Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(konfetee @ 2017 01 02, 14:41)
Mažiau imk į galvą smile.gif mes kol kas dar neapsisprendę, bet galbūt bus Simas. Kol kas tik vyro sesei užsiminėm. Nieko nepasakė, bet lyg ir nepatiko jai. Bet ir neturi visiems patikt.

Tai zinoma, kad neturi visiems patikti. Mes kai saviski pasakem giminem, o jis gan lietuviams neiprastas ir nelabai turi mazybine forma, tai irgi burbejo, bet mums jis labai limpa, o visi kiti prisitaikys.
O Simas labai grazus vardas. Mes butume noreje toki varda duoti jei butu buves berniukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2017 01 02, 15:37)
Tai zinoma, kad neturi visiems patikti. Mes kai saviski pasakem giminem, o jis gan lietuviams neiprastas ir nelabai turi mazybine forma, tai irgi burbejo, bet mums jis labai limpa, o visi kiti prisitaikys.
O Simas labai grazus vardas. Mes butume noreje toki varda duoti jei butu buves berniukas. smile.gif

Ačiū. Dar neapsisprendę galutinai, bet kol kas tai vienintelis, kuris tinka abiems.

Atskleisi kokį jus išsirinkot savo pilvinukei?
Atsakyti
Su vardu bus sudėtinga...Nei vienas dar kažkaip nelimpa.Nors sąrašėlis mergaitei jau yra.O jei mergaitė "virstų" berniuku, tai iš viso neįsivaizduoju, ką reikėtų daryt smile.gif nes man atrodo, kad mergaitei vardą išrinkti lengviau.O Simas tai ir man gražus vardas. Buvo sąraše, kai laukiausi pirmąkart.Tiesa pirmą kartą, vardas atėjo kažkaip savaime, tarsi iš širdies smile.gif dar bandėm ieškot ir kitų, bet patiko ir vyrui, tai taip ir liko.

Visiems tai neįtiksi ir nepatiksi, o ir nereikia.Dėl to išrinksim ir pasakysim visiems jau vaikui gimus.Kad nesiklausyt visokių bereikalingų komentarų tuo klausimu.
Atsakyti
Mano prosenelis , o vyro senelis buvo abu Simonai, del to mums sis vardas labai patinka clap_1.gif

Galeciau parasyti cia, bet bijau, kad mane atpazins sekliai morkos is to parasyto vardo. biggrin.gif
Gal i pm tada parasysiu, kam idomu
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2017 01 02, 16:05)
Mano prosenelis , o vyro senelis buvo abu Simonai, del to mums sis vardas labai patinka  clap_1.gif

Galeciau parasyti cia, bet bijau, kad mane atpazins sekliai morkos is to parasyto vardo.  biggrin.gif

labas!

Tante uzuojauta.. man ne vienus metus sausis prasidedavo sunkiai (netekau tecio sausio 3 d, mire pusbrolis sausio 30 ir dar asmeniniu netekciu...) bet vis tiek einam i prieki. stiprybes 4u.gif

kalbate del vardu smile.gif mano nuomone tai beabejo tik teveliu pasirinkimas ir neturetu kistis seneliai, draugai ir siaip pazistami, bet... buna visai kitaip smile.gif
mes jau ishsirinke varda berniukui, zinojome ji jau labai seniai, tik laukeme kada jis ateis biggrin.gif
Del vardo Simas, labai grazus, vyro sunenas Simas, puikus trumpas vardas.
Amunnete Simas kaip suprantu pagal konfetee ir yra Simas ir pagal pasa, ne Simonas.
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2017 01 02, 16:42)
labas!

Tante uzuojauta.. man ne vienus metus sausis prasidedavo sunkiai (netekau tecio sausio 3 d, mire pusbrolis sausio 30 ir dar asmeniniu netekciu...) bet vis tiek einam i prieki. stiprybes 4u.gif
kalbate del vardu smile.gif mano nuomone tai beabejo tik teveliu pasirinkimas ir neturetu kistis seneliai, draugai ir siaip pazistami, bet... buna visai kitaip smile.gif
mes jau ishsirinke varda berniukui, zinojome ji jau labai seniai, tik laukeme kada jis ateis biggrin.gif
Del vardo Simas, labai grazus, vyro sunenas Simas, puikus trumpas vardas.
Amunnete Simas kaip suprantu pagal konfetee ir yra Simas ir pagal pasa, ne Simonas.

