Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2016 11 29, 23:26)
Kodas NUOLAIDA50 dar galioja? Bėgu ieškot, nes viena knyga akyse dingo.
Reikia lpexpress terminale atsiėmimą rinktis, ir pasirinkt mokėjimą terminale kortele.

As pasirinkau atsiemimo buda Paste, tai man irgi praejo uzsakymas.
Atsakyti
Matau tik piestuku papilde. Daugiau nieko. Vyno enciklopedija radau, o isparduota verysad.gif Be sansu be nuolaidos, 73 eur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mammy @ 2016 11 29, 21:37)
Pirkau pirmadieni - jau issiunte, bet puse usakymo, likusia parase, kad issius veliau  4u.gif

Aš irgi gavau tik pusę :\
Atsakyti
QUOTE(Anushka_1312 @ 2016 11 30, 00:31)
As pasirinkau atsiemimo buda Paste, tai man irgi praejo uzsakymas.

Pašte nebandžiau dieną, bet kurjeris į namus nepraėjo. Ačiū, kas pasakėt apie papildymus, mano knyga atsirado, nusipirkau viską be problemų, nė kiek nestrigo kompiuteris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 29, 23:47)
Pašte nebandžiau dieną, bet kurjeris į namus nepraėjo. Ačiū, kas pasakėt apie papildymus, mano knyga atsirado, nusipirkau viską be problemų, nė kiek nestrigo kompiuteris biggrin.gif

Aš irgi net du užsakymus po papildymo padariau biggrin.gif Griebiau Silva rerum IV, o paskui dar salduškių biggrin.gif bet tai papildė tokiais dalykais, kurių prieš tai išvis nemačiau net prie išparduotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marivika @ 2016 11 30, 01:07)
Aš irgi net du užsakymus po papildymo padariau biggrin.gif Griebiau Silva rerum IV, o paskui dar salduškių biggrin.gif bet tai papildė tokiais dalykais, kurių prieš tai išvis nemačiau net prie išparduotų smile.gif

O ko dar papildė?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 30, 00:11)
O ko dar papildė?

Nu kažkokie vaško kubeliai, vonios šokoladai biggrin.gif augalai, zefyrai, vonios kubeliai, žaidimai, kvapų daugiau visokių. Gal aš tik nemačiau jų prieš tai, nes neužsikrovė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marivika @ 2016 11 30, 01:34)
Nu kažkokie vaško kubeliai, vonios šokoladai biggrin.gif augalai, zefyrai, vonios kubeliai, žaidimai, kvapų daugiau visokių. Gal aš tik nemačiau jų prieš tai, nes neužsikrovė smile.gif

Vaško kubelius mačiau ir dieną tik nelabai supratau kam jie, vonios šokoladus tik vakare pastebėjau, bet gal ir dieną nepastebėjau, nes kompas striginėjo ax.gif
Atsakyti

Aš irgi net du užsakymus po papildymo padariau biggrin.gifGriebiau Silva rerum IV, o paskui dar salduškių biggrin.gifbet tai papildė tokiais dalykais, kurių prieš tai išvis nemačiau net prie išparduotų smile.gif

Ačiū jums! :4u:  kaip tik ieškojau silva rerum IV :rolleyes:   daug kur išparduota, kaži kaip čia bus su pristatymu :huh2: 

Atsakyti

Gal kurios vyras nesioja Palladium zieminius batus? Atitinka dydziai kazin? ax.gifaciu atsakusioms
nešioja - dydžiu didesnius... čia jei lyginti Palladium medžiaginius ir žieminius... 
Atsakyti
Sveikutes, gal kas Tesco uzsakinejat Kaune? smile.gif prisijungciau smile.gif
4u.gif
Atsakyti

Sveikos. Gal kas turite parduoti Ecco kuprinytę tinkančią būsimai pirmokei? Ačiū

Atsakyti