar pastudijuokit dydžíų lentelę gal...
Man su USA10 arba M (krūtinė C) tiko jų 4, bet jau taip tik tik. Neduok D priaugt kokius 3-4kg ir būtų jau nebegražiai, veržtų per visur.
Šito maudomo krūtinė neturi nei kaušelių, nei pakietinimų, tik dvigubą standžią medžiagą ties ta vieta, bent man apsispaudžia ir užtektinai prilaiko C krūtinę, kojos (šlaunys) kirptos aukščiau nei įprastuose maudomuose. Komplekte yra maišelis, plastikinis su normaliu užtrauktuku, labai patogu susidėt į tašiuką kai būna šlapias.
Mano nuomone, labai vertas dėmesio, nes spalva lygiai tokia ryški kaip paveiksliuke, manau ir kitos spalvos nenuviltų, medžiaga kokybiška, standi, apspaudžia kur reikia ir paslepia ko nereikia, toks jausmas kad kad lyg paformuotųNesu tobulų formų, pilna kompleksų, bet su tuo maudomu jaučiuosi pakankamai gerai
Laba ryta , Aciu Norika reiskia man irgi 4 reikia . Usa psl 212$ kaina , buna pigiau ?

www.michaelkors.com

www.nordstromrack.com

www.tommyhilfiger.com

www.macys.com

-10%
www.yoox.com

www.uniqlo.com

-37%
www.fragrancenet.com

www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com