Na taip, mes butent irgi Simas norejom duoti, ne Simonas, bet tai tik trumpinys nuo Simonas, siek tiek trumpesne versija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2017 01 02, 13:36)
Oj mane tai nervuoja tas giminių kišimąsis į vardų pasirinkimą. Aš jau minėjau mūsų pagranduko vardas bus Aras, tai pradėjo pusė burbuliuot kad pavadintumėm Arnu, kita pusė pradėjo burbuliuot dėl spec komandos Aras, dėl šuns vardo Aras ir t.t.  blink.gif  blink.gif doh.gif
Išvada: vistiek bus ARAS  biggrin.gif

Normalus vardas smile.gif Saviškiui gal neduočiau, bet ausies nerėžia smile.gif

QUOTE(konfetee @ 2017 01 02, 13:41)
Mažiau imk į galvą smile.gif mes kol kas dar neapsisprendę, bet galbūt bus Simas. Kol kas tik vyro sesei užsiminėm. Nieko nepasakė, bet lyg ir nepatiko jai. Bet ir neturi visiems patikt.

Mano brolis Simas - gražus vardas, bet artimų giminaičių vardais nevadinam smile.gif (Nors Tadais pavadinti buvo ir mano, ir MB pusbroliai, kurie mirė mažiukai...) Kostas, Aleksas bei planuojami Donatas arba Agnė - pirmi abiejų giminėse smile.gif

QUOTE(Amunette @ 2017 01 02, 15:05)
Mano prosenelis , o vyro senelis buvo abu Simonai, del to mums sis vardas labai patinka  clap_1.gif

Galeciau parasyti cia, bet bijau, kad mane atpazins sekliai morkos is to parasyto vardo.  biggrin.gif

Įdomu smile.gif Gali ir facebooke parašyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2017 01 02, 16:45)
Na taip, mes butent irgi Simas norejom duoti, ne Simonas, bet tai tik trumpinys nuo Simonas, siek tiek trumpesne versija smile.gif

Berniukui Simas geriau, o vat mergaitei man ilgesnis vardas graziau Simona, nei Sima smile.gif
Atsakyti
Taip, kalbu konkrečiai apie trumpą vardą - Simas smile.gif

Bet tai tikrai dar ne 100proc. mūsų pasirinkimas, gal dar kas šaus į galvą smile.gif Man norisi, kad ir su pavarde gražiai skambėtų. O Simas ne itin super skamba. Bet ir ne baisiai.
Atsakyti
Na, del vardo mes irgi ziuresim, kaip jis tinka lelytei, kai jau gims. Taigi, nera taip, kad 100 proc toks ir ne kitoks. Bet turbut 98 proc kad bus tas vardukas, kuriuo ir vadiname jau. Specialiai nerinkom populiaraus jokio vardo, norisi retesnio, tarptautinio, lengvai tariamo.

Man is berniukisku vardu dabar patinka Eidanas smile.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos mamytės,

aš esu akušerijos IV kurso studentė. Vykdau tyrimą, kuriuo siekiu nustatyti nėščiųjų pasirengimą motinystei.
Labai prašyčiau užpildyti šią anketą: http://www.manoapkla...ausa/859917775/
Klausimynas yra anoniminis, skirtas nėščioms moterims, visi duomenys yra konfidencialūs ir bus panaudoti tik šio tyrimo tikslams.

Iš anksto dėkoju už atsakymus ir skirtą laiką!
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2017 01 02, 19:53)
Na, del vardo mes irgi ziuresim, kaip jis tinka lelytei, kai jau gims. Taigi, nera taip, kad 100 proc toks ir ne kitoks. Bet turbut 98 proc kad bus tas vardukas, kuriuo ir vadiname jau. Specialiai nerinkom populiaraus jokio vardo, norisi retesnio, tarptautinio, lengvai tariamo.

Man is berniukisku vardu dabar patinka Eidanas smile.gif

pas mus kaip tik ir mergytes ir berniukui ishrinktas vieni populiariausi Lietuvoje, tesiog jie mums tiko ir patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasabara @ 2017 01 02, 20:22)
Sveikos būsimos mamytės,

aš esu akušerijos IV kurso studentė. Vykdau tyrimą, kuriuo siekiu nustatyti nėščiųjų pasirengimą motinystei.
Labai prašyčiau užpildyti šią anketą: http://www.manoapkla...ausa/859917775/
Klausimynas yra anoniminis, skirtas nėščioms moterims, visi duomenys yra konfidencialūs ir bus panaudoti tik šio tyrimo tikslams.

Iš anksto dėkoju už atsakymus ir skirtą laiką!

prasom mirksiukas.gif
Atsakyti