Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Eriele @ 2017 01 05, 17:38)
va sitas kremukas man padeda, kai koks uzdegiminis procesas yra ir siaip skausmus nuima, ypac kai dirbau restorane po 15 val. pamainas...
http://www.eurovaist...ams-100-ml.html
O trukti gali vit D, K (paskutinio trukuma lengva pastebet jei kraujuoja dantenos), is mineralu Kalio, Kalcio, Magnio, bet kaip rasei, Kalcio nescioms nerekomenduojama...

Kalcio nerekomenduojama, magnio geriau virs 4 men, meslungio jokio netraukia, netirpsta, tad manau it jo trukumo nera.
Aciu as sita ir turiu saldantis jis, nieko jis man nepadeda smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (feja): 05 sausio 2017 - 16:48
51 psl, o tema dar neuzdaryta 4u.gif
Labas rytas
Atsakyti
Sm jau apleistas temos kaip griuvesiai pokalbiai lb seni kitose temose rolleyes.gif mes su vaiku katik pabudom negaliu patiket blink.gif sveikos 4u.gif
Vakar buvau TA, o dieve kokia didele mergina jau mano! O zandai! Kaip pas vyresneli tokie burundukiski bigsmile.gif sveriu 68, tip top kaip su pirmu nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aha, kaista būt 51-am puslapy smile.gif

Gražus saulėtas rytas pas mus smile.gif Šįryt MV turėjo į polikliniką važiuot, o mašina neužsikūrė blink.gif to dar nebuvo... gerai paspaudė šaltukas. Sužinojom, kad kitam bute laiptinėj sprogo net vamzdis, tai lėksim žiūrėt ar mūsų neužliejo. Jau forume kaimynai skundžiasi... verysad.gif
Atsakyti
Konfetee, neduok dieve tokio ''dziaugsmo'' dabar unsure.gif

Va tuoj ir 52 psl busim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas,
man toks oras zymiai labiau patinka negu kai ties 0 laipsniu.
lauke saulute, snigas tvirtas, taip smagu pasivaiksciot, aisq reikia gerai apsirengt, nes is karto veido degina, bet vis tiek pasaka wub.gif
as tik kita pirmadieni 16 d eisiu TA, neskubu su tuo dekretu, kol ishaudosiu visas atostogas, bet savo maziuka pamatyt labai noriu bigsmile.gif

Paselusi_ su puikiu TA 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Kur visos dingusios? Kaip savaitgalį leidžiat?

(Feja), kaip tavo bei dukrytės sveikatos?
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2017 01 07, 20:16)
Sveikos  mirksiukas.gif

Kur visos dingusios? Kaip savaitgalį leidžiat?

(Feja), kaip tavo bei dukrytės sveikatos?

Sveikos, aha tokia tyla.

Pasiutus mano pana, emociju bangos smile.gif
Kaip laikotes jus?
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2017 01 07, 20:23)
Sveikos, aha tokia tyla.

Pasiutus mano pana, emociju bangos smile.gif
Kaip laikotes jus?

O kaip ji jaučias? Kaip tavo naktys? Pailsi bent biškį?

O mes su vyru darbuojamės bute. Ištapetavom sienas dažomais tapetais, tai kitą savaitę vyras gal nudažys... Privargom per šias dienas :/
Atsakyti
Sveikos 4u.gif atsitempiau sio bei to is LT, tai dabar turiu kuo uzsiimt namuos.
Ir po visu SM sposu mielai naudociau FB? Ka jus manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2017 01 07, 21:03)
Sveikos  4u.gif atsitempiau sio bei to is LT, tai dabar turiu kuo uzsiimt namuos.
Ir po visu SM sposu mielai naudociau FB? Ka jus manot? ax.gif

Ką tokio atsitempei iš LT? smile.gif

Dėl FB naudojimo tai aš irgi mielai ten keliaučiau, bet kad ne visos dar ten prisijungusios, man rodos g.gif
Ir maža kas čia dar naujokių atsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2017 01 07, 21:05)
Ką tokio atsitempei iš LT? smile.gif

Dėl FB naudojimo tai aš irgi mielai ten keliaučiau, bet kad ne visos dar ten prisijungusios, man rodos g.gif
Ir maža kas čia dar naujokių atsiras smile.gif

o kaip ten bendraut? smile.gif toje musu grupeje sukurtoje ane?
Atsakyti