Siulau per mergaites pirktus, man netikusius, tikrai uz daug mazesnes kainas
Nauji JEFFREY CAMPBELL batukai, oda, spalva juoda. Dydis USA 8, eur 38. O jau odytes minkstumas, patogus labai Kaina 30 EUR Nuostabus Merci odinis svarkelis, plonytis, su pamusalu, odyte kokia Dydis USA8, eur 44, spalva pilka. Pradine kaina 492 dol. Kaina 54 EUR
O tai kokio dydzio ugg tapkes emet su 39 koja?? As paziurejau, kad mokasinai pas mane us9, tai ir situ toki pat pasiemiau..tai db jau abejoju ar geros bus Omg ir db prisiminiau kad tie mano.mokasinai buvo mazinti dydziu
gal kas norit mergaitiškos TH striukytės, kur iš Macys "už dyką" pirkom? Dydžiai S (7 m.,tamsiai mėlyna) ir M (8-10 m., raudona). Mano mergaitei viena maža, kita didelė 😑 O dičkė dar nesimatavo, bijau, kad ir jai bus didelė 😑 Jei ką domina, rašykit į AŽ. Kaina 24 su siuntimu https://m.macys.com/...ategoryID=63010
Ačiū mergaites už siuntinuka pom-pom J.Crew nuostabus , toooooks mielas , Rihanos kosmetikos nebandziau dar , blizgi lūpoms iskarto patepliojau , super man patinka tokie lipnūs , bet kartu neįkyrūs lipnumas žodžiu labai ačiū