Parduodu naujus marškinius-suknelę iš New look, mokėjau 22.99 eur, parduodu už 17 eur. Dydis nurodytas 38/10, bet man marškiniai gerokai dideli, tai sakyčiau bus 40-42 (ko gero 12-14 dydis).
Sveikos, gavau suknelę is Landsend ponte sheat dress 10 dydžio, suknele labai faina, bet man didoka, gal kuri nors turite 8 dydį ir norėtumėte keistis, spalva nesvarbu. Jei neatsiras norinčių keistis parduosiu, nes siaurinti turbut neverta.
Naujas InAvati vilnonis paltas, tamsiai mėlynas, lengvas, bet šiltas, labai geros sudėties - 98 proc. vilna. 36 dydis, gal labiau tiktų 38, arba bent jau didesniam ūgiui nei 157 cm... Užsisega vidiniais spaustukais, su diržu. Tikrai labai gražus, prabangiai atrodantis, nė karto nenešiotas, nes man vis dėlto didokas... Jo kaina Aprangoje sezono pradžioje buvo 229 euro... Ilgis 100 cm. Rankovė nuo peties 58 cm, bet pečiai yra nuleisti, nuo pažasties - 44 cm.
Kaina - 105 eurai, Vilnius, siunčiu
Labai dailios ir puošnios rausvos-kūno spalvos basutės su kristalais. Vieną kartą pastovėta pusvalandį renginyje Viršus tekstilė, padas odinis. Maždaug 38-39 dydis, jei siauresnė koja,vidpadis apie 25,8 cm, bet pėda iki galo gali neužpildyti, priekyje laisvos vietos likti. Kulnas apie 9 cm. Kaina- 17 eurų, Vilnius, siunčiu
[B]Nedaug dėvėta natūralaus šilko palaidinė, galima skalbti skalbimo mašinoje. Ilgis 61 cm, pažastys 50 cm. Puikiai atrodo tiek prie kelnių, tiek prie sijono.
Kiana 10 eurų, Vilnius, siunčiu
Chicos nertas švarkelis. Dydis M. Kaina 19 euru. Būklė labai gera. Sudėtis: 75% cotton, 15% rayon, 8% polyester, 2% other fibers. Išmatavimai: plotis po pažastimis 49, ilgis nuo peties 60.
Parduodu naujas, kokybiškas Jrew factory kelnytes, parsiustas per tarpininkes. Dydis 00, spalva stone (kaip foto). Sudetis 98 proc. medvilnė ir 2 proc. elastanas. Labai tinkamos vasarai. Gaila, kad man mažokos.
Kaina dabar tik 13 Eur. Vilnius. Galiu siųsti į kitus miestus
Foto
Išmatavimai: Visias ilgis 88 cm Juosmuo 77 cm Klubai 90 cm
PARDUODU. Itin prabangi originali swarovski apyrankė, su sertifikatais, iš oficialaus usa puslapio, visiškai nauja - ideali dovana, pagauta su itin didele nuolaida. Sdydis. 75.00Eur
PARDUODU. Itin prabangi originali swarovski apyrankė, su sertifikatais, iš oficialaus usa puslapio, visiškai nauja - ideali dovana, pagauta su itin didele nuolaida. Sdydis. 75.00Eur
Naujas, su etikete italų mados namų Berretti megztinis, stambaus mezgimo, šiltas, sudėtyje yra 30 proc. vilnos. M dydis, išmatavimai - ilgis 70 cm, per pažastis 48-49 cm, rankovė nuo pažasties - 48 cm. Nėra visiškai baltas, labiau pieno spalvos, su tamsiai mėlynomis juostelėmis.