o pas mane tvarko
Na, ne viską ir ne visada, bet va kaip tik dabar sūnus viršų tvarko, o dukra tvarkys apačią rytoj arba poryt

Gyvenimas
O aš va ką tik po pigu.lt pasidraskiau - dovanų už 140Eur nupirkau

ir tai dar ne viskas... Nupirkau mamai, tėtei, vyrui, sesers vaikams... Dar lieka sesuo su vyru, mano vaikai, na ir ką nors sau...
Beje, rytoj dar turėčiau laikytis whole, bet ryškiai teks rišti.... Važiuosim į metines, tai aišku valgysiu ką duos, o kadangi aš mėsų visokių nelabai, ypač visokiose tokiose kavinėse, tai greičiausiai liks bulvės su garnyru ir kokios nors salotos, silkės, nežinau, dar kokie užkandžiai, nežinia kaip ir su kuo gamintos....
na, bet... pabandžiau, nenusivyliau... na, man patiko... manau, kartosiu kada nors

o ir šios malonios patirties paskatinta, kiek keisiu mitybą... Mažiau mažiau mažiau (nesakau, kad visai be jo) cukraus, mažiau mažiau labai labai mažiau miltų (na, kartais jų tikrai pasitaikys...) ir kruopų mažiau mažiau.... valgysiu kiaušinius pilnais zabtais - grįžo jie į racioną ir garbingoj vietoj įsitaisė

bulves irgi kiek nuo pjedestalo nukelsiu - jų bus, tik mažiau

Atradimas - daržovių sriuba įmanoma be bulvių

ir šiaip - daug apie paleo sm pasiskaičiau.. tobulai niebus (ir siekimo tokio neturiu), bet krypies ketinu laikytis