Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(elav @ 2016 12 02, 07:48)
ir aš norėčiau jei kas prijungtų  ax.gif

Savaitgali Iherb'e daily dealsas su Sambucol ( 240ml + kazkokie vitaminai wellness 12dol)
https://secure.iherb...26042_SNS-00823
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglelis: 02 gruodžio 2016 - 07:43
QUOTE(apelsinka:) @ 2016 12 02, 01:09)
Taip, paskaiciavau beveik 35 eur kainavo.

O dabar dar pigiau nupirkau uz 33 eur.

Jau neturiu kur sandeliuoti netinkamus rubus, reikia skubiai parduoti.  doh.gif

Jei kam netiks M dydis , nupirkčiau. Aš apie gap mėlyną striukę su diržu.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 02 gruodžio 2016 - 08:27
QUOTE(Kripu @ 2016 12 02, 06:43)
S dydis 122-128???? Kazkas rasė, kad 110 mergaite nešioja S dydi, ar ten kitas modelis? Bet Gap lyg vienintelį pukini mėlyna paltuka su diržu turi  unsure.gif turbut busiu per didele uzsakius verysad.gif verysad.gif gal kas XS noresit parduoti?

Maniškė su 110 cm nešioja S dydį, tai mums ji tinkama, rankovės gal kiek ilgokos, bet normaliai, aišku turbūt tiks dar ir kitą žiemą. O XS dydis ir rankovės jau buvo į trumpąją pusę, ir pati jau kiek trumpa, liemuo ne vietoje, taip kad mūsų atveju XS jau maža.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudijaaa: 02 gruodžio 2016 - 08:32
QUOTE(Marivika @ 2016 12 01, 23:50)
Maniškei 8metei S dydis tobulai tinka, lb graži smile.gif

ar cia jus visos tik mergaites auginat? unsure.gif ko nieko bernams neuzrodot? smile.gif bet gape berniukui ilgesniu paltuku nera... o man reiktu saviskiui
Atsakyti
QUOTE(Marivika @ 2016 12 01, 23:50)
Maniškei 8metei S dydis tobulai tinka, lb graži smile.gif

Tai jusu mergyte tikriausiai labai mazute ir smulki mirksiukas.gif nors ir mano near didele ir smulkute, bet mano 5 mete 110 cm ugio S dydis kaip tik biggrin.gif Gal rankoves i ilgesne puse, bet is ilgio nei kiek ne per didele, o is plocio tai dar ir vos vos, nors pas mane ji kudute

QUOTE(Kripu @ 2016 12 02, 06:43)
S dydis 122-128???? Kazkas rasė, kad 110 mergaite nešioja S dydi, ar ten kitas modelis? Bet Gap lyg vienintelį pukini mėlyna paltuka su diržu turi  unsure.gif turbut busiu per didele uzsakius verysad.gif verysad.gif gal kas XS noresit parduoti?

Mano 5- mete, 110 cm ugio, taip pat nesioja S dydi, XS net nebandziau pirkti. Rankoves kiek ilgokos, bet near per ilgos, zinoma taip pat tiks ir kitiems metams, bet ji tikrai tokia siauroka, nors mano mergina labai kudute
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2016 12 02, 08:31)
Maniškė su 110 cm nešioja S dydį, tai mums ji tinkama, rankovės gal kiek ilgokos, bet normaliai, aišku turbūt tiks dar ir kitą žiemą.  O XS dydis ir rankovės jau buvo į trumpąją pusę, ir pati jau kiek trumpa, liemuo ne vietoje, taip kad mūsų atveju XS jau maža.

O gal ka nors galetumet šios striukes XS ar S dydzio ismatavimus parasyti? Buciau labai dekinga, nes savo striuke tik po 2 sav pamatysiu verysad.gif
Beje, o kas vakar Gap apsipirkinejot, nuolaida -30% buvo?aciu! 4u.gif
Atsakyti
gal kas Kaune renka siuos puodus?
Prisijungciau ax.gif

https://multicooker....mond_rmc_m4502/
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 12 02, 09:34)
Tai jusu mergyte tikriausiai labai mazute ir smulki  mirksiukas.gif nors ir mano near didele ir smulkute, bet mano 5 mete 110 cm ugio S dydis kaip tik  biggrin.gif Gal rankoves i ilgesne puse, bet is ilgio nei kiek ne per didele, o is plocio tai dar ir vos vos, nors pas mane ji kudute
Mano 5- mete, 110 cm ugio, taip pat nesioja S dydi, XS net nebandziau pirkti. Rankoves kiek ilgokos, bet near per ilgos, zinoma taip pat tiks ir kitiems metams, bet ji tikrai tokia siauroka, nors mano mergina labai kudute

na, aš gausiu šiandien savo M dydį 128 ūgio merginai, bet jei jūsų kūdutės ir plotis vos vos, tai jau faktas, kad maniškei bus maža, nes ji raumeninga, vidutinio sudėjimo. Tai panašu turėsiu perparduoti kam reikės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 12 02, 08:33)
ar cia jus visos tik mergaites auginat?  unsure.gif ko nieko bernams neuzrodot?  smile.gif bet gape berniukui ilgesniu paltuku nera... o man reiktu saviskiui

maniskis turi tokia L http://www.gap.com/b...p;pid=164328002 bet gap.eu nera tokiu, nebuvo ir pernai. Neturiu priekaistu, ilga, patogi.
Atsakyti
na gal perku ir as ta puoda, kas nori jungtis is vln ( 1 mergina)
Atsakyti
Manau gaisrines dabar visai padori kaina 65 eurai

Kazkas ieskojo 60110

https://www.mytoys.d...on-4259072.html
Atsakyti