Tik 60 Eur

Nauja Petite patch-pocket sheath dress in tipped linen, pirma iš dešinės (spalva Flax), dydis 0P, ilgis nuo nugaros vidurio 84cm (nuo peties prie kaklo 87cm), tarp pazastu 41cm, liemuo 32cm, su pamušalu, yra etiketė. Nuostabi suknelė, tiks ir į ofisą, ir į miestą, į šventę... Man deja per siaura. Be defektų. Tik 47 Eur

Nauja, su etikete 0 dydžio medvilninė palaidinė, su švelniai rožinės spalvos gėlytėm ir su auksinėm juostom iš šonų, tarp pažastų 49-49,5cm, manau, kad idealiaisia 90+ keli cm krūtinei (pas mane 87cm ir man siek tiek per didele butent per krutine). Plona, miela. Tik 14 Eur

Vos kelis kartus užsidėti originalūs (su kodu viduje) UGG odiniai batai su užtrauktuku. Dydis usa 7, Eur 38 (vidpadis 24cm), bet man, nesiojanciai 38d., jie ant ribos, ypač, kad kailiukas dar nesusigulėjęs, purus. Su nailonine kojine koją ikišu, bet su kiek storesne jau jaučiasi nepatogumas, tad siūlyčiau avinčioms 37-37,5d. su neaukšta keltimi. Užtrauktukas nėra dekoratyvinis, jis atisega. Batukai rudi su baltu kailiuku. Didžiausias pliusas, kad jie odiniai (ne zomšiniai), kas labai palengvina priežiūrą. Būklė labai gera, be defektų, ant pado dar net nenusitrinęs lipdukas. Mokėjau virš 140Eur, parduodu tik už 100Eur