Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Rita003 @ 2016 12 02, 11:13)
O kaip 2 kodus irasyt?

paprastai biggrin.gif

Pirma viena irasot, spaudziat aktyvuoti,
ir po to kita. Tik retai kada abu taiko. Bet reikia bandyt .
Atsakyti
Kas mėgstat rimtus strateginius stalo žaidimus - labai rekomenduoju. Iš visos didelės kolekcijos kurią turim, mūsų šeimoje šitas šiuo metu pats žaidžiamiausias.

http://www.mytoys.de...rs-3193027.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 02 gruodžio 2016 - 11:23
QUOTE(Maja Di @ 2016 12 02, 12:20)
rašomuoju būdu- pirma vieną, paskui kitą bigsmile.gif

geras atsakymas mirksiukas.gif pagal klausima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2016 12 02, 10:09)
na, aš gausiu šiandien savo M dydį 128 ūgio merginai, bet jei jūsų kūdutės ir plotis vos vos, tai jau faktas, kad maniškei bus maža, nes ji raumeninga, vidutinio sudėjimo. Tai panašu turėsiu perparduoti kam reikės doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 12 02, 12:17)
kokia kaina jums gausis puodai? ir ar bus pristatymo mokestis? idomu, kodel vienoms taip, kitoms kitokia kaina jau unsure.gif

vakar buvo 33 svarai, lyg dar siandien ryte 33, dabar jau kaina 36. uzsakant 2 vnt, atsiuntimas i UK nemokamas, o toliau jau pagal PA ikainius, vieno svoris nurodytas 5 kg, pagal PA tai apie 9 eu. Skaiciuokit, 33 svarai * kursas+ 9eu.

Beje, paemiau 2 vnt, jeigu kuri vilniete nores 1 vnt (viena sau paemiau, o kita rezervas), rasykit, nes nenorejau ilgai laukti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jonas_k: 02 gruodžio 2016 - 11:27
QUOTE(Kirisama @ 2016 12 02, 11:28)
Pirksiu MYTOYS.de. Priimčiau 2-3 merginas su nedideliais krepšeliais siuntimui pasidalinti. Vilnius. Būčiau dėkinga, jei kas pasidalintų koduku, tinkančiu viskams  4u.gif Nupirkti norėčiau dar šiandien. Rašyti į až arba onaema83@gmail.com

Neberenku, jau gavau ko reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Marivika @ 2016 12 02, 11:19)
Kaip ir rašiau, tai liekna mergaitė. M dydis jai būtų per didelis. O šito ir kitam sezonui užteks. Vaikas vaikui nelygus  ;)

Aciu! Maniske 110cm ir apie 17kg, pirkau S, tai turbut bus tolimai ateiciai... O gal kas vis delto galite S ar XS pamatuoti, galvoju, gal reik uzsakyti ir XS dydi. Buciau labai dekinga 4u.gif
Beje, o gal kas esat pastebeje, ar GAP daznai ismeta didesni nei 30% koda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2016 12 02, 13:22)
geras atsakymas  mirksiukas.gif  pagal klausima  4u.gif

Nesijuokit 4u.gif , kol as cia makalavausi, pavoge mano striuke kazkas hmm.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2016 12 02, 12:36)
Nesijuokit  4u.gif , kol as cia makalavausi, pavoge mano striuke kazkas  hmm.gif  cray.gif

Na va, jei pamatai, kad jau nėra, o tavo krepšy dar likus prekė, reikia greituoju būdu pirkti, aš taip šortus vyrui nupirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2016 12 02, 12:36)
Nesijuokit  4u.gif , kol as cia makalavausi, pavoge mano striuke kazkas  hmm.gif  cray.gif

labai atsiprasau, tiesiog kartais sunku suprasti klausima.. gauni koda ir ji irasai, po to irasai antra koda. kartais veikia abu, kartais vienas. Jei daikto reikia, ji perki SKUBIUOJU budu. Klausi, jeigu nesigauna kazkas.. ax.gif cia mano nuomone...
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 12 02, 09:59)
Vakar gavau melyna Gap M dydzio striuke mergaitei. Tai mano 7m. 130 cm ugio dukrai puikiai tinka. Siandien arba ryt gausiu L dydi tos pacios striukes. Jei kas nores, galesiu parduoti uz 35 eur arba siusiu atgal

Kokio modelio pirkot ?
Manoji ugio 132 bet nera kuda..ar uztektu M dydzio ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2016 12 02, 12:30)
Aciu! Maniske 110cm ir apie 17kg, pirkau S, tai turbut bus tolimai ateiciai... O gal kas vis delto galite S ar XS pamatuoti, galvoju, gal reik uzsakyti ir XS dydi. Buciau labai dekinga  4u.gif
Beje, o gal kas esat pastebeje, ar GAP daznai ismeta didesni nei 30% koda?  4u.gif

Tikrai bus tinkama, ne viena jau atsakėm, kad 110 cm ūgiui ji kaip tik, ko Jūs sukate galvą. Nepirkit tos XS maža ji jums bus, nebent norit, kad būtų tik tik, be jokio rezervo.
Atsakyti