Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

wub.gif

www.calvinklein.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
29.98$

www.converse.com
Atsakyti
19.49$

www.jcrew.com
Atsakyti
Reikia kompanijos

www.peterthomas.com
Atsakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliass: 29 rugpjūčio 2023 - 07:41
Turime pradetus rinkti uzsakymus,laukiam prisijungianciu ax.gif

www.michaelkors.com

www.nordstromrack.com

www.tommyhilfiger.com

www.macys.com

-10%
www.yoox.com

www.uniqlo.com

-37%
www.fragrancenet.com

www.skinstore.com
www.belk.com
www.loft.com
www.boohoo.com

www.michaelkors.com
www.wilsonsleather.com

www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.nordstromrack.com
www.ruelala.com
www.tommyhilfiger.com
www.oldnavy.com
www.jcrew.com
www.gap.com

www.katespade.com
www.calvinklein.com

www.yoox.com
www.landsend.com
www.uniqlo.com
www.bloomingdales.com
www.6pm.com
www.macys.com

www.joesnewbalance.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.reebok.com
www.walmart.com
www.bathandbodyworks.com
www.harney.com
www.carters.com
Atsakyti
Labas rytas, reikalinga salės pagalba, esu nevilty.... unsure.gif
Rugsėjo pradžioj tetos gimtadienis, kasmet sveikinamės, darom siuntinius į USA, o šiemet galva neišneša, ką padovanot, kuo nustebint, kai ji pati gyvena USA ir visko turi daugiau nei mes čia blink.gif
Kažkada pirkau GODIVA belgiškų saldumynų ir rūšinės kavos, šiemet mama nusiuntė lietuviškų dešrų ir sūrių siuntinį, nors Čikagoj yra pirkt lietuviškos produkcijos, bet ne visada iki tų pardžių nuvažiuoja ir pan. Tai lietuviškų skanėstų visad laukia biggrin.gif
O aš net neįsivaizduoju kuo ir kaip pasveikint. Pasidalinkit idėjom, norėčiau kažką galbūt valgomo užsakyt, Daliux jau ne kartą mane gelbėjo wub.gif Bet nežinau aš amerikėj nei parduotuvių, nei vietų, kur būtų galima į namus užsakyt kokį skanėstuką, gražuką, mieluką.... unsure.gif
O gal šiaip ką patarsit, kokią idėją numesit, nes pati niekaip nesugeneruoju idėjos unsure.gif
Gal įmanoma kokių prieskonių rinkinį rasti, grilinimui kažką, nes labai tuo užsiima, o aš parduotuvių nežinau, kur būtų galima pasirinkti ax.gif
Ačiū padėjusiom.... wub.gif
Atsakyti
www.jcrew.com
Atsakyti
29.98$

www.converse.com
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 08 29, 10:27)
Labas rytas, reikalinga salės pagalba, esu nevilty....  unsure.gif
Rugsėjo pradžioj tetos gimtadienis, kasmet sveikinamės, darom siuntinius į USA, o šiemet  galva neišneša, ką padovanot, kuo nustebint, kai ji pati gyvena USA ir visko turi daugiau nei mes čia blink.gif
Kažkada pirkau GODIVA belgiškų saldumynų ir rūšinės kavos, šiemet mama nusiuntė lietuviškų dešrų ir sūrių siuntinį, nors Čikagoj yra pirkt lietuviškos produkcijos, bet ne visada iki tų pardžių nuvažiuoja ir pan. Tai lietuviškų skanėstų visad laukia  biggrin.gif
O aš net neįsivaizduoju kuo ir kaip pasveikint. Pasidalinkit idėjom, norėčiau kažką galbūt valgomo užsakyt, Daliux jau ne kartą mane gelbėjo  wub.gif Bet nežinau aš amerikėj nei  parduotuvių, nei vietų, kur būtų galima į namus užsakyt kokį skanėstuką, gražuką, mieluką.... unsure.gif 
O gal šiaip ką patarsit, kokią idėją numesit, nes pati niekaip nesugeneruoju idėjos unsure.gif
Gal įmanoma kokių prieskonių rinkinį rasti, grilinimui kažką, nes labai tuo užsiima, o aš parduotuvių nežinau, kur būtų galima pasirinkti  ax.gif
Ačiū padėjusiom.... wub.gif

Laba,visai nebloga mintis kazka grilinimui,jei tai ju megiama mirksiukas.gif Prisiminiau tokia uzmirsta parduotuve,williams sonona,bet dabar i ja ieiti doh.gif
Gal kokiam walmarte panarsykit hmm.gif
Atsakyti
www.jbl.com
Atsakyti
41.98$

www.converse.com
Atsakyti